oncontextmenu="return false"

Gokväll!

Gokväll!
Ligger i sängen och pratar med FårrePorre som ligger i Claras säng och Clara som håller på med datan. Låter som att dom har vart gifta i sådär 58år eller nånting, haha. Rätt roande faktiskt!

Min kväll blev inte så jätte lång kan jag ju  säga. Har lyckats bli sjuk igen pluss att jag sov sådär tre timmar inatt så runt sju gick jag och dog.
Sov fram till  halv 9 när pappa ringde och väckte mig, hoppade in i duschen och nu har jag krypit ner i sängen igen. Så nu ska jag ta och sova, natti!


Nu är det såhär att

jag faktiskt fyller år idag!
Nu förväntar jag mig att Clara ska komma och sjunga vilken sekund som helst! ;)


Bilden är tagen för exakt ett år sen!

Efter 100 år...

... Är vi äntligen framme!
Nu ska jag fixa till mig och fortsätta prata med Clara och sen ska vi väl springa ner till maten.
Vi gillar att vi bara har en enda lektion som börjar ett! :) lite ovärd fakta sådär på sidan om

Då var det dags igen

Upp och hoppa ligg inte och dra dig!
Godmorgon! Nu ska jag åka hem till ökna igen! Underbart!


packa och sen krypa ner i sängen!

Jaa, nu ska jag ta och packa innan jag ska krypa ner i sängen och sova! Underbart!

Usch, måste smörja in händerna, dom är jätte torra och spruckna... Gör inte saken bättre när man är i stallet och slår i knogar och klämm fingrar osv, då börjar de blöda ännu lättare än vanligt, de gillas inte!

Men imorgon blir det underbara ökna! Ska tagga i sömnen, den ni ;)

Sprungit!

Ja ni läste rätt!
Jag tog med mig vovven ut och sprang 4km.
Var ett bra tag sen jag var ute och sprang, är inte så kul att halka runt så fick bli lite "vintervila". Va riktigt skönt, inga tankar eller nånting bara springa på, sköönt! Dock lyckades jag sträcka vaden, kände ingenting förän efteråt men nu känns de inte alls skönt. Får ha på liniment när jag har duschat så går det nog över.


Världens bästa vovve tyckte att de va super kul att få springa lös, fast hon tyckte att jag va tråkig som sprang rakt fram istället för att busa med henne.

Nejj nu väntar en lång skön dusch!

såååå sjukt lycklig!

ååh underbart, är så sjukt glad!

Och båda min hästar är sååå bäst!


suuuper dålig uppdatering, jag vet!

Men har verkligen inte orkat starta datan och skrivit nånting, därför har det blivit såhär. Men nu lovar jag att jag ska förbättra mig!
Nu känns de som att klockan är superduper mycket, kontigt? Nej vi ställde ju om klockan igår så nu är den egenligen halv 10 och inte halv 9, busigt värre.

Idag ska jag åka ut till pollarna och så ska jag och lenas kompis dotter rida över till solberga och rida både Chasmir och Miio.
Efter ridningen ska jag ta tag i saken och plugga resten av kvällen! Har en massa att göra, suck.

Godmorgon världen!

Godmorgon på er sötnosar!
Hihi, nu ska jag smyga in till Clara och väcka henne, buus!

Äntligen framme!

Åååh, nuu är vi äntligen framme!!
Nu blir de plugg, fast okejj sängen låter mer lockande måste jag säga!


Bjuder på en bild från förra sommarn :m

morrn morrn

Jaha, klockan är 3, så nu ska jag åka hem till kära ökna!
Nu hoppas vi på en underbar vecka med allt underbart folk!

Kyss(k)


duschen sen sängen

Ska upp sådär kvart i tre imorgon så ska hoppa in i duschen sen sängen, natti!

världens mest saknade grabb!


världens finaste shadow - "shadde"

funder på att...

...färga håret svart igen!


alla ser sanningen bakom det fejkade leendet

Dagens svåra är att hålla leendet uppe och tårarna borta.


fire

Vafan?!
Pappa ropar på mig och jag går dit, kommer in och får typ värsta paniken. Ett av värmeljusen på bordet hade fått fnatt! Ett värmeljus ska bara brinna lite fint sådär, det här värmeljuset hade fått värsta damprycket och lågan va en halvmeter hög. Jag trodde hela bordet brann först men ah de gjorde de ju inte som tur va.
Pappa försökte blåsa ut de men då blev de bara värre så han fick täcka själva ljushållaren så dog det.
Men hallå, ska de brinna sådär? Trodde dom skulle vara ofarliga?!

