oncontextmenu="return false"

varför kan inte internet bara samarbeta???

Internet är segare än segast men det funkar, hoppas på att det här kommer upp.

Nu sitter iallafall jag och Clara uppe på internatet och tittar på första Harry Potter filme, tänkte köra ett litet maraton här, får väl se hur lång tid det tar innan vi snarkar här i soffan *blink*
Björn har precis åkt hem, lite tomt men kan nog vara bra att inte vara tillsammans hela tiden, fast det är så grymt mysigt att ha honom här.

Den här veckan har gått super fort, vet inte riktigt vad vi har gjort men tiden har sprungit iväg. Igår dissade Clara mig grymt hårt så jag och Björn gick och la oss ganska så tidigt. Sov jätte bra ändå tills Adrian stog och skrek i hallen, haha. Stackarn fick se en trött och grymt irriterad Tove, men han får faktiskt ta och skylla sig själv.

Vi har ju jour i djurhuset så den här veckan har ci gått upp klockan sex varje morgon, så är en trött Tove och Clara som sitter här, vi sov i en och en halv timme efter skolan och sen tog vi en springtur och nu ska vi äta mat och mysa framför filmen. Imorgon har vi sovmorgon till åtta, den ni ;) Ska mata alla djur och sen mysa fram till tolv, ska plugga lite efter djurhuset och så ska vi ut och springa igen och så får vi se vad som händer.

Puss så länge (k)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0