oncontextmenu="return false"

duktigt trött chey!

Ååh, är jätte trött, blev för de första sent igår och idag hade vi tre prov! Utan någon lunch för den delen.

Först var det häst och stallskötsel, hade ett teoretisk och ett praktiskt prov, tror att de teoretiska gick bra och hoppas verkligen att de praktiska funkade! Eva verkade iallafall jätte nöjd och jag fick jätte mycket beröm men ändå. Blev sjukt nervös måste jag faktiskt säga, brukar mer eller mindre aldrig bli nervös när de gäller hästar men nu visste jag ju att typ allt hängde på att jag gjorde ett bra jobb eller inte, så då kände jag verkligen pressen!
Vi skulle knoppa manen, visa häst för hand, linda benen och hantera häst i allmänheten samt borstning. Borstningen och den dagliga visitationen gick super, det är liksom sånt man gör varje gång man är i stallet. Häst för hand gjorde mig super nervös! Olle ville inte riktigt lyssna på mig och surade när jag petade lite med spöt men Eva tyckte att jag skötte det fint iallafall. Mina knoppar blev inte alls bra men Eva tyckte dom blev bra, fick jätte mycket beröm! Men vet att jag skulle kunna göra de så mycket bättre, surt. Lindorna blev jag faktiskt nöjd med! Dom blev otroligt nog jämna och fina, Eva tyckte dom såg jätte fina ut, så är nöjd med nånting iallafall :) Fast är mer eller mindre aldrig nöjd.

Fågelprovet gick ju rakt åt skogen. Usch! Vi fick ingen lunch så får väl skylla på de helt enkelt ;)

Omprovet gick bra hoppas på ett G nu! Vore helt underbart att komma tillbaka utan några rester!
Nu ska jag plugga sen städa klart, hihi.

galen stol-tur igår!

Hejhoppgummisnopp!
Livet leker på ökna som vanligt, igår blev de en galen stol-tur, ha ha ha.

Jag och Clara satt ute och pluggade, och så kommer Atle och Petter och tejpar fast mig med silvertejp i stolen! Armar, ben och magen va fasttejpade så kom verkligen ingenstans.

När jag satt där tyckte dom att de va en superbra ide att lyfta in mig i duschen, så blev inlyft i duschen och duschad.

När jag va färdigduschad bar dom ut mig i en buske och la mig på rygg! Albin och Tim kom också och tyckte att de va super kul, verkligen ha ha ha!!!
När jag låg där i busken kom pålen också, så tyckte dom att jag skulle åka bil! Tur att Pålen hade för mycket grejjer i bilen för annars hade jag kunnat hamna vart som helst ;) Haha, galet värre.

Så iställete för bilturen fick jag komma loss med fötterna, och så tyckte dom att jag skulle gå, haha så blev tvingad att gå medan jag fortfarande va fasttejpad, jätte super kul! ha ha ha.

Sen bar dom iväg mig igen och la mig på sidan, kom verkligen ingenstans! Helt fast, knas! Sen kom jouren och jag fick komma loss.

Busiga pojkar och en jätte våt tove som blev sådär lagom mobbad, mysigt värre!

pluggis :D


plugg!

Ååh, satt uppe till tre inatt och pluggade och ändå känns det inte som att jag får någonting gjort. Nu ska jag skriva lite till omprovet och skriva uppsattsen till växt och djurliv sen får jag kanske krypa ner under täcket och sova, men bara kanske.

Har pluggat typ 4 timmar nu och lär ju bli minst 4 till, jag orkar inte.

blod svett och tårar...

... beskriver eftermiddagen ute i skultuna!

Eftersom mamma fyllde år förra fredan så firade vi henne idag. Så tjocka släkten kom över och grillade. Barnen sprang runt ute på gräset som slutade med att lilla frida trillade och bet sig i läppen. Lilltjejen grät, svetten ran och läppen började blöda.
Usch, klarar inte när barn gråter, ryser i hela kroppen och blir jätte ledsen i hjärtat.

