oncontextmenu="return false"

laddar för en läskig kväll med mi favvo-brud

Nu ska jag snart åka ut till Therese, vi ska kolla på paranormal activity och bli rädda, haha! Jag som hade planat att hålla den oskulden länge men det blir det tydligen ändring på. Tror att det kommer bli bäst!♥♥

Gick bra hos tandläkarn idag, fast dom va jätte dumma och drog i min stackars tänder! Och så har dom satt i en tjockare båge så nu spänner det jätte mycket i mina stackars tänder. Blä på det! Fast det är tur att jag faktiskt är ganska van så det onda är nog borta tills imorgon.
Åkte ut till hälla istället för erikslund, hämtade ut nya p-piller, köpte en "one pice" och ett par nya träningsbyxor så nu ska jag frösöka komma igång igen! Hittade inge mer kul där ute men fick iallafall tröstshoppa lite så jag är nöjd *blink*

Nu ska jag byta om och sen rulla ut till Therese och grisarna♥♥


solen skiner och det ligger ett litet leende över mina läppar

Jag är snart klar för att rulla in mot stan. Klockan ett ska jag vara hos tandläkarn och efter det ska jag och mamma rulla vidare till erikslund. Jag ska titta på skor, i år ska jag inte vandra runt i convers hela vintern. Hoppas på att kanske hinna med en liten shoppinrunda också eller kanske en tur till IKEA, finns det nånting mysigare än att bara gå runt på IKEA? Skulle inte tro de.

Sen ska jag iallafall träffa världens bästaste!

Så grymt snygg bruuud!♥


forever alone<3

Har precis krypit ner i sängen, har bastat, duschat, rakat benen och smörjt in dom med hudkkäm, kletat på en ansiktsmask, nu ligger jag i min grymt sköna säng och saknar den finaste! Är super iallafall skönt att slippa använda  datan  för att uppdatera,  nu funkar det att uppdatera från mobilen, äntligen! Fast har tydligen kommit åt nån instlällning så att jag måste hålla in skift för att det ska bli små bokstäver, jätte drygt! Men nu ska jag försöka sova, skriver ett vettigare inlägg imorgon, PUSS.

alla dagar är inte bra dagar

Idag är en sån dag som inte är bra. Jag har gjort alldeles för lite och ätit alldeles för mycke, känner mig sådär halväcklig.

Tappade precis all ork när vi kom hem från mammas shoppingrunda, nu har jag suttit här och nördat Andra Avenyn i nåra timmar och känner mig ännu mer depprimerad. Hade planer på att hitta på nånting, tänkte fota och lite annat, men har ingen lust. Har inte lust med nånting just precis nu, blää.

Vi ska väl snart äta ännu mer och jag ska bli ännu fetare för dagen, sen ska jag slänga på bastun, Melissa Horn och bara känna mig allmänt forever alone, sen ska jag kleta på en ansiktsmask, fixa naglarna och sen sova. Kanske hinner med lite mer Andra Avenyn innna jag kryper ner i sängen.

Om någon hittar min lust så kan du gärna ge den till mig! Börjar faktiskt sakna den.



världens foto idé

Har världens foto idé! Vet precis hur jag vill ha mitt foto, så nu ska jag göra mig iordning och övertala far min att fota! Gah, det här kan bli fett nice!
Bara att problem, måste fastna på bild också...


-




en kväll utan att göra nånting, så grymt skönt!

Är helt galet trött! Herre gud, fattar inte varför. Har iallafall inte gjort nånting nu ikväll, typ degat framför tvn mä mor och far och nu satt jag mig och kollade ett avsnitt AA, skönt. Skulle ha träffat Emelie men bruden somnade, vi skulle ha slappat galet men men, vi har mååånga kvällar framför oss!

