oncontextmenu="return false"

super mysig kväll!

Kvällen blev så mycket bättre än jag hade tänkt mig. Therese och Emma kom och våldgästade mig, hihi. Länge sen vi hade en kväll tillsammans.
Tittade på film och nu har vi suttit och flummat sönder i nästan 3 timmar, illa. Men kul har vi haft! Dock ingen kamera :( Alltså inga bilder, men ska leta efter nån gammal bild på bruttorna!


Titta vad jag hittade, Cassandra som sitter ner och Emma som står och nåra småbarn i bakrunden. Hihi, på tiden då Emma fortfarande körde på smink, naturligt is the shit! ;)
Nu är det inte alls lång kvar tills världens bäst kommer hiit! LÄÄÄNGTARRRR verkligen!<3

dålig uppdatering, HEJ!

Men orkar verkligen inte sitta inne och blogga nu dom sista veckorna på sommarlovet!

Sen förra gången jag slängde upp ett inlägg har jag vart uppe i stugan med mor, far och Therese! Vi hade grymt bäst! Fiskade, åkte båt, badade (MASSOR!) och pratade. Farmor och farfar bjöd på god mat och farmor hällde i oss dryck, haha, farmor kan faktiskt vara söt ibland.
Sen när vi kom hem träffade vi Nibban, Ella och Cassandra, myys. Blev lite prat och skojj innan vi åkte hem och tittade på en halv film, bölade lite för att sen gå och lägga oss.
Igår tittade vi på film hela långa dan och på kvällen åkte jag ut och red världens finaste! Hon gick nog bättre än någonsin och jag blev överlycklig.

Idag åkte jag och Emelie ut, Emelie red Miio med min hjälp från backen. Båda tjejerna skötte sig fint! Efter det tvättade vi båda hästarna med schampo så nu glänser dom så fint där ute i hagen... Förhoppningsvis iallafall.
Nu på kvällen har jag kört lite agillity med Irma och My och pratad med en lite halvfull pojkvän, gulligt! Nu är det sådär 15,5 timmar tills vi träffas! LÄÄÄNGTAR! Fast vet inte om han räknade rätt där, som sagt han hade alkohol i kroppen... Och nej, jag kan inte räkna själv! ;)

med det här vill jag bara säga godnatt

Två blondiner satt en kväll på en parkbänk, så sa den ena: - Undrar vad som är längst, till månen eller till Västerås. Då sa den andra: - Men hallå, ser du Västerås härifrån eller?!


En mysig kväll ute

Blev en super mysig kväll ute, grillade lite, satt och pratad en massa - supe mysigt!
Efter det blev det en mysig promenixx med ännu prat. Pratade med världens bästa Björn också, myys!
Nu ska jag lägga fippla över en film till min data och lägga mig i sängen och titta på den hade jag tänkt, ska tydligen vara super läskig - uuh! Nej men det blir nog bra.

Imorgon blir det dålig uppdatering eftersom jag åker upp till stugan, om Therese öron mår bra följer hon med upp annar får jag väl klara mig själv, inte okej. ;)

trött i musklerna efter dagens ridpass

Jaa, va verkligen ett tag sen jag red 100% seriöst på damen. Har mest ridit dressyr på skogsvägen vilket innebär att det blir lite bus på köpet.
Idag red jag ner på "ängen" bakom ladugården och red på en volt. Hästen var super pigg verkligen och blev en hel del hopp och skutt hit och dit, hon stod på bakbenen ett tag och för att hon inte ville osm jag ville, knashäst!♥ Tillslut fick vi till en jätte fin galopp åt båda hållen och då kom traven riktigt fint och när jag fick henne dit jag ville avslutade vi med en skrittur.