Annars var det jätte trevligt, satt och pratade kor med mormor och berättade om ökna-livet för dom andra. Jobbigt att jag va så sjuk trött men äsch, dog inte för de!


Bild från förra sommarn, sötcajsa!


nu får det faktiskt räcka!

Ååh, nu orkar jag faktiskt inge mer! Har pluggat konstant i 2,5 timmar, nu är jag trött i huvet och ska krypa ner i sängen!

Så natti natt bloggen! (k)


Nu ska jag drömma om hur grodan förvandlas till min drömprins!

bloggen 1år!

Just det, den 28/5-2010 skapade jag bloggen, så nu är den ett helt år!
Tänkte "fira" det med att lägga upp bland dom första bilderna jag la upp.







Det händer mycket på ett år, eller vad säger ni?


inne igen

Nu har jag äntligen kommit in med hundarna så nu ligger dom och snarkar här.
Själv får jag inte lägga huvudet på kudden utan nu är det plugg som gäller!

antagligen sveriges bästa låt!

(tänk bäbä vita lamm)

Bää bää lilla får smeker claras lår! Jaaa jaaa hela dan snart så blir de barn! Neej neej dumma tjej jag e faktiskt gay !!! Faan faan dumma får sluta smeka lår!

Av Christoffer Lund

wtf?

Alltså folk verkar verkligen inte ha nå liv... Seriöst, björn hade länkat www.oknagossip.blogg.se på fejjan, kunde ju inte låta bli att inte läsa den. Alltså snälla, skaffa dig/er ett liv, orka hänga ut allt och alla.


Nog om det, Idag har jag och pappa vart och storhandlat tills imorgon, hela släkten kommer så kommer bli värsta röjj här hemma, trevligt värre! :) Nu ska jag ta en pormenix och sen ska jag faktiskt ta tag i pluggandet... kommer inte hinna plugga imorrn, suck.


ge mig en problemfri sommar, tack.

blir så trött...

Gaah, missade tåget igen. Suck. Känner att jag har sånt otroligt flyt på fredagar... Eller? Inte riktigt. Jag som ville komma hem och fixa mig ordentligt innan jag skulle iväg igen, men så blev det ju inte.

Tur att jag laddade datan innan vi åkte iallafall, annars hade jag nog gått hem. Haha, nej det hade jag verkligen inte gjort men är så sjukt tråkigt att sitta och vänta, speciellt en hel timme i "onödan". Men jaja, börjar bli van vid det här ;)

Ikväll ska vi rulla in till västerås och busa en massa, ska bli mys åh träffa folk jag inte har träffat på supder duper länge! :)

Nu ska jag väl roa mig på bästa sätt här, haha!

spräckta högtalare låter inte vackert!

Sitter uppe, lyssnar på musik, insåg prevcis att mina högtalare är spräckta... Låter inte alls bra.. Nu blir inte far min glad, suck. Men men de funkar fint ändå.

Har egentligen lektion nu men jag och Clara gick upp och "plugga" så nu pluggar vi för fullt här! eller...? Nej, jag ska ta och packa, är fredag och dags för hemfärd till skultuna! naaajs! Tror att jag ska ta tidiga bussen idag, vore skönt och eftersom vi ska in till v-ås ikväll så vore de grymt skönt att vara hemma tidigt, men vi får la se :)


ingenting vill riktigt funka!

Blir lite trött, har internet i mobilen så tänkte att de blir perfekt, då kan jag blogga från den men nej nej. Går att gå in på allt utom blogg.se så himla segt.

Men livet här på ökna rulla på, blev bio i måndags, trevligt värre! Fast blev lite besviken på filmen faktiskt. Men blev en sen natt, inte så ovanligt kanske.
I tisdags gick jag och la mig klockan 7, vaknade vid halv 10, gick upp duschade och gick och la mig, så går de när man inte mår bra. Men skön var de! Stackars Clara som fick vara ensam hela kvällen.
Igår blev de plugg och bus och massa prat. En helt lagom chill kväll helt enkelt :)

Om fem minuter ska jag redovisa så nu måste jag springa ut och leta efter ann, måste kolla om jag ska ta in vakteln i klassrummet eller om jag ska redovisa utan den :)

får spel!

