oncontextmenu="return false"

död brud, inte okej!

Vet inte vad det är med mig, darrar och är grymt trött. Har feber och ont i huvet, dålig dag helt enkelt.

Nu är det sängen gäller för mig, ska upp halv sex imorrn, häääärligt!

slutkörd tjej!

Är verkligen helt slut, tar på krafterna att gå upp tidigt när man kommer i säng sent, men vafan, jag är fortfarande ung! Haha.

Har precis tagit en lång skön dusch och snart ska jag fixa ihop en sallad. Blir ingen solning för mig eftersom jag är lite små-bränd så ska nog mysa ner mig i soffan där nere och titta på film istället. Uuh, jag som vill vara ute när de är är fint väder, men det kommer väl det också.

Ikväll ska jag följa med mamma och titta på rallylydnad, är tävlig ute i sura så ska följa med som sällskap, troligen följer kameran med också, hihi.


mamma är inte sådär överdrivet bra på att fota... men man ser iaf vad det är ;)


godmorgon!

Sitter i köket, är inte alls vaken, haha. Tror jag går och lägger mig igen... Nej okej så funkar det inte riktigt. Ska jobba lite idag är det väl tänkt, Evelina ska rida igenom Miio igen och sen ska jag springa runt i hagen och leta skor är det väl tänkt, haha, kommer aldrig hitta skon i den hagen. Suck. Men det kan vara värt ett försök helt enkelt.

Skriver mer när jag är hemma, får se om det blir nån solning för mig idag, brände mig ju igår och känns dumt att bara bli massa röd, hmm. Jaja, får väl hitta på nånting, kanske blir skuggan och boken för mig, vi får se. Puss på er!(k)


är det nu man ska gå och dö i sängen ett tag?

Hjälp vad trött jag blev!
Joggade min finaste idag! Körde 4km trav utan stigbyglar, tror faktiskt att mina magmuskler finns dolda nånstans! Fast ljuder om jag säger att det inte va jobbigt, för det var det.
Till en början hittade jag inte alls takten, tempot blev ojämt och jag satt mer som en groda. Men efter ett tag hittade jag verkligen takten och det flöt på! Kunde släppa efter i handen och hon gick i världens form med världens flyt i traven på nästintill långa tyglar, behövde bara hålla i dem så de inte flaxade.
Fick verkligen det där pirret i magen när allt är sådär underbart!

Fick jobba lite också, Matti kom ut och skodde Manke som hade tappat en baksko. Stog och pratade och lite sådär, trevligt! Sen fixxade jag lite där uppe innan det blev dags att rulla hem för dagen.
Nu ska jag borsta tänderna och krypa ner under täcket brevid vovven, myys!


färdigsolad!

Har solat två timmar och femtio minuter så nu får det räcka för idag! Tror faktiskt att jag kan lyckas bli lite brun i år! Haha.

Nu ska jag lägga mig ute i skuggan och fortsätta läsa min bok, en sista bön. Brukar inte alls läsa men såhär på sommaren är det riktigt skönt att läga sig i skuggan och läsa.

är helt fast.

massa värme

Vaknade av att det inte gick att andas inne i mitt rum, haha. Va så sjukt varmt under termotäcket, kanske är dags att byta till ett "sommartäcke" istället för mitt tjocka termotäcke...
Va ingen ide att ens försöka somna om så gick ut och la mig i solen i sådär en timme. Nu sitter jag nere i källarn där det nästan är kallt och dricker bubbelvatten, ska snart ut i solen igen, hihi.

Funderar på att vara sådär snäll och söt, då kanske pappa kan flytta ner min säng hit, då kan man sova hur länge som helst utan att man behöver vakna av att det är sådär jätte varmt! Fast om han inte vill flytta ner min tunga säng får jag väl nöja mig med en madrasds på golvet, det funkar ju faktiskt det också.

Nej nu tänker itne jag sitta inne när det är sol och skönt ute! Puss på er så länge, uppdaterar nån gång när jag har tid (k)

gokväll!

Sitter i köket, har precis kommit hem :)





Träffade Emelie/Gylkan, solade och knarkade musik. Lagom pinsamt när vi dunkar alla som inte dansar är våldtäcktsmän och inser att grannen ligger i busken och grejjar, haha.
Efter maten satt vi och pratade innan vi gick in och la oss i sängen och tittade på kvinnan som lekte med elden, jag somnade och blev väckt klockan 9 av emelie. Va sådär härligt lökigt under täcket att jag säga!
Packade våra grejjer och åkte till hallstagropen och badade, myys!  Haha, hela sverige lär ha hört att det va fiskar i vattnet eftersom Gylkan hade lite lagom panne sådär, haha.

Nu funderar jag faktiskt på att hoppa i säng, gick ju upp klockan 6 imorse så kanske är dags att avsluta dagen.

uttråkad tjej

Har legat ute i solen i sådär en timme, vill inte bränna mig lika mycke som förra gången så körde en halvtimme på varje sida. Sen tog jag en dusch, kännde mig så grymt ofräsch efter min cykeltur hem från pollarna imorse. Lagade lite mat också och nu sitter jag här. Funderar på att lägga mig i skuggan och läsa, skönt.

Förstår inte hur jag kan vara så trött i kroppen, kanske sitter i huvudet?

det är inte lätt när det är svårt.


Hästinlägg!

Gick upp klockan 6 imorse eftersom Lena behövde lite hjälp. Fixade det och sen fixade jag Miio för att Evelina skulle kunna rida igenom henne. Plutt hästen blev jätte trött efter sådär 25 minuter och det rann svett om hela hästen, såg ut som att jag hade duschat henne innnan jag satt på sadeln, illa... Men hon väger ju sådär 100kg för mycket, tror inte det är att ta i om jag säger att hon väfer minst 150kg för mycke... Plus värmen vilket gjorde att hon blev super trött, men hon kämpade på bra.

Var super skönt att se att hon bråkade på samma sätt med Evelina och att hon och jag löer det på samma sätt, då kan jag vara säker på att jag inte gör fel, känns super skönt. Blir lite nojjig när hon bråka och tror att jag ska göra fel... Fattar inte varför, det är jag som har ridit in henne och borde veta mer än någon annna om vad som är rätt och fel när det gäller just Miio. Fast vet att det är där jag inte funkar riktigt, jag blir osäker på om jag löser problemet på rätt fel sätt och därför småtvekar jag.
Däremot om jag blir arg, alltså riktigt arg, då agerar jag bara på känsla, tänker inte efter utan agerar efter det som känns bra. Jag vet att jag rider som bäst när jag är som argast, ju argare jag är desto bättre rider jag. Lite halvkonstigt men så är det, tror att jag liksom bara rider på känsla och inget annat, struntar i om tårna pekar lite för mycket utåt eller skänkeln är lite för långt fram, tänker inte på att jag sitter perfekt utan agerar på det sättet att häste går som den ska.
Alltså inte att jag sågar ner hästen i form bara för att jag inte lyckas rida ner den utan att jag lägger all min energi på ridningen och struntar i tänket att jag måste sitta perfekt.