Nu ska jag fixxa sallad och vänta på att Ulrika och barnen kommer hit, trevligt värre :)

Det är så mycket man kan göra, borde och vill men mitt i allt ska man räcka till

Är jätte trött, ska nog gå och sova.
Har inte vart på topp idag, kroppen känns tung och viljan att göra någonting har gått vilse i den stora stora världen.
Åkte ut och "blev mänsklig igen" ute hos mina fina hästar.
Satt ute i hagen och tänkte medan solen började gå ner, verkligen jätte skönt att åka ut dit och bara gå runt och skrutta. Ingen som bryr sig om att håret är uppsatt i en slarvig toffs, att man har lera på byxorna och tröjan är alldeles för slapp. Allså bara gå runt och vara sig själv! Finns verkligen ingenting bättre!

När jag kom hem slängde jag och mamma ihop lite mat och satt oss inne vid tv:n, kör på slappa regler när pappa inte är hemma. Sen pratade jag med Björn samtidigt som vi gick ut en sväng med hundarna, riktigt mysigt, saknar honom grymt mycke fast det var två dagar sen jag var hos honom. Men snart är det söndag och vi träffas igen!

Med det här snurriga inlägget säger jag godnatt!♥♥

<3


super trött brud som saknar att ha honom vid sin sida

Öhh, är verkligen jätte trött och lagom efterbliven! Har pratat med den bästa av dom bästa hela kvällen, verkligen jätte myysigt! Men eftersom han är duktig och jobbar så skulle han sova, hade tänkt sova tidigt jag också men så gick ju det... hah.


Var ut till hästarna, tror att det blev lite för länge för fick såna där tankar man egentligen inte får ha. Men det var på något sätt ändå skönt att kunna tänka på det utan att det "skadade".
Miio gick super, red ner till forsby och tränade på att gå över bron där det forsar en massa vatten vilket hon tycker är riktigt läskigt men idag skötte hon det perfekt! Gick över två gånger utan problem och sen skrittade vi tillbaka till betet, hon var lite smådum när det kom bilar och kastade sig åt alla håll och kanter men på slutet gick det fint. Skönt.
Tog med tränset och longerlinan upp till hagen och hämtade Chasmir, eftersom hon har dragit så vill jag inte ha henne i bara grimma, har erfarenhet av hur ont det gör när hon inte vill mer. Och så tänkte jag att om jag tar longerlinan kan jag borsta svansen utan några problem, annars blir det så kort och jag når inte lika bra.
Innan jag började borsta så lät jag henne springa lite i båda varven, tror att hon behövde det för hon kom mig närmre efteråt - tror att det beror på att hon måste bli stimulerad. Sen la jag longerlinan över hennes rygg och så låg den lös på marken, hon kunde alltså inte trampa på linan och om hon skulle springa åt något håll kunde jag lätt få tag på linan. Var verkligen jätte skönt att hon bara stog där utan några som helst problem!

Mina flickor är verkligen dom bästa!♥


Äntligen ska jag åka ut och släppa varenda tanke som finns i huvudet!

Nu ska jag ut till mina finaste!
Ska mysa med Chasmir, och rida Miio en sväng. Underbart skönt! Är trött och har 100 tankar i huvudet så nu ska jag släppa allt och fokusera på mina finaste.

Skriver nog lite mer sen - kram

min egen väckarklocka

Björn ringde och väckte mig för ett tag sen - inte okej.
Känns inte alls värt att somna om så nu är jag vaken här. Ska träffa Emelie idag iallafall, häärligt! Och om jag inte har helt fel kommer Therese hem imorgon, uderbara flickor!

Nu ska jag hoppa in i duschen, skööönt!

ni får ha förståelse för den sugiga uppdateringen!

Har ju faktiskt vart hos den bästa i gnesta igår och idag, underbart!
Vi har åkt en massa traktor, moppe, träffat hans kompisar och lite folk från ökna, fisken, grodan och didrik - trvlans. Åkt ner och badat hundarna, tappat bort en hund på vägen, träffat "mormor och morfar" och bara myyyst galet!

Eftersom kameran fick stanna hemma har jag inga bilder att bjussa på - tyvärr.
Men i morgon ska antagligen jag och Emelie fota, eller iallafall busa lite och troligen följer kameran med! Nu ska jag försöka sova, känns inte alls bra att vara ensam! Har haft honom vid min sida hela tiden... Ååh, den grabben får mig att sväva på moln - jag mår så jävla bra!