Seriöst! Ska skria om den japanska vakteln, har kollat runt överallt på google och de står ingenting om den japanska vakteln! Tror att jag får spel...

bilder från igår


Therese fixxar pinnarna


de funkade inte riktigt som de skulle...de ramlade säkert 10 gånger *blink*


Sen fck vi till de, hihi










min marsgmallow ramlade av pinnen! *suris*




Letade pinnar *tummen upp på de*






Efter sådär tre timmarsfiske gav vi upp, blev ingen fisk och vi fick svälta, men lika glada va vi för de ;)



Blev en underbar kväll som måste göras om! (k)

underbar kväll!

Åååh! Blev en helt underbar kväll!
Vi grillade marshmallows, letade pinnar, pratade en massa, metade utan att de nappade och busade :) en riktigt skön kväll med världens bästa therese petersson! (k)

myskväll ute i munga är vad kvällen erbjuder

Ååh, ikväll blir det myskväll vid mungasjön! Ska ladda upp med termobraller och mössa! Nejj okej hoppa över termobrallorna iallafall :) hihi.

Mår föresten inge bra, dumma jordtreor och smittas! Har verkligen inte tid med det här just nu, suck på det. Men äsch nu ska jag glömma att kroppen skriker "ligg hemma i sängen och sov" och åka ut och bli ännu sjukar, hihi  bus!


nyduschad och fresh chey!

godmorgon världen

vaknade vid elva för femhundraelfte gånger, grannen tältade och störde min skönhetssömne, inte okej. Gick iallafall och la mig vid halv 2 nånting, och så har jag vaknat fram och tillbaka hela morgonen.

Idag har jag så sjukt ont i halsen, täppt i näsan och känner mig allmänt sjuk! Så inte okej. Har inte tid att vara sjuk! Nej nu ska jag göra te och krypa ner i sängen ingen, kyss!

bara för att :)

Hur många har du varit riktigt riktigt kär i? 3 ?
Vad tycker du om kärlek? Kärlek är översakttat men underbart!
När kramade du någon sist? Nån timme sen
Saknar du någon speciell person? ja
Har du svårt för att bli kär? Förut ja, nu nej
Är du singel? Yes
När fick du senast en komplimang? idag

HAR DU NÅGONSIN:
Varit medvetslös: jo
Hånglat med nån riktigt ful: hmm... inte vad jag kommer ihåg? :)
Hånglat med fler än 50 pers: Nää
Hånglat med fler än 2 pers på en kväll? Jo
Gjort något riktigt dumt? för många gånger...
Gjort något du verkligen ångrar? för många gånger...
Åkt ambulans? Nejj
Åkt polisbil? hmm, nej
Gjort nåt olagligt? skulle jag gör nåting olagligt? aldrig!! *ironiskt*
Fått din mamma att gråta? jo..
Slagit ner någon? skulle jag aldrig gör :)
Skämts över dina föräldrar? för måga gånger:)
Sagt jag älskar dig och menat det? men ja
Tar du droger? usch fy blä!
Dricker du? ibland
Vilka kläder sover du i? Beror på, helst i bara troser ibland med t-shirt :)
Vad hatar du verkligen? falska fittor!
Varit kär? jaa
Är du ensam nu? ja
Vill du gifta dig? såklart, varje flickas dröm!
Vill du ha barn? så klart :)

SENASTE PERSONEN SOM:
Sov i din säng? Clara
Såg dig gråta? Clara?
Fick dig att gråta? ingenting som ska tas här
Du delade en dricka med? Clara :)
Du gick på bio med? Kommer inte ihåg...
Skällde på dig? hmm... mamma?
Sa någonting till dig och vad var det? mamma, haha tove! det var bara min mobil!

DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU:
Gråtit? ja
Kramat någon? såklart :)
Pussat någon? näjj
Köpt någonting? Ja
Sjungit? hihi jaa :)
Saknat någon? ja

JAG HAR:
Digitalkamera? ja
Systemkamera? ja
Telefon på rummet? räknas mobilen? ;)
Egen dator? ja
Könssjukdom? Nej
Bra kompisar? nejj.. dom är underbara!!!


hemma!

Så sjukt skönt! Äntligen hemma, tog ett tag men fram kom jag tillslut iallafall :) Skönt.

Nu ska jag ta och gå en powerwalk, underbart!

Kom faktiskt på en bra sak som har hänt

Det är faktiskt sant, kom på en bra sak som har hänt idag!

Fick veta att jag har klarat kretsloppskursen och behöver inte läsa om och tänta av samma kurs igen! Happyface!
(Fast tro inte att jag är på bra humör för det, hihi)


Just nu,


ÄCKEL DAG!

Är på så grymt dåligt humör just nu! Först en förjävlig dag i skolan, fast okejj engelskan va helt okejj med trevligt folk. Och så funkar allting skitbra, inser att jag kommer hinna med tåget, skönt. Fixar biljett och går upp mot tåget precis när jag kommer fram till rätt tåg åker det, SKIT! Så sjukt trött på det här! Trött på att åka fram och tillbaka, trött på våran klass och tappade helt lusten till allt som har med livet att göra.

Nu kommer det intressanta, biljetten kanske inte funkar på nästa tåg, sååå jaa nu måste jag springa in och kolla upp de och så måste jag fylla på busskortet som precis tog slut. Och snart dör datan när internet faktiskt funkar perfa, ibland blir man bara äckligt trött. Hade kunna vart hemma om sådär 20 minuter, nu går inte nästa tåg förän om 40 minuter, då tar de 33 minuter och komma ill v-ås sen ska vi shoppa och grejja och sen tar de 100 år till innan vi landar i skultuna, glad chey!

skavsår...

... både i öronen och på hälarna, aj.
Allt tjat och bråk har gett mig  skavsår i öronen och efter att ha rott i sådär 30 minuter har jag super ont i hälarna! Men men klagar inte över det ;)

Nu har vi svenska, gör ingenting hihi bus! Dumt att glömma pennan där uppe...

Har inte hänt så jätte mycket dom här dagarna! Eller jo, igår satt Adam och Filip och skrämde upp mig och Clara så slutade med att Clara sov hos mig, hihi bus!
Och i måndags skrämde Björn upp Clara, okejj jag va med på ett hörn men mest Björn så Clara blev super rädd ;) Stackars liten, får stå ut med mycke.

Och så kollade vi på hatchiko, både jag Clara och Björn satt och bölade i soffan, fast Björn va värst, hihi.

Nu ska filip redovisa så vi får väl lov att vara "intresserade"... USCH!

fresh!

Älskar att färga håret, man känner sig så fresh efteråt, även om det bara är en utväxt som färgas så känns de så himla skönt. Nu är håret jämnt och fint, äntligen! Men det bästa av allt, det sitter kvar! *blink*

Nu ska jag krypa ner i sängen och sova skönt! Orkar faktiskt inte packa ikväll så gör det imorgon, behöver ju inte platta håret utan bara sätta upp de då hinner jag packa, tänkte att ni ville veta lixom.

Slänger troligen upp resultatet på håret imorgon, eller någon annan dag när jag känner fört ;) Ni vet ju hur uppdateringen från skogen ser ut, hihi.

Pussochgodnatt! :*


snart klart!

Snart är håret klart och otroligt nog sitter det fortfarande kvar! Snart ska jag krypa ner under täcket och sova, underbart! Är så sjukt trött och ändå har jag knappt gjort nånting idag! Eller jo körde massa, tror vi va ute i en och en halv timme. Blev massa rondeller och grejjer, körde ens in i nånting, höll mig på vägen hela vägen utan krockar! Duktig chey! :)


måste säga att jag faktiskt saknar håret...

ska snart slänga i hårfärg i håret!

