oncontextmenu="return false"

Valleborg!

Hihi, idag äre valle-valborg, ska träffa flickorna som förra året och dra ut på äventyr :) Asnice!


Förra året,
har faktiskt sytt kjolen själv, den ni! :m

Nu ska jag fixxa håret sen dra vidare mot Cassandra, tare chill ikväll!

allt går åt helvete!

Är så äckligt deppig just nu. Behöver plugga för att inte få IG.

Så nu ska jag gå och diska sen ska jag lyckas tvinga mig själv att plugga och försöka orka leva med mitt förstörda liv, så hoppas alla får en trevlig kväll, tjohej.


Man ska aldrig förvänta sig för mycket!

Igår förväntade vi oss en het spanior, precis som det stog på matsedeln. Det visade sig att vi förväntade oss för mycket! Istället för en het spanior fick vi typ bullgur och korv med grönsaker, usch!

Man ska nog aldrig förvänta sig för mycket tror jag...

dåligt humör?

Åh, är verkligen så sjukt trött på allt! Känner verkligen att mitt humör inte alls är på topp och jag har bara lust att gå och dö ett tag.

Sitter i Claras rum, ska väl snart ta oss ner till matsalen och äta het spanior! Frågan är bara vad är det som väntar där nere?
En sån här kanske?

Grrrrrr!
Ikväll känner jag inte för att göra nånting, behöver plugga en massa! Suck. Ska nog kanske slänga på en film och bara dö i soffan efter det och sen ta en lååång dusch sen sova ganska så tidigt.

Idag har de inte hänt jätte mycke, har sprungit 3km på idrotten och nu mår inte mitt knä alls bra! Usch nej, nu blir Clara snar galen så ska väl försöka hoppa ner lite sakta ;)

godmorgon!

Mot ökna igen!
Har ingen större lust men de blir nog bra när jag får träffa bästaste clara och alla andra ybermysiga människor!

lunch hos farmor och farfar!

Nu är jag helt död! Idag blev det lunch hos farmor och farfar. Min faster Anna och hennes man Peter var där med Annas två barn Alice och Elias och anna och Peters gemensamma barn Frida. Hjälp, hur kan 3 barn låta som en flock elefanter?
Måste dock säga att Frida är världens sötaste! Hon hade sagt till Peter att det är jätte dumt att jag har flyttat! Och att hon ville att jag skulle bo nära dom ist, hihi. Och så satt hon hela tiden i mitt knä och höll mig i handen. Sötunge!

Körde både dit och hem, usch hatar verkligen rondeller! Men nån gång måste man ju börja träna på det också... Nu ska jag packa och hoppa in i duschen, super skönt!! Och imorgon är det ökna som gäller!




ut till hästarna!

Nu ska jag åka ut till pollarna en sväng! Ska bli skönt faktiskt, tror det blir en sväng i skogen på Miio och så lite borstning och nån lite promenad med Chasmir, har ju börjat träna henne från marken och det funkar otroligt nog jätte bra.

Sen när jag kommer hem ska jag ta och städa mitt rum, är verkligen inte okejj där inne! Och så ska jag plugga klart, eller ja kommer inte bli klar med allt men kan bli klar med mer iallafall! Jaja, jätte tråkigt inlägg i know men men, har inte så mycket annat för mig, väntar på att mamma ska bli klar så vi kan åka!

bränd och fin!

Resultatet av 4 timmar ute i solen blev en bränd tove! Inte alls skönt menmen thats life!

Nu funderar jag på att ta en promenix med vovvarna för att sen åka ut till hästarna, fast dom ser inte sådär överdrivet suga ut på att röra sig, haha.


soool!

Åååh, helt sjukt underbart väder! Ligger ute och solar, lyssnar på musik och pluggar! Ja det är faktiskt sant! Fast just nu har jag tagit en paus i plugget och solandet och sitter på altan och dricker vatten, haha. Ska gå in och skära ett äpple och sen ut i solen igen, asnice!







kyss (k)


bara för att få andra tankar i huvudet...

...har jag ändrat lite i bloggen, nu ska jag gå och lägga huvudet på kudden och hoppas på att få sova lite iallafall.

Imorgon blir det troligen stockholm, vi ska titta på valpisar och kissar, och så måste jag ta fram plugget. Ja ni läste helt rätt!