Va ute hos hästara i sex och en halv timme. Mina prinsessor gick super bra! Chasmir va mjuk och fin i alla gångarter, lite stel i vänster bara men det är inte så konstigt. Miio höll formen i galoppen, blir så härligt glad! Däremot hände det en grej på gången/i boxen när jag skulle sadla Miio. Hade henne på gången, som vanligt spände hon ut magen, saknades 2dm. Jag blev lite smått irriterad när det efter en kvart fortfarande saknades en dm.
När jag står där, utan att ha mina grejer på mig och bara sadeln på Miio så kommer Annelie och Michaela med sina hästar, de står utanför och väntar på att jag ska bli klar.
För det första blåser Miio upp sig ännu mer och jag blir galet stressad när Annelie börjar klaga och säga när är hon klar där inne egentligen? Kan hon inte skynda sig lite? Men vad håller hon på med vi vill ju faktiskt bli klara nån gång, vi kommer inte hinna rida.
Jag blev skitstressad, Miio stog och blåste upp sig ännu mer och trampade som en galning. Gick in i boxen med henne så att de kunde ta ena boxen och fixa sin häst i.
Miio blev stressad och började hoppa runt, jag höjde rösten och hon blev helt till sig och hoppade på mig, sadeln flög åt andra hållet och jag tappade balansen.
Jag tog upp sadeln hängde ut den, smällde igen dörren och gick därifrån. Vet att det va dumt att smälla i dörren men blev så himla ARG! Dom har inte ens tillgång till stallet om det inte finns ledig plats eftersom dom bara hyr lösdrift och inte box.
Att det gick ut över Miio va så grymt dumt men det blev som det blev, jag skulle ha gått därifrån tidigare men ibland är det smart att vara efterklok.

Nu ska jag iallafall sova, glöm inte ställa om klockan, natti!

åker ut ut och rider aahh och tar en tyst minut

Nu funderar jag på att åka ut till mina fina flickor och bara vara, glömma allting för en stund!
Tar med kameran så slänger upp bilder lite senare!

världens finaste grabb

I måndags var det den 24, det har vart du och jag i hela tre månader♥♥
Jag fick tre rosor, om det ens är möjligt blev lite kärare! Svävade på moln hela dagen, ååh vad han är underbar!

Björn Ahlberg
det finaste i mitt liv
jag älskar dig


vin och skumtomtar<3

Haft tre jätte mysiga dagar med grisar och flickor!
Vi har jobbat så att svetten rann! Haha, men galet kul vare! Vi har mockat, halmat, matat, sprutat, gett järnpasta, kastrerat och lite så, ja ni hör ju hur kul de låter! Fast nu är min rygg död! Så jävla klantig, vet att jag måste jobba rak i ryggen och bla bla bla, jo men tjena! Nu sitter det knutar på minsta lilla muskel i min örbaskade rygg, men äsch de va fan värt de!

Nu sitter jag här och driker vitt vin och äter skumma tomtar, haha! Fett ensamt det där lät, forever alone♥♥


precis pratat med det finaste i mitt liv, imorgon är det tre månader sedan det blev vi

Nu ska jag gå och lägga mig, mår illa, hoppas att det lugnar ner sig när jag får sova lite.

Den här veckan är ingen vanlig vecka,
Imorgon har vi vanliga lektioner, alltså HISTORI från halv ett till fyra.
På tisdag är det bio som gäller på morgonen, ska se BOY A. Halv ett är det matte och klockan 3 är det ÖKNALOPPET.
På onsdag åker vi till VRETA och kommer tillbaka på fredag eftermiddag.

På vreta ska vi sköta grisar, eftersom vi inte har några grisar på ökna får vi åka till vretaskolan i linköping. Ska åka med Clara, Michaela, Frida, Rami och Philip. Hoppas på roliga dagar där borta!
Tar med kameran men kan inte lova att det blir några bilder!

Så med det här inlägget säger jag godnatt, skriver på igen fredag!

underbart med bästa

Igår åkte jag och Emelie ut och red runt halv tre, galet underbart! Miio gick super, lite småbråk i början men det släppte efter en ordentlig trav. Chasmir bråkade med Emelie och ville inte alls lyssna, jag satt upp och hon gick som en giraff! När jag rättade till henne började hon hoppa på stället och skulle inte alls lyssna. Men efter lite trix så släppte hon sin tjuriga sida och gick riktigt bra. Vi bytte hästar igen och Emelie fick till Chasmir riktigt bra hon också så vi nöjde oss med det och skrittade på långa tyglar hem. Vi va ute ungefär två timmar och när vi kom tillbaka var det mörkt.

När vi kom hem hoppade jag in i duschen och så kom Therese över och efter ett tag trillade Emelie in genom dörren. Myys! Blev en hel knasig kväll, tittade på Allt för min syster

Satt och småböla till den.