24/7-11

Jag älskar dig!♥♥♥

Nu är jag påväg till gnesta, är typ dö ner...

foto0329 (MMS)

Nu är jag påväg till gnesta, är typ dö nervös! Ska lyckas byta tåg i hallsberg, frågan är hur jag ska lyckas hitta rätt tåg... Haha! Nej men de går nog bra. Nu ska jag väl ta och läsa lite, kanske kan lugna mig;)


hejhoppgummisnopp

blev en dag med mycket äventyr, hahah!
Först var jag ut till tandläkarn, kom nästan inte fram i allt regn! Var verkligen vatten överallt, men fram kom vi och bilen blev ren, haha. Hos tandläkarn var det strömavbrott men eftersom dom bara skulle sätta i tråden som hade släppt kunde dem fxat ändå, skönt. När jag kom hem var jag still en stund innnan jag åkte ut och jobbade med hästarna vilket gjorde att jag fik jaga häst i sådär 40 minuter... Att Chasmir alltid måste bråka på ett eller annat sätt, förstår inte... Miio där emot gick klockrent idag! Inga protester där inte, förutom att jag höll på att åka i backen på slutet men det räknas inte.
Var en utav hönorna som flaxade precis när vi gick förbi, Miio blev skrämd och hoppade åt sidan. Jag blev lika skrämd men lyckades hänga med iallafall utan att flyga.

Nu ska jag ta en dusch och sen kanske jag ska träffa bästa therese, om jag får tag på henne... Alltid lika omöjligt! Ungen behöver lära sig ta med mobilen.punkt ;)


snart dags för mig att gå upp

Jaa, snart är det dags för mig att gå upp, eftersom tandställningen gick sönder igår så måste jag till tandläkaren tidigt imorgon så nu ska jag gå och lägga mig.

Blev inga stövlar idag, funderar på att övertala mamma att åka ut till hööks en sväng imorgon också - får se om hon har tid och lust. Vore verkligen jätte nice att hitta ett par stövlar som passar, och nya ridbyxor skulle inte heller sitta fel, ååh.. Skulle behöva köpa ett vitt schabrak till den nya sadeln, hmm... jaja får se!

Nu ska jag somna till lasse! Nattiii (k)

lite lätt beslutsångest

Ska som sagt till HÖÖKS idag, skulle verkligen behöva ett par nya ridstövlar, har hittat två par men har nästan bestämt mig för ett utav dem. Det jag tvekar över är hur dem sitter upptill mot knät, eftersom jag har storlek 37 kommer de troligen vara för korta vilket inte är snyggt...Då kommer jag behöva ungefär storlek 40 vilket inte kommer funka eftersom jag inte kommer kunna rida i ett så par stora stövlar.
Men ska iallafall åka och titta så får vi väl se.

Läderridstövel Massolin CRW®  1899:-


Här är de svarta ridstövlarna jag är sugen på med snörning hela vägen upp.


Ridstövel Veneto CRW®    1799:-

Har tittat på de här eftersom jag har en brun sadel så skulle de kunna vara snyggt men det är lättare med svart eftersom de passar till allting, men ska prova båda!


Behöver nya ridbyxor också så funderar på ett par knäörstärkta och ett par helskodda.


Ridbyxa Comfort CRW®     329:-


Ridbyxa Helskodd Vogue CRW®   599:-



Får väl se vad som följer med hem efter dagens shoppingrunda.

emelie och tove på nya äventyr!

Ont i rumpan efter att ha cyklat två mil med Emelie, haha, galet! Cyklade upp till hästarna och mös en massa. Miio är pigg och glad igen, lite snorig men inte alls farligt och nästan all hosta är borta så imorgon är det dags för en lite skritt på grusvägen! Chasmir däremot verkar väldigt nedstämd, ska ta ner henne och borsta igenom tjejen imorgon och gosa en bra stund. Mina hjärtan♥

Efter att vi hade vart på bete cyklade vi upp till stallet för att hämta mitt bruna träns och longerlinan så att vi kan variera träningen yttligare. Efter det cyklade vi ut mot lagårn - tuna folk vet vad jag snackar om.