Ska snart slänga i hårfärg i håret, äntligen kommer det bli jämt och fint, om det inte trillar av innan beehandlingen är klar *blink*

plugg plugg plugg växter plugg plugg plugg

kräkrs på allt plugg!

Hur intressant är det på en skala att läsa om växter? typ -110 av 10, suck.

ligger i sängen och tycker synd om mig själv

Har sovit i sådär två timmar sen kom pappa in och väckte mig, suck. Skulle iof kunna sova resten av natten men nu ka jag titta på film, äta choklad och tycka synd om mig själv. Rätt skönt att faktiskt bara ligga här under täcket och dö!


Såhär går det om man somnar med olåst dörr på ökna, hah!


är hästen felutbildad?

Tror faktiskt att jag har utbildat Miio riktigt fel! Undra om det är fel att utbilda henne till hopphäst istället.. Skämt å sido.

Fick en knäpp ide när jag åkte ut till pollarna. Så det första jag gjorde när jag kom ut var att bygga hinder, hihi. Fixade iordning Miio och så blev det ett hopp-pass. Gick riktigt bra, åkte inte i backen en enda gång! Och pollen var överlycklig! :) Superkul, har ju funderat lite på att börja hoppa så nu ska jag fixa lite sen kan vi börja hoppträna mer, verkligen jätte kul! Fast dressyren är fortfarande det jag ska sattsa på, men kan vara kul att bryta av och göra nånting annat :) Och eftersom hon går i skogen i veckan så känns det inte jätte roligt att rida ut på helgerna så nu sattsar vi stenhårt på dressyren och lite lätt på hoppningen!

Red dressyr på Chasmir som skötte sig perfekt som alltid! Måste däremot träna upp dressyr-konditonen, hon vill inte riktigt ta galoppombytena och orkar inte hålla igång hela galoppiruetten men annars är jag supernöjd med min pussgurka!


Fast dom kan ju kanske vara lite snälla! Duschade båda två efter ridningen eftersom det var varmt och dom blev svettiga. När jag släpper ut dom går båda två och rullar sig där det inte finns nå gräs, snällt! Så nu får jag borsta två jätte skitiga hästar imorgon! ;)

vädergudarna har vaknat på fel sida!

Jag som skulle bli brun... Men jaja, funderar på att åka ut och rida två tunga dressyrpass! Känner att jag behöver det just nu! :)


Förut kunde jag inte vara arg, bara sjukt äcklad av "henne" och de hon gjorde, men nu har jag insett att de är dig felet ligger hos. HAHA! Ganska kul hur blind man kan vara, kanske är dum som inte kan släppa det.

Men snälla, lämna mitt liv, jag vill inte ha dig i min närhet hjärtat! :*


skön fredag

Blev en rätt chill fredag, grillade och fixxade lite sen gick jag och mamma ut med hundarna. När vi kom hem satt vi oss i köket och pratade massa skit, hihi. satt nog och pratade om allt och inget i sådär tre timmar, hihi. Faktiskt riktigt skönt att bara sitta och snacka strunt, länge sen!

Nu ska jag slänga på nån halvdåligt film som man kan somna till, skönt. Fast nu är jag faktiskt inte trött längre, kanske blir nån gråtig film, lite patetiskt såhär på kvälle, vore så jag just nu :)


myströjan är på!
btw sa aldrig att jag är blond igen ;)

håltimme

Dålig uppdatering, sånt som händer här på ökna, internet vill inte riktigt som jag vill plus att de är super väder, vem vill sitta inne då lixom?

Nu har vi iallafall håltimme, superskönt! Jag och Clara sitter uppe i 11:an och tittar på film så tänkte passa på att uppdatera lite snabbt här.