"Det spelar ingen roll om du sitter perfekt på en dressyrtävling om hästen går med huvudet i himlen och släpar fötterna i marken."




Hon har sina ideé när det inte passar damen.
Här var det galopp som gällde, istället gjorde hon ett försök till en capriol tur att hon inte kraft att göra en ordentlig capriol, då skulle jag antagligen åka i backen ;)

Hahah, tur att jag har vant mig vid hennes små skutt! Idag kan hon göra en och annna lyckospark men aldrig nånting under arbete.

skönt att bara få vara ibland

Blev sjukt irriterad så stängde in mig, la mig under täcket och surade till flickan som lekte med elden, sen när det bara var lite surt kvar tog jag med mig hunden ut till hästarna och red en sväng.
Nu är jag en ny människa igen ;) Haha, den bästa medicinen mot surhet är att bara åka ut och vara, spelar ingen roll hur ful man än är helt ofixad för det är ingen som ser en ute i skogen, möjligtvis en älg nånstans ;)

Nu ska jag krypa ner till luftslottet som sprängdes, måste gå upp klockan 6 imorgon för att jag har lovat att hjälpa lena, fun. Sen ska jag cykla hem, tjoho dagens motion! Sen blir det en dusch och på kvällen blir det troligen hamnen med Gylkan, myys!

irriterad brud

Saknar min favvobrud som har lämnat landet och inte är tillbaka förän på lördag.
Nu är jag bara allmänt irriterad, säger bara en sak fuck you.
Men det är inte jag som förlorar på´t. Du gör det bara värre för dig själv.

"vad va det jag sa"


just nu

Solen är framme!

Vilken kväll det blev igår! Red vilse, var ute och virrade runt i 4 timmar innan jag hittade vägen, tur att Miio va snäll och inte gjorde nå bus. När jag kom hem råkade jag duscha i en timme och tjugofem minuter, trodde att de hade gått sådär tjugo minuter. Tur att resten av familjen sov, haha, annars hade dom nog sagt "Fy Tove!"
Sen dog jag till flickan som lekte med elden, fick en klump i magen när jag fick sms av  "x" vilken kväll säger jag bara....

Nu är solen framme, jag har tagit ut högtalarna och nu ska jag ut och pressa! Jag och mamma ska ut och simma med hundarna när hon kommer hem, jätte bra träning för mina små tjockisar, hihi.
Juste försov mig också, skulle ha vart i stallet kvart i 11 och jag vaknar tio i 11, fick ställa in, suck på mig.

en hyper tjej som inte har nånting vettigt att skriva

Har gjort ett och annat sen förra gången jag uppdaterade här.
Har spelat sims, haha, snacka om tidsfördriv! Va faktiskt riktigt kul, haha.
Har hjälpt pappa satt upp ställningen så vi kan börja trätta gavlarna på huset.
Har sprungit runt här hemma som en vilsen höna, nej okej kanske inte men ja.
Har insett att varenda mening i det här inlägget börjar med HAR.

Kyss (k)


godmorgon people!

Dog framför tvn igår igen, haha! Skulle titta på film med mamma men jag lyckades somna och vaknade inte förän halv 5. Knasigt, va fortfarande super duper trött så borstade tänderna och gick och la mig i sängen och vaknade inte förän kvart i 12. Snacka om trött tjej!

Nu är det såhär att det är jätte tråkigt väder, regn, så nu ska jag starta sims och nörda de ett tag, hihi.


tove diss



Dagens feta diss går till folk som snarkar!
Fick knappt sova nånting inatt bara för att de va nån, vet inte vem men nån vare, som låg och snarkade helt sjukt mycke!

Eftersom jag inte kunde sova så dog jag nyss, sådär lagom skönt att somna framför tvn, det jobbiga är väl att jag inte blev det minsta pigg när jag vaknade, men äsch, då somnar jag säkert jätte skönt ikväll.


Nu rullar vi mot västerås!

Nu är det dags att rulla hem till kära västerås efter en grymt trevlig midsommar i utkanten av e-tuna.

Igår värmde vi upp med sill och potatis innan vi rullade till midsommarstången. Blev ingen dans runt stången, besviken tjej! Men det var super trevlit ändå. Fixade och lite så innan vi rullade tillbaka.
Vi satt och drack lite cider/öl innan det blev dags för att starta grillen runt 7. Efter maten blev det lite vin och grejjs innan kvällen spårade, haha.

En superkväll helt enkelt!
Vet inte om det blev några bilder igår, kameran var lite här och där men har ingen koll på vad den va med om *blink*


Bild från igår, idag fastnar jag inte på bild ;)

Tove hj<3rta mobilt internet! hihi

Sitter i bilen påväg till midsommaraftonens sällskap. Är broöppning så står still här i kviksund, knas.

Har sovit sådär 3 timmar inatt så är ingen pigg brud här inte, men när vi kommer igång lite blir de nog bättre, menar vem blir inte super taggd av smågrodorna?




Dagens, kör på den gula klänningen från bikbok som jag hade på avslutningen


busmys med emelie!

Eftersom vi båda två va sådär lagom pigga slängde vi på män som hatar kvinnor. Emelie va inne i filmen medan jag låg och halvsov i min underbart sköna säng! Hittade en sån där perfekt plats och en perfekt sovställning, då hoppar ungen på mig och börjar härja om att jag absolut inte fick sova! 95:or är värdelösa (k)

Efter filmen tog vi tag i min kladdkaka som skulle bakas till imorgon. Tror den blev okej fast vi failade totalt med glasyren... Men äsch, den smakar nog mums... hah...

Nu ska jag tagga tills imorgon med lite skönhetssömn, ska upp klockan 7 så är lika bra att hoppa i säng bums. Fast kommer aldrig kunna somna  så slänger på en värdelös film så går det nog lättare.


Säger godnatt med en blond osminkad cambild (k)


Nyfixde naglar

Har precis fixxat naglarna,älskar´t!

Kör på en "fin" redigering där ;)

Nu ska jag ta och träffa Emelie och spendera kvällen med henne. Måste packa till imorgon, nu är det ungefär 75% säert att jag åker till e-tuna och firar midsommar där med mina sysslingar!

busig kväll/natt/morgon med theresen!

Dålig uppdatering, jag vet. Men igår hade vi fullt upp, pratade och busade för att sen få för oss att vi ska ut och fota, när vi kom hem drygade vi lite innan vi slängde på en film. Runt 12 gick vi och la oss, eller ja vi låg och pratade och fnissade en massa. Runt kvar över 2 försökte vi sova.

