oncontextmenu="return false"

någonstans i mörkret


får du mig att le


fotosugen

Men vet inte vad jag vill fota...Har några ideér som skulle kunna bli riktigt bra! Men då är det såhär att jag inte kan vara själv, behöver en modell/fotograf, så får väl ragga på nån snygging nån helg när jag är hemma! *blink*

Nu ska jag sätta mig och plugga till provet på freag, har verkligen ingen lust men blir knappast så mycke plugg imorrn så lika bra att göra klart alla frågorna nu ikväll och föröka göra några tal matte också. *suck*

allting på en och samma gång

Har knappt sovit nånting inatt, har hostat som en galning! Nu har jag feber och det piper i lungorna när jag andas. Först det enda sen det andra, bara magsjuka som saknas. Nej usch, inge mer skit nu!

Tror iallafall att jag åker till skolan imorgon, orkar inte vara hemma och kan inte missa mer i skolan! Usch life sucks.

Har iallafall vart ute med Myran en sväng, helt slut nu men det var verkligen jätte skönt att komma ut en stund och få lite frisk luft.

mailet är skickat...

...och jag vet inte om jag ska skratta eller gråta, godnatt.

vet inte vart jag ska börja

Försöker få till ett mail till Vilja men vet verkligen inte vart jag ska börja... Får till det i huvudet men går verkligen inte att skriva ner det! Funderar på att ta en promenad och sen försöka igen, vore skönt att komma ut lite.

vet inte vart jag ska börja

Försöker få till ett mail till Vilja men vet verkligen inte vart jag ska börja... Får till det i huvudet men går verkligen inte att skriva ner det! Funderar på att ta en promenad och sen försöka igen, vore skönt att komma ut lite.

aj oj aj

Har ont i hela kroppen, nacke och rygg värker helt galet mycke! Febern sitter fint och jag behöver sova lite till.

Har iallafall pratat med mitt hjärta så nu mår jag bättre, kärlek löser allt. Kunde till och med skratta lite. Funderar på att åka ut till hästarna en sväng för att få lite luft, kanske ta en lugn sväng i skogen, vore skönt att komma ut lite. Men först ska jag sova lite, uppdaterar när jag känner fört, pussar!

hemsk natt...

Natten började med att jag inte kunde sova, gick upp och nördade sims. Gjorde en familj och så skulle jag gå upp och kissa. När jag reste mig mådde jag jätte illa, det bara kom från ingenstans, kissade och så kollade jag mig i  spegeln, jag var verkligen lika vit som tröjan i ansiktet... Trodde inte att de va så farligt så gick ut i hallen och då började allt bara snurra och golvet försvann. Lyckades svimma i hallen, sen låg jag i hallen och kallsvettades i säkert en halvtimme, kunde inte resa mig för då hade jag svimmat igen...
Skakade elt gale mycke, kunde inte stäna av datan utan tryckte på knappen, jag vet att det inte är bra men kunde inte stänga av den på nå annat sätt, det bara gick inte.
Kröp ner under täcket med hunden, frös helt galet mycke! Låg och skakade samtidigt som jag svettades... Fyfan vad jag hatar det här!

Och mitt hjärta är jätte orolig, de får han inte vara! Liksom hallå, jag lever!


inte konstigt att man svimmar när man ser ut som ett spöke...*blink*

jag hjärta dig


jag älskar dig mest utav allt!

Kan inte sova, legat och vänt och vridit på mig i en och en halv timme så nu har jag gett upp hoppet om någon sömn. Stannar här några dagar, orkar inte med skolan, internatet eller folket. Inget personligt mot någon eller något, bara jag som är ur balans.
För att komma på bättre tankar ska jag spela sims och hoppas på att bli trött och kunna sova, har ju tur som kan sova bort hela dagen imorgon om det behövs.
Måste komma ihåg att skriva ihop ett mail till Vilja också!


tårarna rinner och hjärtat brinner

Fyfan vad ont det gör!


höj volymen och dansa framför spegeln

Töntigt? Oh yes!

Nu ska jag hoppa in i duschen och slänga på en ansiktsmask och sen ska jag titta på AndraAvenyn igen, har tittat på 10 avsnitt, no lifeE! Men det är ju grymt *bilnk*

Måste fixa lite till imorgon innan jag förhoppningsvis är redo att åka hem till Ökna igen, fast vet inte riktigt om jag ska åka eller vara kvar här, känner att jag verkligen skulle behöva det, men kan inte missa en massa i skolan, men vi får helt enkelt se hur jag gör.