Och så ska jag föröska få bloggen klar med nu header och grejjer, men nej nu ska jag tvätta av sminket, bortsta tänderna och krypa ner under täcket och hoppas på att få några timmars sömn.

vilken väg ska jag gå? Den åt höger, vänster eller kanske rakt fram...?

Har länge funderat på vilken väg jag ska välja, har stått lite för länge i fyrvägskorsningen, alla bakom vill fram men jag tar upp hela vägen så allt står still och kön blir bara längre och längre... Ungefär så känns det just nu.

Har funderat rätt länge på att hoppa av skolan, känner att jag inte orkar all press som sätts, är trött på att hela tiden gå med den där pressade känslan i magen och gråten i halsen. Hatar när det inte går att hålla tillbaka tårarna och känner mig dum, liksom totalt värdelöst att gråta över en sån sak.

Nu när jag har vart hemma den här veckan har tankarna gått på högvarv. Jag har gråtit floder ute hos mina älskade hästar, manarna har blivit blöta utav mina tårar, har inte kunnat stoppa dom. Har tänkt så otroligt mycket den här veckan, har verkligen tänkt igenom vad jag vill och ska göra med mitt liv.

Visst, det är 6 veckor kvar i skolan innan sommarlovet. Skulle kunna dränka mig i plugg och verkligen ligga i till slutet, men jag är inte den perosnen. Skulle aldrig orka sitta och plugga från morgon till kväll dag in och dag ut. Men skulle jag pressa mig skulle det antagligen gå, och då har jag klarat 1/3 av skolan. Men grejen är den att det antagligen inte blir lättare i tvåan och knappast i trean. Pressen kommer stiga både från min och skolans sida. Frågan är, kommer jag klara det?

Men om jag inte går i skolan, vad ska jag göra då?
Lär knappast få ett ordentligt jobb utan en utbildning och vore så fel att leva på mina föräldrar som jag sviker, även om dom säger att dom finns där vilket val jag än gör så vet jag att dom kommer bli besvikna.
Skulle dock kunna välja ett jobb som hästskötare, ett sjukt slitit jobb men det är ändå någonting att göra. När jag är 18 kan jag utbilda mig till ridinsturktör och senare till beridare av unghästar. Jag skulle kunna leva vidare på mina gamla planer.
Men min kropp skulle inte hålla många år och jag skulle antagligen tröttna efter ett tag. Men ändå, det är en utväg.


Samtidigt vill jag inte lämna ökna och allt underbart folk! Men ändå låter inte skolan alls lockande. Vart finns motivationen?

Kan ingen bara tala om för mig vilken väg jag ska välja?


tjockis!

Hjälp, tror jag precis gick upp sådär 20kg, minst! Nej okej kanske inte, men påskmat hos mormor och morfar är verkligen inte okej! Trodde inte jag skulle komma ut genom dörren ett tag men de gick tillslut, hihi.

Nu tror jag faktiskt att jag ska ut och busa lite innan sängen kallar, får se om det blir en tur till storstan imorrn! Asnice juh!

Godmorgon världen!

Jag vaknade för sådär en kvart sen och nu sitter jag i soffan och tittar på Gilmore Girls. Ska snart hoppa in i duschen och sen börja fixxa mig. Ska som vanligt åka ut till mormor och morfarn och "fira" påsk, lagom kul sådär ja. Nej men det blir nog super kul... Tänkte iallafall att jag skulle sola lite innan vi åker ut också.

förvirrad brud!

Det är inte lätt när det är svårt men samtidigt är de svårt när det är lätt.


myyys määe therese!

Nu ska jag och världens bästa therese myyyysa! hihi. Vi har vart ute och busat i mörkret och typ pratat en massa! Sjukt myys!


Idag red vi upp till solberga, Miio gick jätte dåligt! Hon bråkade jätte mycket och höll på men när jag väl fick fram henne gick hon som en dröm! Bara jag lyckas jobba bort allt brååk så kommer hon bli grym på dressyrbanan!

Efter ridningen åkte jag och mamma ut till hööks, provade en massa ridbyxor men inga satt bra, suck! Så åkte vidare ut till spiltan, samma sak där. Det finns ett enda märke som sitter bra och det är pikeur, har det märket nu och som sitter perfekt men känns faktskt inte värt att lägga ner nästan 2000kr på ridbyxor när jag behöver en massa annan utrustning till pollarna, så ja vi får väl se om jag lyckas hitta nåra som sitter bra tillslut.

Köpte iallafall ett par svarta ridstrumpor och ett nytt pannbannd, niceigt värre!