Imorse vaknade jag av att therese gick upp sådär tio i elva, sen var det ju bara att glömma att somna om. Så kollade lite på bilderna från igår och lite sådära.
Nu har sötnöten åkt till stan och lämnat mig här, kommer inte träffa henne på över en vecka - snyft!




Bjuder på en beskuren men oredigerad bild från igår :)

långa nätter, där ute fins en värld av långa nätter - Melissa Horn

Underbart, gick och la mig tolv igår, sista gången jag tittade på klockan var den kvart i fyra, jag älskar att kunna sova! (k)

Fram tills nu har jag faktiskt "tränat" lite. Har gjort rumplyft, armhävningar, situps, benövningar som tränar insida utsida framsida och baksida av benen. Och så ska jag snart ut på ett svettigt ridpassa med Miio. Måste verklgien komma igång med träningen på allvar och inte bara när jag känner fört....

Ikväll ska jag träffa Therese som lämnar landet och mig på lördag. Vi hade beställt fint väder så vi kunde fiska och prata på bryggen ikväll men ser inte ut som att gud ville ta emot våran bställning. skit


Snyggig bild på brudarna! Tider de där (k)


Nu är det sängen som gäller

Hoppas på att kunna sova, är riktigt trött nu kan jag lova. Men som vanligt tar väl somnproblemen över och jag blir klarvakn när jag väl ligger där, vänder och vrider på mig i sådär 2-3 timmar, ja men ni förstår nog var jag vill komma. Är så trött på att aldrig kunna somna så fort jag lägger huvudet på kudden, men men är van.

Det jag ville säga med det här är, godnatt!(k)


ibland gör det ont

hej jag heter tove berglind och har hemlängtan!

















sommarlov är överskattat!
Kan de aldrig ta slut?

ny blogg?

Hihi, är supersugen på att starta en hästblogg, tänker att då kan man ju faktiskt välja lite vad man vill läsa om. Kanske inte så roligt att läsa om hästarna om man inte alls är intresserad, bara en tanke sådär. Samtidigt måste jag börja om med ny design och allt, hmm... Får tänka över det där.

Haha, bara för de tänkte jag skriva om hästarna ;)
Blev ju sista ridturen på Chasmir idag, hon åker ikväll, min älskade! Men hon kommer få det bra där borta, hoppas på att hon kommer tillbaka men det får vi se. Samtidigt kan jag lägga all min energi på Miio om hon inte gör det, men känns så fel att välja mellan dom. Menar båda två har en stor plats i mitt hjärta och det är svårt att välja mellan dom. Men vi får se vad som händer och sker, är ändå skönt att det inte är jag som behöver ta beslutet, för kan verkligen inte välja mellan två underbara själar!
Evelina red igenom Miio, nu måste jag bara våga tuffa på mig ännu mer, har gjort enorma framsteg men måste våga tuffa till mig ännu mer. Men såg verkligen skillnaden mellan olika ridningar och ja, det är självklart vad som fungerar bäst på Miio.

Nu vet jag inte vad som händer riktigt, funderar på att kila ut med vovvarna en sväng.

förstår absout iiingenting!

I vanliga fall vaknar jag av mista lilla ljud, inatt glömde jag stänga av ljudet på mobben och när jag vaknade hade jag 14samtal och 27sms, utan att jag har vaknat! Fattar verkligen ingenting...

Jaja, tydligen så åkte inte Chasmir igår eftersom hon leker vildhäst och dom inte få in henne, kul... Så idag ska jag ut och fånga in vilddjuret, hoppas på att hon har lite respekt för mig och inte struntar i mig oxå, får se hur det går.

Nu ringer björn så ska väl vara social;)


världen är bra sjuk.

Nu sitter jag här i soffan med datan i knät och myser framför tvn. Behöver sova men gört inte, knas.

Blev ina hästar idag, åska och regn lät inte direkt jätte mysigt varken för mig eller hästarna. Det är inte det att jag inte vill bli blöt utan för att det inte känns speciellt kul att slänga på en sadel på en pissblöt häst som ligger och skaver. Nej då kan får dom hellre stå en dag extra. Kan inte regna imorgon, tycker jag iallafall... Men vi får väl se vad vädergudarna hittar på.

Istället för att åka ut till pollarna ställde jag mig på stegen och började tvätta av huset, måste ju göras eftersom jag ska måla snart. Kan säga att jag var blöt och kall när jag var klar, sprutade ner mig själv och ja... Inte så smidigt kanske ;)

Nu är det kanske dags att besöka sängen? Känner att jag inte har någon koll på vad jag skriver, hihi.
Natti(k)

nu vill jag ha sol!

Det här vädret är bara deprimerande!
Fortsatte städa lite här, hittade en sjukt sommrig låt och blev ännu mer deprimerande. Sen började det ösregna och jag funderade på självmord.

Nej okej jag ska sluta överdriva! Men vädret är sjut deprimerande! Jag som skulle bli brun, det går ju inte! Största dissen till svensksommar vafan. SUCK!

Skulle ut till pollarna men då började det ösregna, men nu verkar solen vara på G så kanske blir en tur ut ialalfall. Fast är inte sådär jätte kul med pissblöta hästar. Jaja, ska väl städa lite till och sen åka ut!

Godmorgon!

Kör på en otroligt rolig rubrik!
Klockan stog på 6 imors, hade tänkt ta en springtur, när klockan ringde hoppade jag upp ur sängen. Gick ut i köket och drack vatten, kände hur grymt ont i ryggen jag hade. Suckar, går in i mitt rum och kryper ner under täcket.
Kan verkligen inte springa när jag har ont i ryggen, det funkar bara inte.

Vaknade istället runt fem i elva, andra dagen jag vaknar av världens dröm. Blir så grymt förvirrad så att jag vaknar och sen kan jag inte somna om för att jag bara ligger och tänker på det. Blir så grymt trött på att aldrig få vakna på ett trevlig sätt!

Men jaja, hoppas på att jag hinner träffa chasmir! Och så ska jag ta tag i städningen igen, vill ha de sådär rent och fräscht!


Min finaste!

vart kan jag ha lagt den?

Åhh, dumma dumma dumma mig! Nu har ja tappat bort min kära laddare, smart. Mobben dör snart och åh. DUKTIGT!
Det är tydligen inte bra att städa, hah.

Så nu måste jag hitta laddaren och se får jag äntlige krypa ner i sängen! Ska ut och springa imorgon klockan 6, härligt värre.