(klicka å bilden för att se den i stort format)
Här är veckans schema, nån som vet varför vi har hål på torsdag eftermidda?


ett liv fullt av händelser

Nu har det hänt massor och jag har inte hunnit uppdaterat någonting på ett tag, *sad face* Men ja, på vardagarna har det inte hänt sådär överdrivet mycket spännande saker måste jag säga. Jag och Björn har vart mycket tillsammans, jag har pluggat, tittat på film och busat en massa! Hihi. Clara har dissat mig massor och sprungit iväg, men jag kan ta´t *blink* Jag har tagit tag i springandet också, så nu är det hårdträning inför beach 2012!

Igår var det skördemarknad på skolan, slänger upp lite bilder som Clara fotade! Det var kul sådär halva förmiddagen sen blev det långtråkigt att sitta still, men men, det gick bra ändå.

Nu ska jag kolla några avsnitt av AA och känna mig värdelös, puss!

en springtur sen kan vi göra kväll

Nu ska jag och Clara ut och springa en sväng, skönt! Har lite träningsvärk i rumpan efter fredagens spring/power walk men det blir nog fint :)

Uppdaterar troligen sen om inte Folket har trillat in medan vi är ute och motionerar, puss!

låååååångtråååååkigt

Är grymt uttråkad, funderar på att ta en springtur idag igen men vet inte riktigt, har ont i ryggen så kanske ska ta det lite försiktigt ett tag. Kan knappt andas för allt ont, *sad face* Vet iallafall vad Björn har och göra när han kommer hit *blink* Hoppas på att han kommer hit imorgon, vill mysa! Fast kanske är bra att vara ifrån varandra lite, ska ju hem till honom nu på lördag och helgen efter det så vi hinner nog faktiskt träffas ändå.

Nu ska jag ta och värma en macka och så fortsätter vi vårat Harry Potter maraton här, mys! Finns inte så mycket att göra här så vi får roa oss på bästa sätt, imorgon kommer kanske Björn, Charlie och Simon så då blir det lite mer rörelse här iallafall, skönt. Och på måndaf har vi sovmorgon till halv tolv, härligt!


Såhär ser det ut idag, håret i en bulle, ett slappt linne och mjukisar, sköönt!


nu har vi gjort dagens jobb

Idag började vi klockan nio, gick upp vid åtta och åt frulle innan vi kletade på lite smink och gick ner till djurhuset och träffade Emilia. Gick morgonronden innan vi började mata och göra rent inne hos alla djuren. Vi var klara på en timme i alla 3 rummen och sen tog det en kvart så var vi klara med djuren ute också.
Så när vi var klara gosade vi lite med djuren i nästan 2 timmar, mysigt!! Men den ena råttan tog sig friheten att kissa på mig, usch. Tur att det bara var på skjortan man har där nere så jag bytte skjorta och sen var allt i rätt ordning igen.

Nu ska vi snart äta lunch sen hämta tvätten och plugga lite, eller ja sova i soffan *blink*


duktigt!!!!

Jag tappade precis datan i golvet, så internet blev totalt mosat och jätte böjt *big sad face* Fast nu verkar det funka typ jätte bra istället så det kanske inte var så negativt? Jag vet inte riktigt, det visar sig väl.

Nu har vi ätit, jag mår typ jätte illa, usch! Maten var god typ första tuggan sen blev det inte alls gott. Usch! Men jaja, mat i magen var inte allt för illa ändå.

Clara är rädd och vågar inte sova själv så ska ta och flytta in till henne lite senare :) Nu ska vi fortsätta titta på film och mysa här :)

duktigt!!!!

Jag tappade precis datan i golvet, så internet blev totalt mosat och jätte böjt *big sad face* Fast nu verkar det funka typ jätte bra istället så det kanske inte var så negativt? Jag vet inte riktigt, det visar sig väl.

Nu har vi ätit, jag mår typ jätte illa, usch! Maten var god typ första tuggan sen blev det inte alls gott. Usch! Men jaja, mat i magen var inte allt för illa ändå.

Clara är rädd och vågar inte sova själv så ska ta och flytta in till henne lite senare :) Nu ska vi fortsätta titta på film och mysa här :)

varför kan inte internet bara samarbeta???

Internet är segare än segast men det funkar, hoppas på att det här kommer upp.

Nu sitter iallafall jag och Clara uppe på internatet och tittar på första Harry Potter filme, tänkte köra ett litet maraton här, får väl se hur lång tid det tar innan vi snarkar här i soffan *blink*
Björn har precis åkt hem, lite tomt men kan nog vara bra att inte vara tillsammans hela tiden, fast det är så grymt mysigt att ha honom här.