Miio får stå för dagens bild!


haha!

HAHA! Hittade en "jätte seriös" video från 9:an när jag och Nibban väntade på spanska-barnen.



Och haha, såhär slutade nibbans valborg!!!

Fanns en enda vattenpöl i tuna....

äckligt!!!

Hade tänkt ta en lång skön dusch men så blev det inte riktigt! Började blöda näsblod så nu sitter jag här med bomull i näsan och hoppas på att det ska sluta. suck!

bilder från 20/4-11

Igår när jag var ut och red följde pappa med och fotade, klaga inte, jag vet att stigbyglarna är för korta men trodde det var jag som hade haft sadeln förra gången på Miio men min skötare hade ridit efter därför är lädren kortade och smart som jag är kom jag på det när jag hade ridit klart.

Och pappa missade att fota när jag nästan ramlade av, hoppade ut två rådjur ur skogen, stackars pappa trodde jag skulle flyga av så han glömde han hade kameran, hade nog blivit grymma bilder!







Bushästen blev "rädd" för fyrhjulingen, vi brukar köra i hagen utan att hon ens reagerar... tokhäst!















Min finaste!
Igår gick hon 50%, alltså var jag bara halvnöjd, idag gick hon verkligen 110%, hon har aldrig gått bättre! Allting satt perfekt! Imorgon ska vi rida i ridhuset och visa upp oss, hoppas hon går lika bra som idag!

Det har inte gått fullt 2 år sen jag började rida in henne och nu har vi kommit såhär långt, känns fortfarande som den där dagen vi knäppte loss longerlinan och vi tog dom första stegen, stegen mot framgång!

Säger bara en sak, vi kommer bli grymma på dressyrbanan!

svart tar över vitt

Först är allt underbart! Båda hästarna går super, Miio går bättre än någonsin och jag är faktiskt riktigt nöjd! Glädjen är enorm och allt känns så underbart.




Sen rasar allting helt plötsligt och jag tappa all motivation.


du...!

Älska
Glömma
Förlåta

Du tog en bit av mitt hjärta men glömde lämna tillbaka den när du gick.

-

Have you ever done something you can’t change?
Something you can never rearange?
I have, I have.
Have you ever felt so sad you can hardly stand?
Lying on the ground head in your hands?
I have I have.
I can feel it all down deep inside.


orkar inte

Nu vill jag bara dra täcket över huvudet.

Ska ut till mina finaste ikväll,
och bara vara,
släppa alla tankar,
må bra,

Nu är jag trött på den här skiten.

mysig helg!

Det blev en oplanerad men rikttigt skön och mysig helg!

Igår hände de inte så där överdrivet mycke på dagen men på kvällen blev de en massa bus som slutade med att jag dog. När Clara skulle väcka mig lite senare ställer hon sig över mig och jag vaknar och flyger upp! Blev så sjukt rädd när hon stog precis över mig! Clara höll på och dö medan jag blev skitsur, trodde nästan att jag skulle dö!

Idag åkte snyggingen hem och jag blev lämnad kvar ute i solen, sjukt mysigt med saknar världens bästa unge!!!
Nu är mor och far hemma och så får vi väl la se vad kvällen har att erbjuda! :) (är ändå tuna vi snackar om...)


Just nu ute med mysig musik!

D-vitamin!

Massa nice musik, bikini och sol, min dag är gjord!


trötter!!!!!!

Åh hjälp, är så sjukt trött!!
Clara däcka i soffan igår, vet inte riktigt hur jag fick in henne i sängen men de gick! Vaknade runt 11? tror jag och då blev de lite frulle sen gick vi ut och la oss i solen ett tag, sjukt skönt! Nu ska vi väl ta och hitta på nånting här innan vi somnar! ;)

hemma i tuna med "finbesök"!

Hihi, nu är jag hemma i tuna igen och den här gången har jag med mig värsta finbesöket, självaste Clara Jonsson! (www.mittlivsomjonsson.blogg.se)

Vi har grillat och fixxat innan therese och cassandra kom hit och busade en massa, trevligt värre! Nu ska vi väl köra lite mera bus och röjja sönder innan vi kryper ner i min underbara säng och får våran skönhetssömn! Känns faktiskt som att det skulle behövas just nu, har sjukt ont i halsen igen och jätte trött... Suck... Fast lär inte bli mycke bättre av att sitta still så nu ska jag upp och hoppa lite här ;)
Hihi, bilder och grejjer kommer sen, och finaste filmen på när jag tänder grillen, den ni!