Åh, ett sådär härligt värdlöst inlägg, vet att ni gillart :*


Foto : Therese Petersson - http://atheresep.blogg.se/

snart klart

Hjälp vad jag har städat idag! Är fortfarande inte klar, skulle behöva ta en dusch, känns som att jag har dam och massa annat äckel i håret! Men har inte hunnit bädda rent och ska springa imorgon klockan 6 så känns inte sådär jätte värt att duscha nu faktiskt. Då kan det få komma ännu mer damm på min kudde, hihi ;)

Tror faktiskt att jag ska bädda ner mig i sängen och slänga på en film, vore riktigt skönt efter typ 100 timmars städande, nej okej inte riktigt men nästan.
Om det inte är jätte fint väder imorgon ska jag iallafall städa klart, vore jätte skönt att få allting fräscht utan minsta gruskorn på golvet. Sen har jag tänkt vara duktig och städa inne i badrummet, är så grymt mycke schampo flaskor och grejjer som ska kastas och en massa saker som ligger i lådorna osv, tycker faktiskt att jag kan vara snäll och fixa iordning där. Såg att det är svart färg kvar sen jag hade mitt svarta hår på väggarna, hur får man bort hårfrg som har suttit på en vägg i över ett år...? Lär ju inte gå bort alls... Åhh, tur att vi snart ska renovera!


bara för de slänger jag upp en bild på mitt svarta fina hår!


Chasmir

Skrev förut att min finaste ska åka imorgon så tänkte gå in på de.

Imorgon åker Chasmir, hon kommer vara borta i en månad. Sen är det inte säkert att hon kommer tillbaka utan flyttar hem till Eva igen.
Hon ska iallafall betäckas och sen får vi helt enkelt se vad som händer, hoppas på att det blir en sommar med min finaste flicka!

Var inte alls beredd på det här! Fick veta det i fredags, helt utan förvarning. Men Men, hon kommer bli en fin mamma till bäbis!









De sista är bilder på Chasmirs son Let´s Dance som nu är 2år gammal.

sjukt!

Det här är bara sjukt! Har städat mitt rum, alla kläder ligger i byrån/garderoben. Allting får inte plats och ändå har jag rensat bort nästan hälften... Plus att det ligger en massa kläder i tvätten. Det här är bara sjukt.

Nu måste jag fixa resten... Ååh. Fixa kläderna var väl ungefär det som var lättast att fixa. Är grymt dammigt och grusigt. Ibland suger det att ha hundar som drar in en massa grus! Måste bädda rent också, Irma sov i min säng för nån dag sen och det är inte sådär jätte mysigt med grus i sängen...

Juste har en massa som ska packas upp också... Suck. Jaja, lika bra att göra det nu när det är tråkigt väder så äre klart sen! Skööönt.
Fast känner mig så grymt osocil just nu. Blä på´t.



haha!

Paris Hilton´s My New BFF


Sitter här och skrattar för mig själv!
Vet inte ens varför jag sitter och tittar på det, kanske för att det regnar?

Vaknade klockan 2, illa! Skulle ha åkt ut itll hästarna nu men det regnar och det är varken kul för mig eller hästarna att vara ute nu så får vänta tills det slutar helt enkelt.
Ska iallafall ut och pussa på min finaste som åker imorgon, skriver mer om det i ett eget inlägg lite senare!

svar på kommentar :)

fotograf-tokig om 567 bilder senare!:
Vad har du för kamera? Redigerar du dina bilder mycket? Riktigt synd att man inte ser hur de ser ut utan att kvaliteten dras ner. Dock tycker jag om dem riktigt mycket, kan var den andra bilden uppifrån, kanske som du skriver att den är hårt beskuren? De överiga bilderna gillar jag skarpt!

Jag fotar med en Nikon D80, och igår använde jag ett Macroobjectiv + stativ. När jag fotat ex hundar och hästar använder jag 50mm.

Jag försöker att inte redigera min bilder så mycket, eller ja det beror på vad jag ska göra med dom. Men bilderna igår ändrade jag bara nivåerna och beskar dem. Alltså, mörkade ner/ljusade upp dem för att göra dem klarare/starkare.

När man lägger upp bilder här på bloggen så försämras kvaliteten jätte mycket. I mitt fotoprogram BRIDGE se bilderna helt annorlunda ut. Och eftersom jag beskar, exempelvis bild fyra, hårt så försämras den grymt mycket när den läggs upp här eftersom den är mer än hälften så liten som de andra bilderna men blir lika stor som de andra. Tycker det är super tråkigt, men men.

Kul att du gillar mina bildern :)

natthumor!

http://www.youtube.com/watch?v=4qh6UPp6m4I

Martin, en fixarnas man
Äntligen hemma med borr i sin hand
Han reser ett lusthus, han satsar på kaklet
Med huvudet på skaft han träffar taket
Tina, hon matar sig lugn
Hon pillar på knappen på sin varmluftsugn
Glöm vispar och slevar, här finns tips till tusen
Använd fingret, det gör susen

Åh, när ni tar saken i egna händer
Åh, när ni gör som dom på tv gör
Då ska ni se att livet får en ny kick
Prova deras sköna trick
Åh, när ni rycker fram och gör allt själva
Åh, när ni släpper lös er fantasi
Är det inget att skämmas
För grannen gör nog likadant
Upp med nävarna, kör hårt
Ni ska se att det går

Bosse, han smeker sitt krom
När han leker doktor med sin Amazon
Han oljar sin växelspak, han är en tuff en
Schyssta rattar, fram med muffen
Ernst, hans tanke är fin
Han skakar liv i en slaknad ruin
Han pular och pålar och ser: han får opp'et
Nu trallar han i sommartorpet
Han trallar på torpet

Åh, när ni tar saken i egna händer
Åh, när ni gör som dom på tv gör
Då ska ni se att livet får en ny kick
Prova deras sköna trick
Åh, när ni rycker fram och gör allt själva
Åh, när ni släpper lös er fantasi
Är det inget att skämmas
För grannen gör nog likadant
Upp med nävarna, kör hårt
Ni ska se att det går

Är det inget att skämmas
För grannen gör nog likadant
Upp med nävarna, kör hårt
Ni ska se att det går
Det går, det går, det går
Ni ska se att det går



Misstolk på hög nivå!
Kan inte bädda in så ni får nöja er med en länk och texten!
Nej nu är det sängen som gäller innan jag får knasiga ideér! ;)
Natti natt!(k)

567 bilder senare!

Bjuder på 10 av 567 av kvällens bilder!




















Suddiga bilder kan faktiskt vara bra bilder!


Bilderna som är hårt beskurna förlorar kvaliteten ännu mer här på blogg.se, tråkigt eftersom även dom bästa bilderna försämras. Orginalen ser så mycket bättre ut!

rastlös!