Har både hänt mycket och lite den här veckan, i måndags blev de massa bus som slutade med en "nära dödenupplevelse". Nej okej kanske inte riktigt men nästan! Följde med som sällskap när grabbsen skulle äta och det slutade med att vi höll på att krocka rakt in i ett räcke, men äsch de gick bra iallafall. Fast kan säga att alla va rätt nervösa där ett tag!

I tisdags hände de nästan ingenting, Marcus va här ett tag och sen blev det filmmys och så kom vi i säng ganska så tidigt, superskönt. Tror det är första gången den här terminen jag går och lägger mig innan halv 12! Stört.

Igår hade vi aktivitetsdag. Började med öknaloppet, jag, Clara, Adam, Galten, Jonas, Atle och Kropp gick, blev lite bus! Efter det var det fotbollsturnering, ettorna mot treorna, frivilligt så jag, clara, cajsa, lisa, brjörn, fisken, knut, adam och jonas satt och pratade lite och kastade gräs på varandra, hihi. Sen blev det brännboll, vladmira tvingade mig att plugga så satt där och läste lite samtidigt som jag pratade och busbråkade med björn och joel, sen kom andre också. Bus.

Men nej, nu ska jag vara social här annars kanske clara blir ledsen! Kommer få fetaste pisken av vladmira nu, uuh! Stackars mig! ;)


stockholm i mitt hjärta!

hihi, blev en dag i stockholm! Kollade på hundbäbisar och kissemissar! Träffade Louise och tog en sväng till åkersbergacentrum, busigt.

När vi åkte hem till västerås igen blev det grillning hos familjen hägglund för att min faster fyller år, trevligt värre! Och nu har jag precis skickat iväg min bokanalys, skönt! Nå nu sa jag bara skriva klar djurkunskapen och referatet innan jag får hoppa in i duschen och sen krypa ner i sängen och läsa om proteioner, fett och kolhydrater. Men först får det bli en promenixx med mamma och hundarna.

Hatar egentligen pluggkvällar men nu ska jag fixxa undan det här så att jag inte behöver göra det sen, är ändå snart sommarlov och allt ska in! Vill ju faktiskt ha betyg i alla kurser!

dejta duschen!

Nu ska jag ta och dejta duschen, skönt! Sen ska jag krypa ner i sängen och plugga fett, proteiner och kolhydrater innan jag kan sova, suck suck suck! Imorrn blir det iallafall stockholm som gäller! Ska verkligen bli superduper kul! Sen ska jag hem till min faster och fira henne för att sen åka hem och plugga resten av kvällen/natten, underbart!

Ska upp 7 imorrn så ska nog ta och sätta lite fart innan jag fastnar här som vanligt.


Natti!:*

Blondes Have More Fun

Efter en vecka som "brunett" har jag insett att de är så sjukt sant! Blondes Have More Fun! Blondiner har rätt att vara dumma och blåsta, lixom de är sån jag är! Så kyss på er! :*




citat från igår:

Man ska inte spola ner en tröja i toaletten!

trötter!

Blev sent igår, kom inte i säng förän runt 7 imorse, oups! Pratat med massa folk i telefon tydligen, skickat massa konstiga sms utan att tänka påre, va nog sjukt trött igår! Va trött redan när jag gick från Cassandra och det blev ju nåra timmar till efter de.

Blev en jätte trevlig kväll med brudarna! Asnice verkligen! Hihi! Klarade mig helt utan skador förutom två brutna naglar och ett blåmärke, tycker de är bra jobbigt! Sprang ju runt i högklackat mitt i natten där utan att trilla en enda gång, brutalt!

Blev inte en enda bild igår, beviken! Hade ju kameran med mig och allt, men nej inga bilder blev det.

Nu ska jag lägga mig på golvet och sova ett tag till, sen blir det en massa plugg! Inte alls okejj, men det behövs verkligen.




Bilderna är tagna för precis ett år sen, pigg tjej!!!

RSS 2.0