När vi kom hem blev det julafton! Hihi, min nya sadel var levererad, visste att jag eventuellt skulle få en ny sadel och idag kom den! Lycka! Så nu ska ska jag sitta skön och framför allt bra. Och den är helt anpassad efter mig, sköönt! Så nu kan inte vem som helst rida runt i min sadel, fast min rumpa är fortfarande för liten :( Jag som tycker att jag har fått världens röv, men tydligen inte tillräckligt - men men, är van vid att "halka" runt i sadeln ;)

Och imorgon ska jag spendera pengar! Uhh, inte okej. Men ett par nya stövlar är ett måste - tyvärr. Och ett par nya ridbyxor skulle inte heller sitta fel, gråter inombords...
HÖÖKS är morgondagens planer, ska prova sadeln också och sen på kvällen ska jag troligen busa med Emelie, myyys!


busbild!
slänger upp dagens bilder imorgon om det blev några bra! :)

ensam är stark

Ändå är jag så svag utan dig
Idag blev jag uppdragen runt 10, super härligt. Åkte ut till hästarna och fixade lite, tittade lite på Tilly som inte vill som ägarna vill, tråkigt. Hoppas på att det ska släppa när hon känner sig trygg med dem, allting är ju fortfarande relativt nytt.

När jag kom hem så ringde Björn som vanligt, hihi. Pratade med honom samtidigt som jag lyckades ha sönder tadställningen, onödigt! Så fick en akuttid tills på fredag, fun. Nu funderar jag på att slänga ihop lite wokade grönsaker, kycklig och nudlar till det, vore kanske inte helt fel. Har inte ätit nån frukst än så kanske är på tiden att ta och göra lite frukost/lunch.

Var super fint väder förut men nu är det grått och tråkigt, skulle behöva fixa mitt rum, vill möblera om igen. Fast först måste jag städa, suck. Det tråkiga med fasta möbler är att man inte kan ändra speciellt mycket sen. Men jaja, vore skönt att flytta sängen iallafall, får se.
Ska åka ut och skritta Miio lite, hon hade inte lika mycket slem i näsan idag och hostade bara lite så lite rörelse är nog bara bra. Funderar på att borsa igenom Chasmir, hon ser så ledsen ut och det gör ont i hjärtat!
Mina fin flickor♥

Då skulle jag kunna fota lite också, det blir nog bra!

hjärtat värker utav tomhet

Jag behöver dig vid min sida,
försöker andas men får ingen luft,
jag älskar dig


saknaden är enorm och hålet i bröstet växer sig större för varje minut som går utan dig vid min sida


vet inte vad jag ska berätta, tycker inte att de är fel att inte berätta men jag vill köra med öppna kort...

idag lyser solen och jag ler


Äckelväder! Det regnar sjukt mycke, kan in...

foto0327 (MMS)

Äckelväder! Det regnar sjukt mycke, kan inte sova för att de låter så mycke. Usch, har världens hemlängtan... Hoppas på att åka till stugan idag, vore super mysigt! Annars hoppas jag verkligen att vi åker hem för nu är de inte kul nånstans!


Godmorgon! Nu har jag precis vaknat, är gr...

foto0320 (MMS)

Godmorgon! Nu har jag precis vaknat, är grymt väder så idag blir de en dag på stranden, jag ska bli brun. Så nu ska jag gå upp och fixa mig och sen kladda på sololjan och vandra ner på stranden, grymt. Igår gick jag och mamma runt i björnparken, pappa följde inte med eftersom att han har björnskräck, haha. På kvällen läste jag klart boken och så spelade vi kort, helt okej. Hoppas på att vi åker till stugan imorgon, är trött på att vara här... Och det finns inget bättre än stugan!