Är otrolgt rastlös, är på fotohumör, funderar på att ta med kameran ut och fota, men vet inte vad.
Konstigt att det aldrig blir av när jag hela tiden velar! Seriöst. Nu får jag faktiskt ta tag i det här, nu tömmer jag minneskortet, tar med mig kameran ut och fota ALLT jag ser!











Några av alla biler jag fotade på fotokursen i vintras - fick ett MVG i slutbetyg, de ni!;)

tror inte att de är sant!

Tog med hunden ut till hästarna, tänkte att jag skulle gå med Miio och Irma, eftersom hon hatar hästar och försökeräta upp dom så blev det bra att ta med henne när Miio bara ska skrittas.

Slutade med att jag red och hunden sprang snällt på sidan, ååh mitt hjärta smälte! Från att nte kunna ha henne emd alls till att kunna rida, till och med trava, med henne på sidan. Nu är matte stolt över plutt hunden och hästen som skötte sig exemplariskt!





Mina finaste flickor!<3

godmorgon!

Har vart vaken sen halv nio ungefär. Har så grymt ont i ryggen så kan inte sova. Det gör lixom ont hur jag än går, om jag står, siter eller ligger, tror att jag går och dör nånstans ett tag och kommer fram när det går över.

Skulle ha följt med Evelina, min instruktör, hon tävlar idag. Men eftersom hennes första start gick halv 9 och hennes andra start gick kvart i 6 kände jag att jag inte orkar. Inte speciellt kul att vara ute när det är sånt här väder, usch. Plus att då skulle vi inte vara hemma förän 7 - 8, och vara borta över 12 timmar, njaaa.... Vet inte riktigt det jag.
Så ska väl ut och skritta Miio lite sen efersom hon lär vara stel efter gårdagen.

Och igår insåg jag att det är midsommar på fredag... SJUK! Trodde ju att de är nån vecka kvar tills dess, men inte.

blött och kallt

Det är vekligen inte mysigt ute nu, blött och kallt, svensk sommar helt enkelt. Brrrr.
Va ut och fixade Miio, Evelina red igenom henne ordentligt, såg riktigt bra ut! Hon skötte sig jätte bra, dock satt hon fast ordentligt i höger sida.

När jag kom ut stog dom längst bort, var bara att gå ut i de halvmeter höga gräset, kan säga att mina convers inte tyckte om vattnet så min fötter fick en ordentlig simlektion...

Nu ska jag ta och titta klart på top model innan jag börjar fixa mig inför kvällen. Ska på kalas, hihi bus.


rubrik...?

Godmorgon!
Idag är en sån där dag när jag sjukt trött! När klockan ringde klockan 6 hade jag verkligen ingen lust att gå upp. Tog 20 minuter innan jag en orkade lyfta täcket och kliva upp. Sprang bara 2,5 km, vill inte överanstränga mig nu i början.

Hade tänkt gå en sväng men det regnar super mycke så har inte större lust att gå ut, så nu ska jag titta på frisörakuten och halvsova i soffan.
kyss(k)

Godmorgon!

Kör på ett tidsinställt inlägg eftersom jag inte har någon större lust att starta datan nu.
Dags för mig att ge mig ut i spåret, hoppas att ni andra ligger och sover sådär härligt skönt!


vart tog orken vägen?

Tappade orken totalt. Vet inte vart den tog vägen! Den är som bortblåst.
Men funderar på att vara duktig och städa lite, kanske gå en sväng innan jag ramlar ner i sängen. Vore verkligen inte fel just nu!

Har inte så mycket mer att skriva om, ¨så de får bli lite kort såhär!:*


RIP ULLA!<3
Nu springer hon på de evigt gröna ängarna!

duktigt chey!

Gick upp imorse och spran 5 km, trodde aldrig att jag skulle orka gå upp och trodde ännu mindre att jag skulle orka utan att stanna en enda gång.

När jag kom hem hoppade jag in i duschen och sen gick jag och la mig igen. Vaknade vid 12. Tog ett tag innan jag kände för att gå upp, sängen var så otroligt skönt.

Nu sitter jag i soffan och gosar med snuttvovven, och runt 3 ska jag åka ut och rida tillbaka hästarna till betet.


Min jätte stora och jätte mysiga tröja!


Sängen väntar!

Nu väntar sängen, riktigt skönt.
Imorgon blir det springning som gäller, och när jag vaknar sen så ska jag antagligen följa med mamma inte till stan och sen på eftermiddagen ska jag rida över hästarna till betet igen.

Kör på en oplanerad kväll!

NU!

Nu är jag riktigt taggad på att komma igång med tränignen. Om jag ska klara av att komma igång till 100% med hästarna är det full kondition som krväs. Känner nu att orkar något mer än vad jag gör vilket inte riktigt funkar. Och så vill jag få till kroppen något, alltså inte gå ner i vikt - vågen är bara en siffra - utan bygga lite muskler. Plus att jag själv mår så mycket bättre av att träna!

Så imorgon, eller ja egentligen idag, så ska jag ta mig upp klockan sex och springa innan frukost. Funderar på att ta två varv i spåret, alltså sådär 5 km. Det behöver ju inte gå fort utan ett lugnt skönt tempo. Hoppas verkligen att mina knän håller för att hålla igång det här varje morgon. Det är så härligt skönt att få duscha och sen krypa ner i sängen igen.

Så nu ställer jag klockan på 6, det enda som kan stoppa mig är om det åskar, då har jag faktiskt inte nån större lust att springa runt där ute.


Känner mig ungefär såhär taggad nu :)

bus med theresen!

Sitter här med den bästa bästaste av dom bästa!
Har precis tittat på Linas kvällsbok, sådär lagom pinsamt. Hihi.

Token drog med mig till stan, åkte till hennes lägenhet och kikade lite medan hon hämtade en bok som var 3 veckor försenad! Ajabaja!
Sen drog vi ner på stan, Therese provade skor och sen blev de lite mjukglass innan vi gled vidare till biblioteket.

Hann lagom med bussen hem och åt köttbullar och spagethi, vet att ni antecknar. Hihi.

Nu ska jag lyssna på världens mest patetiska unge här, hihi:*


old picc!

solen lyser himlen är blå, eller...?

Regn och rusk, svensk sommar var det ja.
Imorse ringde Björn och väckte mig vid 10, ha ha ha, jätte kul. När vi hade pratat klart bäddade jag ner mig och hunden framför tvn och låg där och gosade, riktigt mysigt!

Nu funderar jag på att jobba lite, ska måla huset och innan jagkan göra det ska alla väggar rengöras. Tror att det är en halv långsida som är färdigtvättad så har lite att göra!

Jag och Lena skulle rida tillbaka hästarna till betet men eftersom det strulade en massa med hovslagaren idag så skjuter vi fram det till imorgon. Förhoppningsvis är det bättre och skönare väder då också.