Följde med Emelie hem runt 1 nånting och sen satt jag och Therese i köket, vi pratade och drack hallonsaft, hihi. Pratade om allt mellan himmel och jord och runt sådär två halv tre spårade det totalt. Vi släckte lampan runt halv 4, inte okej *blink*

Idag vaknade vi runt halv 1 och har inte gjort ett dugg vettigt! Nu ska jag försöka ta tag i matten iallafall en timme, sen så ska jag packa till Vreta, duscha och sova - skönt.

när man lär sig någonting nytt

















Hjälpte Elias med städningen i onsdags, grabben hade aldrig torkat golv förut, haha! Så "mamma Tove" fick komma fram och lära lillen *blinkk*
(Charlie har fotat med fel inställning därför är bilderna som dom är)

-




Julafton 2009


Vår 2010


Vår 2010



Vår 2010


Sommar 2010


Midsommar 2010


Sommar 2011


puss på dålig uppdatering!

Har inte haft tid att uppdatera någonting på ett tag, förra helgen va min älskade grabb här så hade fullt upp att hålla reda på honom *blink*

Den här veckan har iallafall vart urdålig och underbar på samma gång.
Har inte hänt så mycket, på kvällarna men i onsdags klev vi upp halv fem, åkte ner till Elmia i Jönköping - FETT BONDIGT! Insåg att jag har valt totalt fel linje. Vill nog kanske bli lite bonde hallå! Fast får väl gifta mig med min bondpöjk så löser det sig, hihi.

På vägen hem från Elmia satt alla bönder och kåtade upp sig på traktorer, GALET! Jag fick inte sova för att Björn tyckte att jag skulle lära mig nånting, blev sur och vände på mig och somnade iallafall. När jag vaknade drygade han super mycke, tror inte han va beredd på mitt nyvaknade humör men man ska inte dryga med mig när jag precis har vaknat helt enkelt.

Blev en super mysig dag med världens bästa Hanna Falk och Charlie Lind, bondungar!♥♥

nu har det gått för långt!

När Clara säger någonting i stil med:
blöhlööhhöö höölöbbö
Och jag svarar:
MEN DEN GÖR JU INTE DET!

Illa att jag hör vad hon säger även när hon säger nånting som är omöjligt att förstå...

nu kör vi igen då

Jaaa, nu sitter vi nere i datasalen och kör igen, SUCK!
Men vi måste få klart det här typ nu, så lika bra att köra då... ÅÅH vill gå och sooova.

sugigare dag får man leta efter

Den har dagen suger verkligen grymt hårt! Är grymt trött, orkar inte skriva mer och har sådär femhundratrettioåtta punkter kvar att skriva ungefär, okej det är tre punkter kvar men det är ungefär samma sak! Kommer inte alls kunna redovisa imorgon, lixom hallå? Allting går åt skogen!

Nu kommer vi till det positiva...................

Ah men ni fattar!

Måste plugga typ hela kvällen, ååh, jag som är trött och typ vill sovaaaa! Tårar i ögat...
Men imorgon är det fredag, orkar jag kämpa mig igenom hela dagen så blir det nog fint! Åker hem till tuna och min finaste följer med! Therese och jag ska ut och leka med kameran är det väl tänkt och så får vi väl se vad som händer, ska ut och pussa på hästarna en sväng, får se om jag rider nånting eller om jag hoppar över det. Vill ju vara med det finaste också!

jag orkar verkligen inte

Det här är verkligen helt galet drygt! Har bara lust att gå upp och sova, orkar inte det här. Men vi måste få det gjort så jaaa... Kanske ska gå upp och fixa eller kanske inte, ååh fett irriterande det här! Uuuh.

etologi dag 2

Nu är vi äntligen helt klara med den praktiska delen! Har hållt på med kalvarna både idag och igår så hoppas verkligen på att vi får till projektet nu, vore skönt att komma en bit redan idag så att vi inte har så jätte mycket att göra imorgon. Men drömma kan man ju alltid, ha ha.

Nu ska jag fixa det här, puss så länge!

nu kör vi en etologi vecka

Skulle ha uppdaterat igår innan jag åkte men eftersom jag körde så åkte vi så fort som möjligt innan det blev mörkt.

Igår klippte jag mig, nu har jag världens ångest! Hon skulle klippa sådär 2cm men hon klippte sådär 7cm, uuh. Men ja, det är ju fräscht iallafall... Gick på stan en stund men shoppade bara en BH, hittade ingenting annat än ett par skor som inte fanns i min storkel, suuurt!