Den här veckan har gått super fort, vet inte riktigt vad vi har gjort men tiden har sprungit iväg. Igår dissade Clara mig grymt hårt så jag och Björn gick och la oss ganska så tidigt. Sov jätte bra ändå tills Adrian stog och skrek i hallen, haha. Stackarn fick se en trött och grymt irriterad Tove, men han får faktiskt ta och skylla sig själv.

Vi har ju jour i djurhuset så den här veckan har ci gått upp klockan sex varje morgon, så är en trött Tove och Clara som sitter här, vi sov i en och en halv timme efter skolan och sen tog vi en springtur och nu ska vi äta mat och mysa framför filmen. Imorgon har vi sovmorgon till åtta, den ni ;) Ska mata alla djur och sen mysa fram till tolv, ska plugga lite efter djurhuset och så ska vi ut och springa igen och så får vi se vad som händer.

Puss så länge (k)


chillar ner i m2 med djurarna!

Sitter nere i M2, datasalen nere i maskinhallen.
Har egentligen projekt och förtagande men våan grupp är så grymt samlad och sammarbetsvillig *punkt punkt punkt*

Och snart får jag träffa min pojk! Lääängtar!♥♥♥


godmorgon

Älskar att kunna sova..!♥♥
Låg och vände och vred på mig i nåra timmar innan jag somnade. Hatar det här.

Ska snart packa de sista och rulla mot västerås, är inte taggad nånstans! vädret suger och jag är hur trött som helst, men men. Ska roa mig med att läsa klart boken så tiden kanske kan gå fort iallafall, man kan ju alltid hoppas.

Så ja, ni får ha en bra vecka!♥


ännu en kväll som jag ska krypa en ensam under täcket...

Men imorgon har jag dig, mitt hjärta!♥♥♥

Nu har jag gjort mig iordning, vädrar så att det inte är allt för varmt, så nu ska jag tända ljus och krypa ner under täcket, tända ljus och läsa en bok. Boken ska vara läst och klar vecka 37 på torsdag så då kan jag lika bra ta det när jag ändå inte kan sova, skriet från vildmarken är faktiskt helt okej. Trodde inte att den skulle vara så bra men jag har inte tröttnat på den helt än! Ska ladda ner filmen sen när jag har läst klart den, den ska tydligen vara jätte hemsk... Fast boken är inte så jätte snäll den heller.

Nej nu skriver jag bara en massa konstiga saker så är nog lika bra att hoppa i säng på en gång, hoppas på att internet funkar nu i veckan eller dom andra veckorna så att jag kan uppdatera allt bus som händer.
Om inte får ni ha 4 bra veckor!

ont i magen av alla tankar

Nu ska jag ta en lång dusch, raka benen noga, sen ska jag fixa naglarna och känna mig normal igen. Sen ska jag krypa ner i sängen, tända ljus och försöka få bort klumpen i magen.


sminket är på och tårarna tvingar sig fram...

Vad är det för fel? Gråter för ingenting. Nu vill jag bara krypa ner under täcket och gråta, bara släppa allt. Men hur skulle det se ut med smink i hela ansiktet... Det går ju inte, måste samla mig. Kan inte mamma bara komma så att vi kan åka, vill inte vara hemma när det känns såhär... Vill inte åka till skolan, vill inte vara borta. Jävla skit.


ett steg i taget

Godmorgon, nu ska jag snart börja fixa mig och sen ska jag och mamma åka in till storstaden och shoppa, en heldag med mamma ska bli jätte mysigt! Kommer ju inte träffa henne på 4 vekor nu, sad face.


Kör på en gammal bild så länge!

dags för att krypa ner under täcket i min stora säng

Nu ska jag gå och lägga mig, ska sova själv för första gången på två veckor, kommer ta ett tag innan jag somnar... Hatar att sova själv, även om det är skönt att vara ensam så finns det inget värre än en säng utan någon annan... Men man kan inte alltid ha turen att ha sovsällskap.

Så nu ska jag krypa ner i min stora säng och känna mig sådär obetydelsefull♥♥♥


när du inte är här är allting mörkt

Saknar ljuset i mitt liv♥♥♥

Just nu finns det få saker som faktiskt får mig att må bra. Idag var jag ute i stallet från tre till åtta. Red hästarna, fixade i stallet och gjorde rent utrustning. Var riktigt skönt att få vara ensam. Bara tänka, slippa prata och förklara. Ärligt talat så mår jag inte bra, jag är inte sjuk, det sitter i huvudet. Jag blir trött av att bara leva, tappar lätt humöret och vill vara för mig själv. Det är svårt att bo på internat när man mår som man gör. Det är svårt att skratta och le när man egentligen vill ligga i sängen och gråta för sig själv.