Allting blev precis extremt jobbigt!

Åh hjälp vad jobbigt mitt liv blev precis, hela min garderob ligger i sängen, vart ska jag sova inatt?:o Kanske får bli soffan...
Ska nog tröstäta lite melon innan jag döar till typ avatar, vore rätt skönt!

det här är sjuka dagar känner mig ju inte så frisk

Du får klumpen i magen att växa, hjärtat att slå och kroppen att darra. Du gör mig osäker, på ett sådär bra sätt.
Vill bara skicka ett sms, men tanken på att inte få ett svar får mig att ångra mig.

Du har vänt upp och ner på min värld.


värdelös dag!

Värdelös dag är det minsta man kan säga.
Vaknade väl runt sådär 20 i 11? Kunde inte somna om så gick upp. När jag kom upp ringde björn, pratade med honom i en timme och sexton minuter. Hihi, busigt. Sen åt jag glass till frulle för att jag inte kan tugga för att de gör ont i tänderna, suck.

Nu ska jag slänga på en film, efter 5 ska Lena och jag rida hem Chasmir och Miio, eftersom dom ska skos imorgon och båda är helt sönderbitna av mygg, knott och broms så ska dom få stå inne ikväll/natt/morgon och sen rider vi antagligen tillbaka dom imorgon efter skoningen.

Mer än så händer inte idag, min kropp gör fortfarande ont så fort jag rör mig, men men. Kan inte vara still längre!


Sova nu skulle på något sätt inte vara helt fel!

Känner mig sådär härligt efterbliven, haha.

Skulle titta på life as we know it men så blev det inte. Funderar på att krypna ner under täcket och försöka sova, känns verkligen inte fel just nu.

Haha, juste!
Clara tjatar alltid om att chokladpudding är så grymt gott. Gjorde iordning lite för en stund sen, förstår verkligen inte det goda med den där chokladgrejjen som dallrar... Blir äcklad av att de dallrar hallå! Usch. Och sådär jätte gott äre inte! Haha, så får bli en diss till chokladpudding!

Anna Threse Petersson

Du är ljuset i mörkret!



KÄRLEK!<3


stackars min kropp....

Aj Aj Aj!
Fick Chasmir på sådär 800kg över mig. Kan lova att hela kroppen för super ont! Hade ont i ryggen innan, dock inte så farligt men nu gör det så sjukt ont. Kan inte lyfta höger arm, hon trampade mig på utsidan av höger fot, vilket känns. Har ont i vänster hand eftersom hon drog iväg när jag skulle fånga henne igen, har ont i huvudet också, hoppas på att de hänger ihop med ryggen!
Hoppas verkligen på att det inte sitter i utan släpper, hur ska jag kunna hålla mig still? Inte en chan att det kommer fungera! Och sitter det i måste jag till läkarn som kommer säga att jag ska hålla mig still, åååh döda mig!

Inte nog med allt det här, dom har spänt tandställningen i underkäken, eftersom det är för trångt fick som slipa bort lite på tänderna, så det är inte alls skönt! Är så irriterad, kanske kommer få dra ut en tand iallafall, vrf kunde dom inteha gjort de från början?

FUCK LIFE!<3

ändrade planer

Skulle ta bussen in till stan men eftersom mamma kom hem så åker jag med henne till tandläkarn. Skönt att slippa stressa till bussen och allt iallafall!

Godmorgon!

Godmorgon på er!
Vaknade vid elva av att klockan ringde, sprang upp och ställde mig i duschen och nu sitter jag här.
Nu ska jag kleta på lite smink och sen springa ut med hundarna innan jag springer vidare till bussen. Vet inte riktigt vad jag ska ha på mig! Har sveriges mest orakade ben, pinsamt värre! Men får bli shorts och nånting till det.

Ni får ha det bäst!(k)


dejt med kudden :$

Nu är det dags för mig att gå på dejt med kudden, underbart!

Hoppas på att få sova inatt, mina sömnproblem har kommit tillbaka så tar mellan en och fyra timmar för mig att somna, brukar funka på sådär två timmar men ibland går det lättare eller trögare. Inte är det kul när man måste gå upp iallafall.

Imorgon ska jag till tandläkarn klockan två så måste ta bussen fem i ett för att möta mamma på stationen. Hoppas på att dom gör nånting åt mellanrummet där uppe, inte fint!
Hoppas på att få ta bort tadställnngen snart! Vore så grymt skönt!


Bilder som Emelie tog i vintras





Knasästen som gör skutt upp och ner istället för att jobba, puss på henne!(k)

Mysig kväll igår och en helt okej dag idag!

Igår blev det en super mysig kväll!
Blev en massa prat och skratt, halva kvällen spenderades på studsmattan så det var en halvtrött chey som kom hem, men det var det värt!

Imorse, runt halv 6? Vaknade jag av åskan, rutorna på fönstren vibrerade! Drog upp rullgardinen för att fatta vad de va som hände och då blev det helt ljust i hela rummet sen halvmörkt och så dånade åskan! Helt sjukt! Brukar tycka att det är mysigt men det är inte alls mysigt halv 6 på morgonen och man är trött som ett as och bara vill sova!
Gick iallafall upp och drack vatten och så kom pappa upp, han skulle kolla om allting var urdraget och då hade jag typ skällt ut honom för att det åskade... Man ska inte prata med mig när jag är trött...
Hade jag vart pigg hade jag tagit fram kameran, hade kunnat bli sjukt tuffa bilder men det hade jag ju inte en tankte på då. Får bli till nästa åskväder.

Idag har jag och Emelie tittat på film, fast den va jätte dålig! Inte okej, kommer inte ens ihåg vad den heter.
Efter det gick Emelie hem och åt innan vi rullade ut till hästarna!

Först red jag och Emelie ut, hon på hammarn och jag på chasmir, gick riktigt bra med damen! Hon blev super taggad på sista åkern hem men lyckades hålla henne och fick energin till att bära upp henne istället för att dra på, men fick hålla bushästen så att hon inte skulle dra om Hammarn.
Efter red jag ut barbacka på Miio, hon bråkade jätte mycket, trodde inte att jag skulle sitta kvar hela vändan men lyckades få henne riktigt trevlig på slutet. Fast jag blev jätte blöt i rumpan av Miio-svett, lite halv mys sådär ;)

Musiken dunkar i högtalarna och humöret är på topp!

Ny duschad och fräsch på nytt, nu är det bara sminket som ska på och håret ska fönas sen är allt klart.

Kommer bli en superkväll! (k)


snart stan!