Jaja, ingen skada skedd den här gången iallafall.



Tränat!

Ja, jag fick värsta rycket och tog fram skidorna så pappa hängde med ut på åkern och körde en sväng. Galet värre hallå! Kändes att jag har inte har åkt på nåra år nu, men på slutet gick det faktiskt rätt bra måste jag ju säga. Gjorde värdens vackraste ramling också! Fick för mycket bakåtvikt så ramlade bakåt, haha, och de gick rätt fort så skidorna fortsatte åka medan jag satt i snön, ojojoj tur att ingen såg mig alltså ;)

Så nu är jag nyduschad och fräsch igen, ska faktisk ta tag i det här och fortsätta plugga, suck. Men måste verkligen ta tag i det här, har vart borta en hel vecka så nu gäller det att inte ligga efter i mer än nödvändigt lixom.


Underbart!

Sitter ute på altan och myser i solen! Så sjukt underbart! Pappa grillar så luktar sådär härligt mycke grill, snön smälter och livet leker helt enkelt!

Har precis vart ute och busat i snön med hästarna och Michaela, hihi vad bus de blev!

Nu ska jag fortsätta mysa här! Puss på allt och alla idag! (k)

Vi är bäst ingen protest!


trötter!

Hihi, nu har jag tittat på film så nu är jag jätte trött och jätte sugen på att krypa ner i sängen och sova!

Imorgon ska jag ta och plugga kanske åka och träna, beror på hur jag mår, och så kanske jag och mamma ska åka ut till hälla och shoppa lite! Blir nog bra vad som än händer och fötter.

Känner att jag måste göra nånting så jag kan skriva lite roligare inlägg än att jag ska sova eller plugga ;)

plugg

Nu ska jag peta i mig lite sallad och skriva klart engelskan, är så supernästa slutet nu så lika bra att skriva klart de sista! Ska skriva en uppsatts på 100 ord om varför det är viktigt att ha en fin trädgård... Ja ni läste rätt! Har fastnat på 50 ord och vet inte riktigt vad jag mer ska skriva, men det löser sig nog.

Sen har jag bara en bokrecension att skriva plus att förbereda mig inför en skrivning, det ska jag fixa imorgon och på sönda ska jag plugga inför två prov i biologi, sen kan jag slappna av. Skulle behöva plugga matte men det får bli någon dag i veckan!

nu är jag trött på att inte må bra

Behöver plugga men orkar inte. Har feber idag igen, huvudvärk och känner mig sådär härligt sjuk.

Och inte blir det bättre av att titta på gamla bilder, känner verkligen hur tårarna bränner...
Vet inte om jag ångrar det som var eller om jag saknar det... En sak vet jag iallafall, jag var så otroligt lycklig på slutet, men frågan är var det värt det att känna den lyckan och sen dras ner i mörkret igen. Jag vet inte!



Mitt i allt hittade jag en bild som man bara inte kan låta bli att le åt, stackars Viktor ser livrädd ut ;)

Godmorgon!

Nu har jag äntligen lyckats ta mig upp ur sängen så nu tänkte jag ta och kleta på lite smink och känna mig som folk igen, hihi. Sen ska jag försöka plugga lite också, det blir nog super bra.

BTW vart kom all snö ifrån??


Längtar efter en dejt med duschen, hihi!

Såå, nu ska jag gå och prata med mamma sen blir det en varm och skön dusch! Känner verkligen ett behov utav en dusch nu, känner mig sådär äcklig, ändå duschade jag igår när jag kom hem.
Efter duschen ska jag titta klart på vampire suck, haha den är så sjukt dålig så blir sådär lagom mysig att somna till.

Imorgon ska jag försöka plugga lite, har så sjukt mycke att göra så det vore verkligen skönt att göra klart nånting av allt som "står på listan". Men får se hur jag mår imorgon, hoppas verkligen på att febern försvinner!

Uppdaterar nog ingenting mer ikväll så godnatt på er, hoppas ni drömmer lika rosa söta drömmar som jag! (k)

lite ändringar :)

Nu har jag ändrat lite hära, tror faktiskt till och med att jag är nöjd :)

så sant sååå


pastasallad sen film!