Dagens shopping, eftersom mitt dumma inter...

foto0324 (MMS)

Dagens shopping, eftersom mitt dumma internet envisas med att inte funka så får mobilen agera. De regnar super mycke idag, skitväder! Så istället för en dag på stranden åkte vi till mora och gick runt och tittade. Kunde ju inte låta bli att köpa ett par skor, haha. Blev värsta super shopping sugen men vi ska ju till kupolen innan vi åker hem så sparar shopping begäret tills dess;) Nu funderar jag på att ta en spring tur och sen ska vi väl spela lite kort, jag ska fortsätta med boken, om jag kunde drömma. Är helt fast! Fast är smått besviken på filmen, är nästan ingenting som stämmer, men det är väl så det brukar vara. Nej nu ska jag ta tag i det här och ge mig ut i regnet, har ingen lust alls...


Nu är vi äntligen framme i orsa! Mamma och...

foto0321 (MMS)

Nu är vi äntligen framme i orsa! Mamma och pappa slänger upp förtältet medan jag sitter i bilen, haha. Är grymt kallt här, typ sådär 17grader, vinter ju. Nej men hoppas på att de blir varmare imorgon så att man kan sola och bli brun! Typ asnice, hihi. Tydligen är de jätte långgrunt så om de inte är jätte varmt lär ju inte jag bada, lixom jättejobbigt när man inte kan hoppa i på en gång utan måste plågas i hundra meter. Äsch, bada är faltiskt ett måste fast de är kallt;) Har iallafall lite att läsa den här semester, om jag kunde drömma, när jag hör din röst och ljudet av ditt hjärta - så om de vore dåligt väder överlever jag iallafall;)


du har vänt upp och ner på min värld


Kanske inte blir nån semester för familjen...

Kanske inte blir nån semester för familjen Berglind, myran är tydligen sjuk så kanske blir strömsholm och operation istället, härligt. Blir aldrig som man har tänk sig...


snart åker vi

Ja, snart så är det dags att packa ut allt i husvagnen för att rulla, juste ska in till v-ås först eller rättare sagt erikslund. Får se när jag uppdaterar här, har ju faktiskt datan och internet med mig så hoppas på att det funkar där uppe i ingenstans! Annars går jag hem.

Har lyckats packa lite för mycke, precis som vanligt! Men men, bättre att har för mycket att välja på än för lite ;) kom precis på att jag inte har packat ner min bikini!


svävar på moln!

dags att krypa ner i sängen!

Är inte alls trött fast jag har tagit grejjerna som ska få mig att sova lättare, dumt att dom inte funkar som dom ska tycker jag! Men Men, imorgon ska jag upp 10 och packa de sista innan vi rullar ut till erikslund för att sen åka hem och hämta husvagen och åka till orsa - hoppas på en bra dag.

Blir sådär 4? timmar i bil, inte så farligt men de är ju så grymt tråkigt att åka bil! Kanske kan lyckas sova nån av timmarna upp iallafall.

Har lite planer för vad som händer när jag kommer hem hit iallafall, ska en sväng till gnesta och så ska jag träffa nibban! Har inte träffat henne på super duper länge! :(
Måste ju ta och träffa clara också! Har inte träffa tanten på super länge!
Och självklart ska jag träffa Therese Bästo Petersson massor! jätte ledsen för att jag inte har hunnit träffa henne nu innan jag åker! :(
Och så ska jag och Emelie ut på ännu fler super mysiga ridturer! Dagens ridtur slog allt tror jag!

En massa kramar och pussar på mina hj<3rtan! (k) Ni är bäst!


foto: therese petesson
redigering: therese petersson

orsa nästa!


när kommer orken, lusten tillbaka och när vet man vad som är rätt...?

Är trött, orken finns inte där, lusten att göra någonting är som bortblåst och jag vet inte vad jag vill.
Samma sak som förra gången, men den här gången vill jag inte göra misstaget - det gör FÖR ont att bli sårad igen.


dålig uppdatering under power meet, i know!

Men nu är det över, kan säga att jag aldrig hade pallat en dag till!
Har sovit 3 timmar på två dagar, har inte ätit mer än 2,5 mackor på två dagar, har druckit en massa alkohol på 2 dagar, ja men jag tror att ni börjar förstår vart jag vill komma.