Godmorgon på er!
Snart ska jag dra mig in mot stan. Ska börja måla huset på måndag så nu ska vi köpa penslar, färg och allt annat som behövs. Kommer verkligen löka sönder när jag ska stå ute i solen och måla huset, hjälp. Men jaja, kommer antagligen blib run så får väl se de så ;)

När vi kommer från stan ska jag duscha och fixa mig inför grillkväll hos min Anna och Peter, min faster och hennes man, tror det kommer bli riktigt trevligt! Hoppas på att pappa är lika snäll som igår, då är det ingen nykter tove som kommer hem ikväll ;)

Kyss på er så länge!(k)


Bjuder på en bild från efter avslutningen i nian, inann vi åkte till grönan!


Sommar 2011!

Sommarlov!
Efter en halvsorglig avslutning laddar jag om för sommar 2011!!!


dags att vakna!

Sista dagen nu, snart åker vi hem och då är det sommarlov fram till den 16 augusti! Underbart!


(k)


städning på hög nivå!

Nu är det städning som gäller!

Fett brutalt! blogg.se funkar i mobilen, äntligen. Igår var det fest i t-berga som gällde, trevligt värre. För vissa slutade det värre en för andra. Ambulansen fick komma ut och magpumpa en tjej, inga namn medan andra var kramgoa. mysig kväll!


Snart prov!

Snart är det prov som häller, haha, kommer gå så inte bra! Men jaja, får helt enkelt göra mitt bästa och se hur långt de räcker! ;)

Godmorgon världen!

Nu är det dags att åka mot ökna, hörde att det skulle bli 28 grader, underbart att sitta på bussen då...elller...? Kommer löka sönder, shiit!

Har iallafall inga lektioner innan lunch så hinner fräscha upp mig innan vi ska ha matte i sådär 3 timmar...


Känns som att de va igår man satt inne med vinterjackan på, hihi.

Ökna imorgon

Nu ska jag hjälpa mamma och bädda min säng, känns inte så där super snällt att hon får fxxat!! Sen ska jag dricka te innan jag kryper ner under täcket, sköönt!


Efter 5 dagar ska jag äntigen få träffa den här tokungen! (k)


hästarna :)

Åkte ut till stallet runt tio i fyra, insåg att jag va sen och skulle hinna springa upp med alla Miios grejjer till hagen, är en bra bit att gå, för att sen springa och hämta hästen i hagen för att efter det fixa hästen och gå ner till ridhuset, men jag fixade det på tio minuter! Duktigt hallå!

När jag fått på hästen allt var jag så sjukt lökig! Inte världens bästa dag att bokstavligen springa runt i ridbyxor men lyckades att inte dö av värmeslag iallafall, otroligt nog.

Var jätte kul att titta på när Evelina red Miio, nu är jag jätte sugen på att få ta tag i hennes utbildning igen! Har ju lagt den lite på hyllan när jag inte har vart hemma i veckorna och man kommer inte lika långt att bara rida igenom henne på helgerna, tyvärr.
Det var en tjej som red dressyr på sin häst för tränare samtidigt som Evelina red, hjälp vad jag vill komma i tävlingsform nu! Helt galet! Men bara vi kommer iång så kommer det flyta på som tidigare. Kanske ser ni oss ute på banorna i sommar ;)

Efter att Evelina hade ridit Miio gick jag tillbaka till hagen med henne, borstade av henne de värsta svetten och släppte ut henne i hagen. Är glad att det inte är jag som ska rida henne imorgon ;) Hon rullade på det dammigaste stället i hela hagen, bushästen.

Innan jag åkte hem igen red jag en sväng på Chasmir, hon kändes jätte fin idag! Hade velat känna igenom henne men eftersom min armbåge inte mår bra så funkade det inte, så hon får fyra slappa dagar innan vi kör hårda pass resten av sommarn ;)


väärme!

Ååh hjälp! Lite lagom för varmt för att vara ute hos hästarna!

Fotade Emelie när hon red barbacka på hammarn, hn gav upp efter sådär 10? minuter. Såg ut som att hon hade suttit i en vattenpöl! Svettig hest!
Efter letade vi efter Miios grimma men insåg att vi verkligen inte skulle hitta den eftersom hagen är enorm! Suck! Så vi bestämde för att åka hem, tur var väl de, man orkar verkligen inte anstränga sig i den här värmen!

Nu ska jag snart ta och äta sallad och efter det ska jag ut och fixxa brännan ännu mer innan jag ska åka ut och rida Chasmir och Evelina ska rida igenom Miio.

fint väder, dålig uppdatering

Igår låg jag ute och solade hela långa dan! Tog årets första dopp och lite sådär :)

Runt tjugo i fem åkte jag och Emelie ut till nya betet och red ut en sväng på Miio och Chasmir, gick riktigt bra förutom att båda två va jätte seg, men dom har stått en dag och bara ätit så de är inte så jätte konstigt.

När vi kom hem duschade vi och sen träffades vi på "mitten" innan vi vandrade hem till mig och tittade på film. När vi var klara med det gjorde vi tuna osäkert - ha ha ha. Gungade och pratade en masssa innan vi rullade hem igen.

AJ! Min rumpa, det var länge sen jag kände sån här smärta! - citerat av Emelie Gylden

trött chey!

Åh herre vad trött man kan vara!
Har faktiskt hunnit med rätt mycket sen förra inlägget!
Fick nå ryck och slängde på mig träningskläderna och sprang sådär 4km, trodde att jag skulle dö men det gick otroligt lätt! Så nu är jag super taggad på att börja springa regelbundet, ska sattsa på att köra på samma sätt som förra sommarn. Gå upp klockan 6 på morgonen, springa, duscha, äta frulle gå och sova. Är faktiskt riktigt skönt!

Efter springturen blev det en lång skön dusch! Och efter det blev det lite pankaka, förstår fortfarande inte att man tyckte att det var så underat gott när man var liten, konstigt det där ;)

När vi hade ätit så fastnade jag framför tvn tills björn ringde! Så jag gick ut med hunden medan jag pratade med bjönrn. Vårat samtal slutade med att båda var helt tysta, jag satt och kollade runt på fejjan och han titade på tv, knasungar är vi allihopa allihopa allihopa ;)

Sen tittade jag klart på eclipse, hade sådär en halvtimme kvar och efter det fick det blir 17 again, vet fortfarande inte om jag gillar den eller inte... Kan inte bestämma mig ;)
Nu har jag vart ute och funderar på att krypa ner i sängne,
såå nattti! (k)

lite nytt i gardeoben

Idag var det shopping som stog överst på listan.

Tror att jag shoppade liiite för mycket så plånboken blev inte sådär jätte glad men äsch ;)


1 t-shirt från new yorker
1 tröja från new yorker
2 par shorts från new yorker
1 klänning från bikbok (till avslutningen på fredag)
20x2 toffsar från bikbok
1 klänning från gina trikot
3 par trosor från gina trikot

Lämnade ungefär hälften av mitt hår hos frisören också!



t-shirten från new yorker, sååå jag ;)


stan nu ut i solen!