Nu ska jag ta och äta pastasallad och sen blir de film!

Soroity Row


hemma i skultuna

Ja, igår bestämde jag mig för att åka hem till mamma och pappa. Kändes så värdelöst att ligga i soffan på ökna och bara dö! Hade feber igår och orkade knappt göra nånting så det kändes lika bra att åka hem.

Idag har jag bara lite feber men halsen är svullen och min röst är fortfarande helt åt helvete, suck. Men mår iallafall bättre än igår så de går år rätt håll iallafall!

Satt och tittade på gamla bilder... ååh vad det finns mycket jag saknar!


Saknar faktiskt hoppningen och alla tävlingar!


Hihi saknar våra fotokvällar!
Den här är tagen en sommarkväll 2007, en sommar jag aldrig glömmer!

Massa trams om ingenting :)

Nu har Clara åkt hem och jag funderar på vad jag ska hitta på.
Funderar på att slänga på nån film fast skulle verkligen behöva plugga, men hittar inte riktigt kraften till att göra det. Skulle behöva laga mat men känner inte för att äta nånting. Får nog bli en kopp te och en film, super.

Mår jag inte bättre imorgon åker jag hem, pappa var såå trevlig så... Han kunde till och med tänka sig att hämta mig istället för att säga att jag skulle ta bussen, börjar tro att nånting är fel?  Haha, de är lixom MIN pappa vi pratar om. Men jaja, vill han så gärna hämta mig får han väl göra de helt enkelt.

Känner att jag inte har nånting vettigt att skriva just nu, men så är det när man verkligen inte har gjort nånting alls på hela dagen.
Och bara för att skriva en ointressant sak till så känner jag att jag behöver lite frisk luft.

Haha ååh vad det här inlägget blev knas! ;)

Uppdatering från sängen

Sitter i sängen och gör ingenting. Mår inte alls bra, kan knappt andas har ont i halsen ont i huvet, svettas och fryser på samma gång, usch. Clara är också sjuk så hon åker hem om nån/nåra timmar så jag blir själv kvar här. Haha vad det där lät fel, typ som att jag skulle vara kvar ensam på hela ökna men så äre ju inte ;)

Hoppas på att jag mår bättre imorgon annars åker jag nog hem, men nu ska vi slänga på nån film och mysa ute i soffan innan clara försvinenr till strängnäs!

nuuu ska jag...

... Springa ut med busarna en sväng!!!

Sen ska jag krypa ner framför nån film, mår ju inte så bra - har ont i halsen, hosta, hade feber förut men tror inte jag har de längre. Så ska iallafall ta det lugn och bli frisk tills imorgon för då ska jag ut och rida igen :) Om jag inte mår allt för dåligt...

det här är sjuka dagar känner mig ju inte så frisk...

Åh herregud vad ingenting går bra för mig, iallafall inte igår.

Skulle åka hem, självklart glömmer jag tågkortet, inte hela världen har ju mitt vanlig kort. Självklart ska de krångla och inte funka... KUL! Men efter sådär 100 år kom mamma och hämtade mig i e-tuna så kom hem tillslut.

Vi lagade mat, blev bakadpotatis med kycklingröra. Haha, va så trött så orkade mer eller mindre inte äta så somnade i soffan istället.



Idag vaknade jag halv 8, haha, de är verkligen inte bra och somna tidigt.
Nördade sims ett tag och sen vid 1 åkte jag ut till pollarna.

Började med en jätte mysig tur med Miio i de underbara vädret! Galet mysigt!!!
Sen red jag ut barbacka på Chasmir, underbaraste pollen strulade lite i början men när jag blev lite sur och höjde rösten så gick hon som en ängel resten av turen!

Lena undrade om jag kunde raka Helen så vi tog fram rakmaskinen och hästen och så satt jag skären i manen... UHH! Eftersom hon har så tjock kommer de inte in någon luft och hon får som exem nästan så därför rakade vi bort den. Kan säga att jag mådde riktigt dåligt när den bara försvann!!!
Och så rakade vi benen och fixade till allt hår under hakan, måste säga att de faktiskt blev riktigt snyggt fast all man försvann osv osv. Lena var iallafall jätte nöjd, ungefär lika nöjd som jag var hårig ;)

vilken dag...