Nu kommer jag inte hem på 4 veckor,
den här helgen har jag jour, nästa helg ska vi jobba, helgen efter det ska jag till Björn.
Vet inte riktigt hur det här kommer gå, antingen går det som en dans på rosor eller så bryter jag ihop totalt.
Kommer behöva en hel del tid för mig själv om det här ska gå, det är det svåra på ökna, men det måste fungera om jag ska fungera.


hundvakt

Ja, idag har vi en extra hund här hemma, lilla Trasan är ute och busar med Myran eftersom hans matte och husse är borta. Inte nog med det så är jag hundvakt åt grannens pudlar så nu ska jag springa över dit och gå en sväng med våra och deras hundar, länge sen jag gick med fyra hundar, haha! Jag kommer väl ligga insnurrad i alla koppel innan vi kommer hem.

Efter promenixen ska jag åka ut till mina älskade hästar och träna! Vill egentligen åka ut på en gång men det går ju inte, sad face.

Dagarna springer iväg

Dålig uppdatering på höög nivå!

Den här veckan har gått jätte fort, mysiga kvällar har inte gjort saken bättre, men jag klagar inte!
I torsdags blev det lite för mycket för mig, att inte få vara själv på 2 veckor blev bara tok mycke! Så gick på engelskan innna jag gick upp och la mig. Frös fast jag hade kläder på mig och mådde jätte dåligt. Men efter mycke vila och lite annat så kom jag upp ur sängen runt 5, sen blev det en super mysig kväll :)

Idag har jag kommit hem, träffat Therese och Emma och nu ska jag och Therese krypa ner under täcket och sova, ska bli riktigt skönt!

Skriver mer imorgon någon gång, puss så länge!

Dagarna springer iväg

Dålig uppdatering på höög nivå!

Den här veckan har gått jätte fort, mysiga kvällar har inte gjort saken bättre, men jag klagar inte!
I torsdags blev det lite för mycket för mig, att inte få vara själv på 2 veckor blev bara tok mycke! Så gick på engelskan innna jag gick upp och la mig. Frös fast jag hade kläder på mig och mådde jätte dåligt. Men efter mycke vila och lite annat så kom jag upp ur sängen runt 5, sen blev det en super mysig kväll :)

Idag har jag kommit hem, träffat Therese och Emma och nu ska jag och Therese krypa ner under täcket och sova, ska bli riktigt skönt!

Skriver mer imorgon någon gång, puss så länge!

gick de bra?

Åh, nu var jag nästan lite för snabb och höll på att fråga Krille om de gick bra i duschen... Tror att jag och Clara måste sluta fråga varandra sånt, haha!

Mitt internet funkar knappt så hoppas att inlägget kommer upp som det ska.
Helgen blev iallafall supermysig! Mycket alkohol och en 70 säng, ja vad säger man? ;) Slänger upp bilder och kanske en och annan video när jag kommer hem till mor och far i helgen! :)

Nu ska jag och Clara springa upp till 12:an där vi kör på en myskväll, underbart! Precis vad jag behöver just nu :)
Det och en kväll med min finaste Therese så kan inte livet bli mycke bättre just nu!

den superdåliga uppdateringen fortsätter!

Hihi, ja någon större uppdatering från min sida är det ju verkligen inte! Och det blir inte bättre!

Nu ska jag snart upp och packa inför helgen, vänta på att mamma och pappa ska komma hit mer husvagn och hela köret och så ska världens bästa grabb komma hem från vreta! Kärlek♥ Har inte träffat honom sen i onsdags, uuh :( Sen när alla är på plats ska vi sätta oss i bilen och åka mot Jönköping! Där är det utställning som gäller. Så i helgen kommer uppdatering suga till max mina vänner! Och på söndag åker jag tillbaka hit så då blir det ingen super uppdatering då heller, hur ska ni klara er? *blink*

Den här veckan har det inte hänt sådär jätte mycke, vi har vart i huset och sprungit runt och busat lite, hihi. Igår spårade kvällen ur totalt med kudd-puffar och lite annat bus, grymt kul hade vi iallafall. Slutade med att vi skrämde simon så att han nästan dog ;)

Men ni får ha en bra helg/vecka, kanske slänger upp nått inlägg nån gång om allting vill funka som det ska, puss♥

RSS 2.0