oncontextmenu="return false"

domesticering

Ska skriva ett arbete om domesticering, alltså vi har ju jobbat rätt mycket med det innan så borde inte vara så svårt egetntligen. Men eftersom det knappt står någonting om domesticering så blev de här jätte krångligt ju. Måste komma ihåg att kolla i etologiboken, tror att det kan stå mycket i den.

Har iallafall till vecka 7 på mig att bli klar så är inte jätte stressigt, men vore skönt att bli klar och kunna lägga energi på annat.


=

historia med challeballe

bara för att göra therese lite avundsjuk här, blink.

Sitter nere i S3 och har HISTORIA, åååh de suger! Tror att jag börjar ångra att jag valde historia...Typ enorma och jätte svåra prov, kill me! Vill inte se mitt förra prov, kommer stå ett fett IG!

De positiva är väl att jag faktiskt städa imorse, haha. Alla kläder på golvet ligger i garderoben och sängen är bäddad, nice. Ska städa lite mer och ta bort allt damm och dammsuga golvet så blir de nog bra! Kör på tvättning ikväll så ska byta lakan också, ååh vad mysigt! Ska plugga med Challe också, har ingen större lust men snart äre jullov så får väl köra på nu!

Fast det bästa av allt är att jag får ha min älskade för mig själv inatt!!♥

fett mäe fett

Sitter i soffan, äter typ så inte god mat och känner att jag skulle behöva plugga och städa, fast vore typ jätte jätte jätte skönt att gå och sova. Tappade matlusten typ jätte mycke, uäääkkk. fast jag är inte bitter för de, ny rakade ben och allting löser sig, puss på de!


HAHA...Ler lite åt alla misstag, men så tänker jag på dig och skrattar.

taggar inför de sista timmarna hos kossorna

Vi har precis ätit och nu ska jag plugga lite till.
Innan vi ska till kossorna ska vi upp till stallet och hjälpa Lisa ta in skolhästarna. Har faktiskt inte speciellt stor lust att gå ut nånting mer idag. Är sådär mysigt öm lite här och där. Va en ko som tyckte att jag stog ivägen imorse, dom släppte ut henne utan att mjölka så vi skulle mota in henne igen. Hon blev skitsur och stångade mig, dumma ko. Men blir nog bra när vi kommer igång sen.

Haha, det är farligt att vara i köket!





trött tröttare tröttast

Helt brutalt trött, har typ mer än lust att krypa ner under täcket och sova tills vi ska ner och fixa hos kossorna igen, fast har galet mycke plugg så nu ska jag vara super duktig och plugga.

Det finaste som finns

Igår, 24/11, var det fyra månader sen det blev vi.
Tiden har gått helt galet fort, ändå känns det som evigheter sen första super klumpiga pussen, haha.
Till en början trodde jag verkligen inte på det här, nu blir jag bara mer och mer kär för varje dag.

Det finns ingenting bättre än att vara nära, bara ligga i sängen och prata om allt eller inget.
Han är det finaste som finns, utan honom vore jag inget.
Han är ljuset i mörkret.

Jag älskar dig obeskrivligt mycke♥

ät en kaka, då blir man glad

Åh den bruden får mig att le även när det är jobbigt.

jag får panik på det här!

Sitter här och håller på med hunduppgiften, hjälp vad svårt det är! Att bara hitta en uppfödare som har valpar tog två timmar innan jag gav upp och tittade på en ny ras. Nu blev jag avbryten av den bästa, hihi. Fett fnissigt samtal, men hon är bäst ändå!

Nu ska jag försöka få till det här arbetet!

nu ska jag snart avsluta den här kvällen

Blev en härlig kväll med Emelie Gylkan Gylden *blink*
Vi åkte först in till västerås och tittade när Ida tävlade dressyr på rocklunda, sen sprang vi runt lite innan vi åkte hem till tuna igen.
Jag åkte hem till mig och Emelie till sig för att vi skulle kunna mötas på mitten, sådär romantiskt! Haha, nu har jag precis kommit hem efter att ha sagt godnatt på mitten som vanligt, hihi.
Vi hade världens mysigaste kväll med Andra Avenyn och lite bus.

Nu ska jag snart bortsta tänderna och sen krypa ner under täcket i min stora stora säng. Nej saknar inte alls mitt hjärta, nejnej...


dagens bild får bli snigel helt enkelt bara för att jag är dödstrött och kände att det behövdes en bild.
Snigel är slemmmmmig.

underbart bus med dom bästaste!

Lera upp till knäna på hästarn innebär en skrittur barbacka.
Hästarna halkade runt i leran så de va ingen ide att ens tänka på trav, heh.
När vi kom ut på åkern så provade vi lite trav, men galopp barbacka är så mysigt så jag och Miio ökade tempot, hihi. När vi kom tillbaka åkern taggade Chasmir till ordentligt och hoppade över diket med Emelie taggade sönder. Miio hängde på och tog världens skutt och sen drog hen ner huvudet och bocka bocka bocka! Haha, bushästen.
Hästarna tyckte att det skulle gå super fort! Chasmir drog iväg och Emelie fick inte stopp på henne och efter kom Miio och bockade som en tok! Haha, ett under att ingen av oss trilla av.
Inne i skogen fick Emelie stopp på Chasmir och vi kunde skritta hem.