Blev en dag på stan med mor min, nu ska jag ut i solen och försöka bli lite brun, skriver sen! 
Kyss!(k)

filmdags!

Nu ska jag snart ta och titta på Red Riding Hood, har hört jätte många som säger att den är bra och så såg jag att Clara hade skrivit att den va jätte bra på sin blogg så tänkte att jag faktiskt ska ta och se den, hoppas att den är lika bra som alla säger att den är! :)

http://moalindhe.blogg.se/images/2011/red-riding-hood-2011-movie-poster1_143289192.jpg

fredag fast det känns som söndag!

Idag har åkte vi in till stan, jag och pappa skulle klippa oss men blev inte så för att vi inte orkade vänta, haha. Nej men vi skulle ju till strömsholm så åkte ut dit istället. Jag körde hela vägen utan att köra ner i diket eller in i ett träd, duktigt chey!

Vi gick direkt ner till terränghoppningen, satt oss vi vattenhindret och tittade. När det var slut gick vi vidare till dressyren och satt där, var intressant dom två första ekipagen sen blev det lite långtråkigt så efter fyra ekipage gick vi och tittade på banhoppningen istället, där hände det iallafall lite mer. Satt där i några timmar innan vi rullade hem igen.

Köpte iallafall en säkerhetsväst och påbörjade en rejäl solbränna, kommer vara sådär lagom skönt att sova ikväll. Aj.

Släpade inte med någon kamera så kan inte slänga upp några bilder, dumt!

blev en massa bus igår!

Igår kväll kom Therese hit, vi fotograferade och busade en massa och så fick vi för oss att cykla ner till kyrkan och fota runt halv 11, lite små läskigt sådär men vi överlevde! Slänger nog upp lite bilder sen när pappa har lust att redigera dom :)


Bild från kyrkogården

mina finaste är hemma igen!

Ååh, äntligen är båda mina hästar hemma igen, UNDERBART!


Miio har ju stått hos Evelina för tillridning i två veckor eftersom jag inte kan rida henne varjde dag utan bara på helgerna.

Och imorgon flyttar dom ut på riktigt sommarbete! Underbart, nu är det tillgång till ridhus som gäller! Så i sommar blir det en häst i sommarhage och hårträning i ridhuset! Kanske inte bli mer perfekt!

super tack till vilja!

Åååh, vilja va super snäll och fixxade designen! Den blev verkligen super fin!
http://gatukorsning.blogg.se/
http://kalvgalen.blogg.se/
Kolla in hennes bloggar vettja!

Nu ska jag ta och duscha, känner mig jätte ofräsch! Sen ska jag krypa ner i sängen och sova, underbart!

behöver verkligen inspiration!

Vill göra en ny design till bloggen, en ljus och somrig! Någon som har något bra förslag? Kanske har lust att pilla lite på en ny design kanske? Är verkligen trött på den här!


ville bara säga att jag älskade dig!

 

Jag älskade dig över allt anant, men det var du som fick mig att tvivla.
De var inte jag som valde att det skulle bli såhär.
Jag fanns där även när livet sög, men ändå var jag bara egoistisk, din falska fitta!


A drop in the ocean,
A change in the weather,
I was praying that you and me might end up together.
It's like wishing for rain as I stand in the desert,
But I'm holding you closer than most,
'Cause you are my heaven.

I don't wanna waste the weekend,
If you don't love me, pretend
A few more hours, then it's time to go.
And as my train rolls down the East coast,
I wonder how you keep warm.
It's too late to cry, too broken to move on.

Still I can't let you be,
Most nights I hardly sleep.
Don't take what you don't need, from me.

Just a drop in the ocean,
A change in the weather,
I was praying that you and me might end up together.
It's like wishing for rain as I stand in the desert,
But I'm holding you closer than most,
'Cause you are my heaven.

Misplaced trust and old friends,
Never counting the regrets,
By the grace of God, I do not rest at all.
and New England as the leaves change;
The last excuse that I'll claim,
I was a boy who loved a woman like a little girl.

Still I can't let you be,
Most nights I hardly sleep,
Don't take what you don't need, from me.

A drop in the ocean,
A change in the weather,
I was praying that you and me might end up together.
It's like wishing for rain as I stand in the desert,
But I'm holding you closer than most,
'Cause you are my

Heaven doesn't seem far away anymore no, no
Heaven doesn't seem far away.
Heaven doesn't seem far away anymore no, no
Heaven doesn't seem far away.

It's just a drop in the ocean,
A change in the weather,
I was praying that you and me might end up together.
It's like wishing for rain as I stand in the desert,
But I'm holding you closer than most,
'Cause you are my heaven.
You are my heaven

vandrande blad

Sitter här och tittar på vandrande blad, så roligt har jag!

snart dags för hemfärd!

Kan inte tiden gå lite fortare?
Sitter här och "pluggar" facebook och blogg.se, fett chilliga lektioner! Kommer nog bli såhär nästa vecka också, nice! Snart är det dags för redovisningar sen får vi gå, underbart!

Har haft en jätte trevlig idrottslektion, alla var ute och spang/cyklade medan jag och Clara var inne och cyklade. När alla va tillbaka körde vi jägarboll, superkul!

Nu har vi packat, tror att jag fick med mig hela mitt rum... Brutalt! Orkar knappt bära väskan, suck... Hoppas att vi hinner mä alla bussar och tåg!
I v-ås ska jag övningsköra hem, spännande! Måste ju träna extra mycke eftersom jag ska köra från ökna till skultuna nästa vecka, bara sådär 16? mil? Kommer få kramp i benet ;)


väx och djurliv, kuuuul!

Sitter på en växt och djurlivs lektion, har såå kul, eller...? Nja, inte riktigt va! Har fått massa plugg, usch.
De är värsta snacket, tror att NÅGON är trött på NÅGRA, på de här stället, inga namm :)

Idag åker vi dessutom hem! Underbart! Ska bli så sjukt skönt att få komma hem till skultuna och sen åker vi tillbaka på tisdag och slutar på fredag, menar kan de bli skönare? Knappsat ;)


Bild i repris.

På fredag blir det strömsholms tävlingarna, och sedan åker vi till pappas fiskesjöar med husvagnen. Där blir det fiske, grillning, prat och mys och såklart massa blodspår med voffsarna! Ska bli jätte skönt att bara vara ute i skogen och lulla runt! Blir troligen ett dopp i sjön om det inte är fööör kallt ;)

Nu ska jag nog vara duktigt och faktiskt plugga... eller..? Hihi, nää ;)


RSS 2.0