Godmorgon!

(tidsinställt)
Nu ska jag väcka snyggingen i rummet breve mig!
Funderar på att krypa ner i sängen sådär gosigt och kanske en mysig puss på kinden, hoppas hon uppskattar det ;) Fast det tror jag faktiskt inte att hon gör de av nån anledning... Äsch min citron i rummet brevid ska upp på nå vis ;)


Tror iallafall att min citron är den finaste i denna värld, eller vad säger ni? Är era citroner finare?

trött folk i soffan!

Eftersom jag och Clara hade lammjour inatt så var det ingen ide att gå och lägga sig eftersom vi gick upp till fårhuset vart tredje timme. Räknade iallafall ut att vi var vakna i totalt 36 timmar i sträck innan vi slängde på en film och dog i soffan.

Nu har jag pluggat medan Clara är död i soffan, kropp och albin sitter också här och tittar på kung fu panda, grymt juuh!

Dagen har vart helt åt helvetet, är så sjuk trött på mig själv så det finns inte. Så orkade inte sista timmen på sällskapsdjur så gick upp och pluggade lite djurkunskap istället. Måstee säga att det faktiskt va sjukt skönt att vara själv ett tag, är ju inte så ofta det händer här ;) Men känner fortfarande att jag bara vill hem, orkar inte vara här, men det går nog över... eller?


måndag och ökna!

Jaha då var det måndag igen då! Snart äre dags å börja rulla mot ökna! Ska bara klä på mig och bortsta tänderna och sen åka, har ingen större lust men blir nog bra iallafall.

Nej nu måste jag skynda mig, kyss.

jag drömmer om en framtid som glömmer

åh jag följde dig längst vägen den natten
så vuxen i din hamn
men om en vän kan viska och ett löfte brista
går jag hellre hem
än kvar i nått jag lämnat
du håller mig kvar i nått jag lämnat!
FÖR LÄNGE SEN!

omotiverad och allmänt trött på allt.

söndag igen

Nu har världensbästaste therese åkt hem och jag har kommit in efter en promenix med hundarna.

Blev en super mysig kväll igår med film och bus som avslutade med massa prat i sängen. Jag vaknade innan therese så skrev rent min svenska uppsatts innan jag tog fram frullen och väkte sötnöten vid halv 12. Nu på morgonen hittade vi gamla skolkataloger och skämdes lite extra sådär, inte okej!

Nu funderar jag på att ändra lite här på bloggen, tycker den börjar bli smått tråkig. Ska väl göra nånting med hundarna som är allmänt missnöjda över att jag inte gosar med dom, sötnötarna! Ska plugga mer matte och skriva klar en djuruppgift också, måste nog städa lite, kan verkligen inte se ut såhär nästa vecka. Okejj får nog hoppa över bloggdesignen...


underbart!

Nu står världens bästa therese petersson i duschen medan jag sitter här och lyssnar på musik, när ungen är klar ska vi mysa med film! Underbart!


Snyggaste!

neeej!!!

Tror jag går och dör! Skulle rensa min spotifylista och lyckades radera hela grejjen!!!

underbart!

Är hemma i tuna igen, sjukt skönt faktiskt. Brukar inte gilla de här stället men nu äre underbart.

Idag ska jag ta mig ut till pollarna en sväng! Ska rida ut med Michaela en sväng, blir nog jätte mys!
Och ikväll kommer världens bästaste Therese! Ska försöka springa en sväng om jag hinner men känner på mig att de kommer bli en perfekt dag/kväll!

trötter!

Ååh, sitter på en "jätte rolig" djurkunskapslektion, suck.
Vi skulle gå och lägga oss tidigt igår men det gick ju som det gick, men blev ändå inte så sent så de va skönt.

Nu ska jag väl fortsätta skriva om hundens sinnen och försöka hålla mig vaken, svårt.

haha diskutera med våran klass...

Alltså vad är det med våran klass och sällskapsdjurslektionerna? Blir alltid kaos när dom börjar diskutera ena saken efter den andra, haha. Typ ett under att ingen börjar slåss!

Btw, ikväll ska jag och Clara döda folk som stör våran skönhetssömn!!!

Johan Andersson, Jacob Essen och Arvid
Nordström
säger bara en sak, död.


ni väckte dom här två sköningarna igår, skyll er själva!

lunch!