Började dagen med att avliva råttorna, aaw... Trodde faktiskt att jag skulle vara jobbigare men det var faktiskt inte så farligt, men det var verkligen inte kul!
Efter det städade jag och fodrade resten av djuren som vanligt.

Efter skolan så var jag Clara och Vilja kvar nere i djurhuset och så fick vi för oss eller Vilja fick för sig att vi skulle mysa med ormarna, hihi. Va faktiskt riktigt mysigt ;)

Nu ska vi springa ner och äta och sen blir de myskväll!!! :D

Blev ett hackigt inlägg eftersom Clara är sjukt taggad på att springa ner och äta!!

nånting riktigt irriteradande...

... är när man inser att internet funkar sjukt bra inne hos Clara men inte hos mig.

Så nu sitter jag inne i Claras rum medan hon pluggar, duktiga jag har redan gjort instuderingsfrågorna, eller jag hälften av alla frågor så jag kan ta det lugnt fram till maten och sen pluggar på i kanske en timme.

Våra planer på ikväll ser ungefär ut så, mer eller mindre. Ska ner och äta runt tio i fem kanske, sen vid sex ska jag träffa Jeanette uppe i jouren, sen blir det lite mer plugg.
Vid 8 ska vi basta, nice nice! Och efter det blir det kanske nån film och mys. Tror det kommer bli en jätte mysig kväll med mysigt folk iallafall!

Och nu har jag första dagens jour i djurhuset avklarad, jobbade från 07:15 till 12:00. Fick faktiskt riktigt mycket gjort, städade alla burar, matade alla djur, plockade ägg hos hönsen, flyttade möss och deras bäbisar - enormt söta! Dog lite när jag hade den där lilla rosa bäbisen i handen, inte större än min tumnagel!
Det var ungefär vad jag hann med idag, hade gått fortare om Emily hade vart här men nu får jag klara allt jobb själv, jaja det funkar! :)

Blev dock biten av en mus som tyckte att den skulle springa runt på golvet istället för att vara i sin nya bur, så lyften den som man ska (i svansen) men satt ner den i handen samtidigt som jag höll svansen och då blev den irriterad och smakade på mig. Gjorde inte speciellt ont men det blödde sjukt mycke, menar dom där små borde inte kunna göra så "stor" skada, men tydligen.

Ska jobba imorgon förmiddag också, blir nog bra! :)


Man dör ju faktiskt lite när man ser dom här - underbartsöta!

värdelös dag

Michaela ringde och väckte mig vid halv 9 och kvart i 10 var jag ute i stallet, duktigt att jag faktiskt kom upp tycker jag!
Red och fixxade i stallet innan jag åkte hem och slängde på en film, blev prom night, har fortfarande inte sätt hela så nu är de gjort! Haha. Höll verkligen på att dö i slutet, inte för att filmen va läskig utan för att dörren bara åkte igen utan anledning! Ramlade nästan ur sägen kan jag ju säga.
Efter det tog jag och mamma en tur ut till hälla och handlade och nu sitter jag här och döar. Alltså en värdelös dag!
Nu ska jag ta och plugga, ska göra klart djurkunskapen, sen blir det solsidan och så ska jag länga i hårfärg i håret innan jag får krypa ner i sängen och sova.


säger bara en sak, ge mig sommar!


Vill ha kvällar man aldrig glömmer samtidigt som man aldrig minns dem!
Sen tittar man på skickade sms som man inte borde ha skrivit, som:
"hur tar man bort snoppen på gubbben?"
Så de kan gå!

allt kan inte alltid gå super...

Nej visst är det så, allting går inte allt bra.
Idag var en sån dag när det inte riktigt går som man vill. Red Miio i ridhuset på klockartorp, tll en början gick det bra men när jag började kräva lite utav henne gick hon i luften. Blev stenhård i munnen, höjde huvudet och bara kastade sig åt sidan, hoppade och skuttade och när jag höjde rösten och tog henne i munnen galopperade hon bara undan.
Så det var bara att börja om från början. Ta ner henne i skritt och skritta runt hela ridhuset, efter en sådär 10 varv kunde vi nästan gå längst ut på spåret utan att hon kastade sig åt sidan varje meter.
Ökade tempot till trav och krävde lite utav henne, hon försökte komma undan hela tiden genom att kasta sig åt sidan och bita sig fast i bettet.
Efter en halvtimme var min svarta häst vit av lödder. Jag blev jätte varm så fick klä av mig, slutade med att jag red i bara underställströjan.
Efter en 35-40 minuter var hela min kropp död, trodde nästan benen skulle ramla av!