Helt galet underbart!
När snön kommer kan vi ut och tävla på åkrarna, fett med underbart!


snart dom bästa med den bästa

Snart ska jag och Emelie åka ut till dom finaste!

kan den här dagen bli mycke bättre...?

Äckeldag eller vad?
Har sovit grymtdåligt inatt, hade konstiga drömmar, vaknade så fort jag somnade.
Morgonen var ju totalt åt helvete den också, nu sitter jag nere i datasalen och är helt galet arg.
Jag vill åka hem typ nu.
Vi har engelska nationella om typ en timme eller nånting?
Jag hittar ingenting att skriva om, äckliga hunduppgift.
Jag vill åka hem ännu mer.
Kommer inte träffa min vackraste på hela helgen, fuck my life typ.
Nu vill jag inte åka hem.
Klickade in på Therese blogg och insåg att jag saknar henne mer än mest.

ÅÅH! Trött på folk som är dumma i huvet, och nu gå och dö.
Puss på mitt liv!♥♥♥


så jävla arg

Nu är jag arg, ååh, tårarna rinner och jag har lust att slå ihjäl nån.

Godmorgon.

nu ska jag bli renare är renast *blink*

Känns som att jag inte har duschat på flera veckor fast jag faktiskt duschade igår, åååh vad jag inte har nå liv! haha. Patetiskt♥♥♥♥

Nu ska jag raka benen mega noga och ta ett fotbad, hihi! Super myyys. Sen ska jag krypa ner i min fluffiga säng och drömma rosa söta drömmar, hihi. fast kommer nog drömma om historian.

Hoppas på att jag inte mår sämre imorgon, annars åker jag till skolan, gör mitt prov, segar ignom lektionen, dör lite på Vladmiras extralektion och sen går upp till mitt rum och är galet osocial och sover bort hela långa kvällen! Hjälp va lätt det där lät... Hoppas min kropp tar det lika lätt också.

Men nej nu ska jag inte dra ut på det här, ska upp TIDIGT imorgon, så puss på rumpan!♥

klag gånger 1000

Åh, är trött på allt! Trött på att gå mellan sängen och datan. Trött på att ligga och titta upp i taket, trött på att inte orka sitta upp. DÖDA MIG?

Jävlar vad jag klagar men wtf, nu är jag arg. Jävla äckel grejjs som gör att jag blir äckelsjuk.

Känner mig jätte äcklig utan smink, håret uppsatt i en mega slarvig toffs, orakade ben och ÅÅÅH!!!


Vill vara fixad och fräsch.


spännande dejt på g

Nu ska jag krypa ner under täcket och dejta historiaboken! Kärlek på det♥

för en sekund trodde jag nästan att det var sant

Igår kväll gick jag och la mig halv sju, hade tänkt gå upp och titta på så mycke bättre och sen dumpa honom men hade helt brutalt ont i huvudet så orkade inte resa mig upp ur sängen! Tror att klockan va 9 när Björn ringde, kommer knappt ihåg att jag har pratat med honom, vet att jag blev skiträdd när hela sängen börja vibrera, haha.
Somnade om när vi hade pratat klart, vaknade vid ett ungefär och mådde cp illa, gick upp och mamma tvingade mig dricka coola, uuuh. Va vaken nån timme innan jag somnade halvstittande i sängen, stackars min kropp.

När man går och lägger sig tidigt vaknar man tydligen tidigt, haha. Så halv sex vare min kropp galet mycke stelare än innan. Huvudvärken va borde, kände inte av någon feber, och hade inte sådär jätte ont i kroppen bara stel i ryggen och nacken efter en obekväm ställning hela natten. Tänkte nästan hoppa upp ur sängen och springa ett varv runt huset, fast har super ont i halsen istället, benen domnade bort när jag ställde mig upp och febern kom tillbaka. SUCK!
Men mår iallafall lite bättre idag, huvudvärken har kommit tillbaka lite nu men inte alls så farligt.
Ska försöka äta lite yoghurt, har ju inte ätit nånting på två dygn.


historia is the shit!