Det har vart så sjukt jävla underbart, massa myyyys med bästa Kajsa Fröberg, Emelie Gylden, Björn Ahlberg, Filip kropp, Jacob Essen, Robin Hagemo, Henrik Carlsson, plus minus noll, alla andra som gjorde kvällarna underbara! Super kul att träffa Therese Petersson, Malin Thrysén och Emma Lööv, som jag inte har träffat på super länge!

Hände en hel del dom här dagarna, tycker inte att jag ska nämna nånting, haha.
Inatt landade vi hos mig tillslut, blev knappt någon sömn, så imorse var det en trött Tove Beglind, Emelie Gylden, Filip kropp och Björn Ahlberg som vaknade upp i våran källare, dagen blev mysig och snart ska jag ta och göra slut på den och krypa ner under täcket och sova igen alla sömnlösa timmar som har gått!(k)


Eftersom kameran fick stanna hemma slänger jag upp en bild från midsommar, ja jag frös.

vilken kväll det blev igår

tänker inte skriva några detaljer om gårdagens kväll i västerås mer än att vi missade bussen sprang runt, träffade massa härligt folk som blev förvånade över lite allt möjligt, fick pressentera mig för min kompisar för att dom inte kände igen mig, åkte mä galten runt där ett tag och kissade i buskar, ja men det låter väl som en underbar kväll? Tycker jag iallafall för underbar va vad den var!

Nu väntar jag på att emelie ska vakna så får vi väl se vad dagen har att erbjuda!


power meet med dom bästa ikväll

Men innan power meet ska jag och mamma åka ut till hälla och fixa lite inför semestern, sen vid fem ska jag och emelie träffas och tagga inför källen! Underbart!

Ska träffa massa folk där nere! Härligt, tror de kommer bli en bra kväll/natt med underbart folk!

Hittade lite bilder, eftersom våran stationära fortfarande har sommarlov, hoppas verkligen att vi får igång den igen!


07/07-11

Idag kom Louise och Yvonne från stockholm hit. Dom har dandie och dvärgschnauzer precis som vi och nu har dom skaffat en dandie valp, Prada, som var med hit - grymt söt!
Vi åt lunch och pratade innan jag och louise tog bilen och åkte ut till mina finaste. Louise som bara har ridit ponny fick prova Chasmir, lite skillnad att gå från ponny på 135cm till häst på 172,5cm - men hon fixade det fint och blev jätte sugen på att skaffa stor häst nu när hennes ponny ska tas bort pga ryggen.
Gick jätte bra för oss båda i värmen.
När vi kom hem igen drack vi saft och pratade innan dom rullade hem till stockholm igen.

Nu ska jag följa med mamma ut till sura och träna hund, mysigt!


Dagens outfit mitt i allt ;)

Sömnproblem gör en trött och utmattad

Igår lyckades jag somna upp och ner i fåtöljen när jag och Emelie skulle titta på film, haha, bruden väckte mig på slutet och ville inte titta nå mer för att den var ltie läskig, hur gullit är inte de? ;)

Sen låg jag vaken fram till halv 7 imorse, då lyckades jag äntligen somna.
Nu är jag trött på det här! Så från och med idag ska jag börja äta sömntabletter, hoppas verkligen att det hjälper för jag är så grymt trött och helt borta i huvudet för att jag inte har sovit nånting. Det är verkligen inte alls kul.

Skriver lite mer om dagen med Louise senare! :)


Älskar att inte kunna sova... Ska snart gå...

Älskar att inte kunna sova... Ska snart gå upp, vore trevligt om jag kunde sova ordentligt nån natt iallafall.


Efter en timmes promenad med hundarna och ...