När jag kom fram så hände det inte så jätte mycket, pratade med lite folk innan jag och den finaste gick och la oss tjugo i tio. Vi låg och pratade i över en timme, super mysigt!

Idag börjar etologi veckan, vi skulle till en början beteende studera råttor men bytte till att se hur kalvar reagerar på nya saker.
Nu ska vi springa ner och äta, kanske uppdaterar lite senare eller imorgon, puss!

etologi dag 3

Nu är det tredje dagen med etelogi, all den praktiska delen är klar så nu kör vi den skrivftliga delen! Vilja mår inte så bra så vi har ändrat projektet lite, är lite knasigt men det löser sig ändå.

Så nu kör vi en dag till med kor, yeah!


dagens

 


nu ska jag krypa ner i sängen och sakna den finaste ännu mer

Nu har jag tittat på två avsnitt av AndraAvenyn och ätit glass, hihi, nu väntar sängen!
Imorgon ska jag sova tills jag vaknar och sen ska jag åka in till staden och klippa mig, ska ta och shoppa när jag ändå är där, fet nice!

Så nu får ni sova gott, det ska iallafall jag göra!


nu ska jag mysa galet

Pappa har köpt glass till mig så nu ska jag fortsätta titta på AndraAvenyn och äta glass, galet mysigt!


+


gårdagens bilder

Hade fel inställning på kameran därför är bilderna som dom är.


Min solstrålar♥


Lyckan när man hittar en ren häst i hagen!


Efter 20 minuters pill med manen...






Tröttnade enormt på svansen så hällde i 10 liter utredningsgrejs och slängde ihop en fläta.






Min finaste♥


Chasmir va ren tills jag och Miio kom in och hon rullade sig i världens kissfläck...


Sådär lagom kul, men det fick torka och så fick jag borsta bort det, och ja  hon blev ju ren igen tillslut.


Snyggingen fick också en fläta i svansen, och stackars hjärtat har blivit sparkad.


underbara dagar!

Idag vaknade jag ochTherese vid sådär 10, tog oss upp på nått sätt och åt frulle innan vi gjorde ingenting som vanligt. Bestämde att jag och Emelie skulle ut en sväng med hästarna, så vid sådär 12 åkte vi ut. Var helt galet underbart! Vi rejsade på åkrarna och red fint på vägarna, Chasmir dummade sig lite med Emelie men gick super fint på slutet innan vi busade på sista åkrarna hem! Miio gick super hela vägen och på slutet taggade hon till ordentligt, helt sjukt hur underbart det kan vara!

Efter stallet åkte jag och mamma ut till mormor och la blodspår. Myran gick super i början men sen hände nånting, vet inte riktigt vad som hände. Hon la sig ner i spåret. Mamma bar henne en bit eftersom det var högt gräs, sen stog hon still och tittade på oss, mamma sa åt henne att ta upp spåret igen men hon bara fortsatte titta på oss, när jag sa åt henne att ta spåret hoppade hon upp och tog upp spåret igen. Hon var jätte konstig sen när vi kom in så mamma tror att det är livmoderns som spökar igen, usch. Så vi får titta upp det och hoppas på det bästa helt enkelt.
Irma gick som en gud idag, jag blev jätte förvånad! Hon var super taggad innan och tog spåret på en gång utan några problem. Hon gick spåret som att det var något hon gör varje dag, helt sjukt hur kul det var!

´
Nu ska vi försöka komma ut lite oftare, är verkligen super taggad på att ta upp spårningen! Är helt galet kul och se henne så glad och då blir jag ännu gladare!

vad gör jag uppe nu? jag vet faktiskt inte...

Åh herre, klockan är typ 20 över 1 och jag är vaken! Vad är de för fel...?

Ridningen gick helt okej, skriver om det imorgon och slänger upp lite bilder på mina fina♥
Efter massa trassel drog allting ut på tiden så va hemma runt typ 6? Jag och Therese hade tänkt fota men så blev det inte, sadface! Men huvudsaken är att jag fick träffa bruden (k) Vi pratade lite, sen runt 9 träffade vi Emelie, har inte träffat henne på flera år! Supermysigt!

Nu har vi väl typ nyss kommit in från en knasig kväll ute, haha! Är nog bäst att inte nämna allting som hände ute i mörkret, ha-ha-ha. Vi lämnade Emelie hemma och nu ska Therese krypa ner i sängen och jag ska ta en snabbdusch och sen krypa ner i en uppvärmd säng, puss på de!