Det här med hitstoria är så galet kul!
Eller ja, kanske i mina drömmar, höhö.
Ska lyckas skriva om domesticering, men glömde den braiga boken uppe och nu vill det inte stå nånting bra på internet, eller så är det jag som inte har letat så noga...Fast näää, jag är fettaste engagerad!♥♥♥


fml

LIGGER I SÄNGEN OCH DÖR. HAR NOG ALDRIG MÅTT BÄTTRE ÄN SÅHÄR! HAR GALET ONT I HELA KROPPEN, KÄNNS SOM ATT HUVUDET KOMMR SPRÄNGAS I TUSEN BITAR VILKEN SEKUND SOM HELST OCH SOM ATT INTE DE SULLE RÄCKA HAR JAG VÄRLDENS FEBER OCKSÅ. FML. IG.ÅR GICK JAG OCH LA MIG HALV TRE, VAKNADE PÅ KVÄLLEN, VA VAKEN 20 MINUTER INNAN JAG SOMNADE OCH SOV TILL 9 IMORSE. ÄNDÅ MÅR JAG BARA SÄMRE NU. FUNDERAR PÅ ATT TA EN DUSCH, KÄNNER MIG SUPER ÄCKLIG! MEN ORKAR INTE RESA MIG UPP... DÖDA MIG TACK.

får bli ett inlägg med stora bokstäver

MOBILEN DAMPAR SKÖNDER, SAD FACE!! SITTER OCH VÄNTAR P.Å BUSSEN, KÄNNER MIG VÄRSTA COOL SOM SITTER HÄR OCH BLOGGAR...ELLER? HAHA. AJA, KANSKE SKRIVER N.ÅNTING SEN ELLER OM 2 VECKOR. HIHI.

godmorgon!

Nu är jag nästan klar med sminket, resten av familjen sover fortfarande så ska snart ta och väcka dom. Funderar på att ge min prins frukost på sängen, fast är det verkligen okej att vara så gullig? Kanske...

ny dag nya tag

Nu ska jag ta och åka ut till stallet en sväng, hoppas på att hinna rida båda två. Men det beror på hur skitiga flickorna är där ute.
Sen kommer världens finaste hit, ååh lääängtar!!!

puuuh!

Äntligen klar!
Har lite små grejer att fixxa till men det tar jag imorgon när jag kommer hem från pollarna.
Nu ska jag ta en dusch, raka benen och sen krypa ner i min nybäddade säng! Finns de nånting skönare? Knappast!

Så nattinatt!


nu ska det röjjas!

Nu blir det röjj!
Skruva upp musiken,
släpp loss ordentligen,
för nu jävlar ska mitt rum bli renare än renast!

Är på världens städhumör just nu!
Så nu ska det bli fiint!

en mysig dag med mammi

Idag har jag och mor min vart ute på erikslund hela långa dagen! Sprang runt och provade kläder, lunchade på IKEA och sen sprang vi en sväng där också. Galet mysigt, pratade om de mesta och fnittrade över ingenting. Men ingenting slår när vi skulle handla falukorv, det fanns bara rak falukorv. Jag säger till mamma: jag har aldrig provat rak falukorv! Både jag och mamma höll på att dö gånger tusen!

"jag vill ha rak falukorv till lunch mamma, jag vill inte ha någon böjd♥♥"


dagen fortsätter med en underbar myskväll

Idag har jag vart ute i stallet och ridit en mysig sväng i skogen utan några som helst krav! Miio tyckte att det var super kul att få gå runt i skogen på långa tyglar, höll på att göra sveriges snyggaste avåkning när hon gick mellan två träd, tur att det finns en broms och back på damen.
Efter stallet åkte jag hem och hoppade in i duschen, var nog en av de skönaste duscharna i hela mitt liv! Jag var verkligen svinkall och hade lera i håret, i ansiktet och innanför tröjan.
När jag va klar åkte jag och pappa in till stan och tränade stadskörning idag igen, tror att vi körde i nästan tre timmar.

Nu är jag sådär härligt trött, så ska krypa ner i soffan med tända ljus och äta tacos med mamma, sen kör vi på filmkväll! Var super länge sen jag och mamma hade en kväll för oss själva!


"glöm dina bekymmer imorgon kommer nya"

Nu ska jag dricka te, äta en "nattmacka" och titta på ännu ett avsnitt av Andra Avenyn, sen ska jag borsta tänderna och krypa ner i sängen.

jag får liksom ingen orndning på mitt liv

Ur mina högtalare sjunger Lars Winnerbäck deprimerande texter.

Någon drog undan mattan under mina fötter.
Jag tappade matlusten i fallet.
När jag letade efter den hittade jag bara ångesten.

En lätt beskrivning av hur jag mår, puss på er!


en underbar kväll med en underbar vän - underbart!

Nu sitter jag här i myskläder, ska snart gå och dejta kudden en sväng!
Tog precis fram sorbet glassen men insåg att jag inte alls var sugen påt, kan ni förstå vilket jobbigt läge det precis blev?

Kvällen har iallafall vart helt galet underbar! Har var med världens finaste vän, vi tittade på paranormal activity och dog en massa, haha fett töntiga brudar!♥ Vi dog lite när det var en som gick in i sovrummet och sa: "här inne är det mest aktivitet?" Åh,så skönt att kunna känna sig sådär barnslig och fnissa åt misstolkningar. Efteråt tittade vi på vi barn i bullerbyn, jag lyckades somna efter sådär halva filmen!
Blev iallafall en jätte lyckade kväll med den bästa!♥♥


RSS 2.0