När hon började bli trött i både huvudet och kroppen fick jag ut henne på spåret på långsidorna och i hörnen ville hon inte riktigt. Slutade med att hon trodde att vi var klara och då tog jag upp henne, satt mig djupt i sadeln och drev fram henne i en ordentlig trav. Jobbade på volt och tryckte ut henne ordentlit i hörnen med skänkeln. Slutade med att hon faktiskt gick ut i hörnet av att jag bara tryckte lite med skänklana och då nöjde jag mig.

Så även om det går åt skogen så kan det bli någonting posetivt på slutet. Man kommer igenom allt bråk och blir ett, så som det ska vara.


Är stolt över både mig och hästen,
vi har kommit så långt,
hon är ljuset i mitt liv,
Min svarta dröm!

Imorgon ska jag rida och Miio skritta ut en sväg och så blir det lite mer seriöst med Chasmir, kommer bli super :)

godmorgon!

Nu är jag vaken och taggad för ännu en dag med träning!

Igår åkte vi till sura och tränade för Evelina, måste faktiskt säga att till och med jag är nöjd, och det är inte ofta det händer!
Både Lena och Evelina var jätte nöjda och fick höra att jag aldrig har ridit så bra och om jag fortsätter sådär och vi får bort Miios ovana att "vara rädd" för hörn och inte alls gå rätt stäld så kommer vi snart kunna komma ut och tävla. Det är verkligen sånna dagar som driver en frammåt!
Haha, Evelina var överlycka över att jag faktiskt blev riktigt arg! Både hon och Lena var blev lite förvånade när jag tröttnade totalt på Miio som bara fjolla sig så jag drog i båda skänklarna och höjde rösten och tillslut kunde hon till och med skritta ändå ut i hörnet utan att reagera minsta lilla.
Och nej hon är inte rädd för hörnen! Hon fjollar sig bara för att komma undan dressyrarbetet eftersom det är jobbigt, så istället för att göra det så enkelt som möjligt för sig själv och lyssna på vad jag ber henne om ska hon kasta sig i hörnen gå emot mina hjälper och vara allmänt jobbig. Men snart är det borta!

Idag ska vi åka och träna, dock utan evelina men nu vet jag till 100% vart jag har och vill ha Miio. Man kan tycka att det är synd om henne men det är faktiskt så att det är hon som gör det jobbigt för sig själv.

Btw nu är jag sjukt sugen på att åka och ut tävla!


för lite sömn för mycket tankar

Är verkligen riktigt övertrött, alltså inte sådär flummigt över trött utan jobbigt övertrött. Och när jag är övertrött börjar jag tänka på allt mellan himmel och jord.

Funderar på att krypa ner i sängen och lyssn på lasse. Orkar inte vara vaken.
Skriver mer imorgong!


myysig kväll med myysigt folk!

Hihi, den här veckan har faktiskt vart riktigt bra måste jag säga :) En massa bus och mys, dock väldig väldigt väldigt för lite sömn men vafan man lever bara en gång!

Igår kväll tänkte vi gå och lägga óss tidigt så runt kvart över 11 hoppade jag in i duschen. När jag kom tillbaka va Clara borta, jag fatta ingenting. Haha när jag kommer in i mitt rum och tänder lampan sitter Clara i min säng och Atle ligger under mitt täcke, buuus!
Jag kastade på mig kläder och Clara tog över duschen och så kröp jag ner under täcket och pratade med Atle. Efter ett tag knackar de på dörren och så kom Bark och Albin. Vi satt och prata och skratta en massa.

Kvällen, eller ja natten, slutade med att vi gick ner till nian och möblerade om så slutade med att Clara, Bark och Albin sov på två madrasser på golvet och jag och Atle sov i hans säng. Hihi, massa busigt! Pratade massa och skrattade och slutade med att alla somna.

Jag och Atle vaknade av att Albin låg och snarka så vi låg och småskrattade åt honom, smått kul. Vid kvart i 7 vaknade alla och runt 20 över 7 gick vi ner och åt frulle medan pöjkarna låg kvar och sov.
Nu har vi svenska, ska ju åka hem idag eftersom vi är lediga imorrn, så ska rida Miio som har vart hos Evelina den här veckan. Blir nog super!

RSS 2.0