Dumma jag glömde kameran, dum-dumt!

det här kommer ju bara bli för grymt

Nu är det såhär att från veck 24 till vecka 27 åker jag och världens bästa Ellinor Eriksson (http://sweetlife.devote.se/) på världens resa, vi ska ha praktik på Järvzoo uppe i hälsingland! Det kommer bli helt galet grymt! Mer än 40 mil härifrån, GALET!


när livet rullar på och man svävar på moln

Godmorgon!
Orkade inte uppdatera igår, åkte direkt ut till stallet när jag kom hem. Va helt galet underbart att se mina solstrålar igen! Chasmir kom i full fart med huvudet högt och öronen stog rakt fram när hon såg mig, helt galen känsla i magen! Miio gick fram och buffade mig i magen och sen satt hon huvudet på min axel och blåste varm luft i mitt öra, ååh, ibland bara älskar jag mitt liv.

Red båda flickona, Miio gick helt galet bra! Red upp till solberga och tränade lite galopp på deras grusvägar, både höger och vänster satt perfekt, formen måste vi nog träna på däremot. Vi var ute i lite mer än en timme, och såklart blev det mörkt när vi kom tillbaka, men min fina var super duktig och gick på som hon skulle, jag dog lite!♥
Det var helt kolsvart ute när jag skulle ut med Chasmir. Bestämde att det bara fick bli en skittsväng på åkern barbacka, ooh, det var någon som var extremt pigg! Var super mysigt tills vi hörde en älg ute i skogen och såg den springa över åkern en bit bort, då tyckte jag att det var dags att vända. Vet inte hur Chasmir reagerar på älgar när hon är själv och det är ttalt kolsvart ute och hade ingen större lust att få gå hem utan hästen.
Båda två var super fina!

När jag kom hem tittade jag och mamma på tv en stund sen gick jag och la mig för att sen vakna mitt i natten av att jag blödde näsblod.


Så nu är det blod på min stackars kudde...

äntligen påväg!

Nu ska jag äntligen få komma hem!
Kände att de här värda inlägget va viktigt :*

äntligen fredag

Sitter i D1 och har sällskapsdjur. Har precis börjat ett projektarbete om kattens allmänna skötsel och vanligaste sjukdommar. De fick vi ihop på 1,5 timme, grymt skönt! Har skrivit om 16 sjukdomar och den allmänna skötseln, shit vad vi är duktiga!(k)

Hihi, sööt!

Ska på möte kvart över elva, kan bli lite lagom kul! Kommer få så galet mycke pisk!
Om jag överlever det så är det arbetsmiljö och säkerhet som gäller fram till halv 2 och sen får jag åka hem! Lycklig brud idag!

jag vill typ sluta...orkar inte 10 minuter till

Det är typ äckligt varmt i klassrummet, folk är extra dryga, jag orkar inte anstränga mig, jag har gjort klart min restuppgift och ja, har ingenting att göra. Jaja, men vi slutar snart iallafall, får väl roa mig med facebook så länge, buhuuh.... Ska upp och titta på remember me och dö i sängen! Behöver plugga till provet imorgon, kommer aldrig gå. jävla skit.

när ens vardag faller

Förlåt för en otroligt dålig uppdatering! Men har varken haft tid eller ork.
I helgen var jag hos Björn, flyttade upp till hans nya hus, super mysigt! Vi träffade Fisken en massa och Björn gamla klasskompis. På lördan var det oktober fest, haha, ja frågan är ju hur Fisken mådde. Efter en och en halv timme låg han och körde buss som Jörgen sen, haha! Stackarn blev jätte full på 6-7 öl och låg och spydde. Sen ringde han sin mamma och sa att han ville ligga med nån, haha! Har nog aldrig skrattat så mycke i hela mitt liv. Vid sådär 11 åkte vi upp och tittade på film och sov.

Vi grejade en massa hela helgen och på söndan hjälpte jag Anna, Björns mamma med hästarna som skulle in och deras föl. Avslutade helgen med familjemys framför soffan, hihi.

Från en jätte mysig helg till en förjävlig vardag, men vad ska man göra...Det behöver ju inte vara någonting bara för det. men tänk om.

Nu ska jag försöka få tankarna över till plugget... Ha det så bra, åker förhoppningsvis hem imorgon så då uppdaterar jag mer, puss.

RSS 2.0