Sitter i köket och äter makaroner med Clara, vi kände att fiskpudding inte va sådär överdrivet lockande. (Har fått för mig att de dallrar, uuh... dallrande saker är läskigt!)
Vi har pluggat matte hela förmiddan så nu äre bara 3timmar djurkunskap kvar, suck.

Igår blev det en lugn kväll mä film och mys som slutade i duschen med Clara, de är lixom det man saknar mest på helgerna, våra pratstunder i duschen,haha!

Framme!

(Tidsinställt)
Nu är jag äntligen framme!
Nu ska jag springa upp till Clara och klaga lite, sen ska jag fixa mig innan Clara drar ner mig till maten som vanligt!

Hoppas på en superkväll ikväll, annars får vi göra det bästa av situationen! Det är vi riktigt bra på vid det här laget!


En tråkigt vinterkväll slutade med en supernice twister-kväll!! Underbart!!!<3

Mot ökna!

Nu är jag klar, allt är nerpackat utom datan, tandborsten i munnen! Snart ska jag packa ner data, spotta ut tandrkrämen och knyta skorna!!

Kyss på er, nu äre dålig uppdatering som gäller!!! :*

ännu en vecka på ökna!

(tidsinställt)
Godmorgon, nu är det dags för ännu en vecka på ökna! Vi får väl se vad den här veckan har att erbjuda, hoppas på en massa bus och mys!


Jag menar, man blir aldrig förvånad nu för tiden ;)


Hårfärg i håret!

Nu sitter jag här med hårfärg i håret och känner att jag mer än nånting vill sova, men äsch det blir nog bra med sådär fyra - fem timmars sömn!

Den här veckan har jag och clara lite bus på gång! Ingenting vi tänker berätta, hihi! Det kommer nog bli kanon!
Ska komma ihåg att kameran ska följa med lite här och där, var länge sen den var med, förutom när jag hitta bilder på när jag ligger och sover och blir väckt med vatten i sängne och en ridhjälm på huvet och en hoppande adam i sängen, jaja galet värre!

Nu ringer klockan så ska springa och skölja ur håret!
Kyss!


Bild från efter skolavslutningen 2010 och grönan!

ÄNTLIGEN klar!

Nu är jag äntligen klar med akvarieuppgiften!

Nu ska jag krypa ner i soffan och mysa!

Övningskört

Nu har jag vart ute och övningskört i lite mer än en timme, gick faktiskt rätt bra förutom i korsningen... Kom fram till korsningen, det kom bilar bakom och från sidan. Fick typ panik och visste inte vad jag skulle göra, började nästan böla och tänkte lämna bilen och gå hem men de löste sig, fick inte ens motorstopp och ändå hade jag glömt bort hur man kör bil totalt ;)

en av världens finaste!













ingen rolig morgon...

Huvudet värker och kroppen gör ont!


Myskväll i bastun skulle inte sitta fel nu!

ååh en jätte trött tove!

Blev en tung kväll/natt igår, men trevligt vare!

Idag har släkten vart här, uuh. Har feber och grejjer och småbarn på de va inte alls kul, men nu har alla åkt så nu har jag slängt på mig mjukisarna en stund innan det blir att byta om igen. Orkar inte men blir nog bra :)



Juste va ute och körde imorse! Hihi, körde inte ens av vägen :)

SURT!

Åhhh! Missade tåget så nu sitter jag och väntar på tåget som kommer om sådär en halvtimme. SUCK! Jaja, tur att tågen går varje timme.
Det positiva är att jag iallafall kan fylla på busskortet, skönt åh slippa betala med kort varenda gång.


När jag kommer till västerås ska jag åka ut till landet och fira Cajsa som fyller år, hoppas det blir en trevlig kväll där ute och sen får vi väl la se hur kvällen/natten slutar!

Ska bli riktigt skönt att komma hem ett tag, är faktiskt lite trött på ökna, eller mer på att vara sjuk! Så nu ska får väl se till och vila lite extra nu så jag blir frisk, eller inte ;)

Äntligen fredag!

Idag är de äntligen fredag och eftersom jag har smittat Clara så börjar vi dagen med fredagsmys! Eller ja, frågan är hur mysigt det är med två snorande och hostande sjuklingar ;)
Nu tittar vi på Eragon, eller ja Clara tittar och berättar hur filmen egentligen ska vara och mer eller mindre förstör filmen. Suck ;)
Haha, de är verkligen värdelöst å kolla på film med Clara!

RSS 2.0