Efter en timmes promenad med hundarna och emelie myser vi hos mig till luftslottet som sprängdes med saft, hihi. Efter filmen ska jag bädda sängen och krypa ner, super mysigt! Uppdateras antagligen imorgon, är lite knas eftersom våran stationära har gått på sommarlov, hoppas vi får igång den snart eftersom alla bilder osv ligger där, får duga med mobilblogg och uppdatering från min minilaptop:)


bloggtorka

Har världens bloggtorka!
Sätter mig ner vid datorn och skriver ihop en mening som är totalt världelös. Suddar ut meningen klickar ner fönstret och gör nånting helt annat.
Ungefär så ser det ut så fort jag ska skriva ihop ett inlägg - värdelöst att ens försöka skriva ihop någonting.
Men nu ska jag försöka få ihop nånting vettigt här!

Sen förra gången har jag och Emelie vart ute på äventyr, haha! Tog hästarna och red en långsväng. Red ner till forsby och över stora vägen, busigt. Skrittade på cykelbanan ner till kyrkan och sen över den bron och hem. Vad såäger man? Jo det var sådår lagom pinsamt när stadsbussen åkte förbi, ungefär halva skultunas befolkning var med...Och lite mer pinsamt när Miio som aldrig kissar när man rider ställer sig och kissar, inte bara två lite utan en hel flod!
Ja vad ska man säga, det tog ett bra tag att ta sig runt den vändan men blev en hel del skratt och knas. Däremot gjorde Chasmir illa sig när Miio gick iväg på egenhand efter ridturen, så jag fick aggera sjuksyster och göra rent det blödande såret ner mot ballarna. Men det var ytligt och ingen fara.

Vi har också planerat inför power meet på fredag, skriver lite mer om det senare!


Håller på och byter motor på moppen, snart...

foto0318 (MMS)

Håller på och byter motor på moppen, snart kanske pärlan går igen!


det finns en värld av långa nätter

och i den världen befann jag mig i inatt...

Går runt här i dimman, försöker städa men hittar inte kläderna som ligger på golvet, de ligger för långt bort för att jag ska kunna se.
Vilken pissnatt det har vart, klockan halv 6 imorse gick jag upp och drack vatten för sista gången. Vaknade klockan 11 i världens dimma. När ska jag få en att med ordentlig sömn? Var 4 år sedan jag somnade när jag la huvudet på kudden, för länge sen för att jag ska kunna minnas hur underbart det är.

Jag och Emelie ska snart ut och rida, hon får låna min fina Chasmir och jag ride min fina Miio, bara en lång tur ut i ingenstans, precis vad jag behöver.

 
Idag skulle morfar vara stolt när JOHN DEERE t-shirten är på.

kärlek - ett starkt ord som man ej nyttjar i onödan


Att få ligga brevid honom,
Att få känna hans kropp,
Att få hålla om honom,
Att få kyssa hans läppar,

Vad vore världen utan kärlek?
Problemfri.
Godnatt!


bästa dagar när jag mår så grymt bra!



Packade ner kameran och drog ut till Therese Bästo Petersson och fotade, hihi, och ja såhär kan det gå när vi är igång ;)
Skulle bara säga det att idag mår jag bra! Idag kan ingen krossa mig, för jag är STARK!

har ingenting att skriva

Nej, har verkligen ingenting att skriva.
Är grymt shoppingsugen! Kanske skulle man ta sig ner på stan en sväng?
Får se vart jag tar vägen helt enkelt :)

jävla svin!

Nu när jag skulle cykla hem satt jag och tänkte på vildsvin, har träffat på några när jag har åkt moppe förut.
Och ni vet, när man tänker på nånting tror man att man ser det, speciellt när det är lite halvmörkt och svårt att se.
Såg säkert 20 vildsvin som egentligen bara var buskar, så kopplar helt bort det där med svinen och lyssnar på musik, sjunger lite för mig själv för att inte tänka på djuren som finns i skogen och ute på åkrarna.

När jag cyklar förbi dungen ser jag två stenar på åkern, inser att det inte är några stenar utan vildsvin. Får såklar panik, vet att dom springer fort, sjukt fort, ungefär sådär 50km/h. Vet inte vad jag ska göra så trampar på så fort jag kan! Tittar bakåt, svinen drar upp på vägen och springer i full fart efter mig! Får sån sjuk panik, tänker bara på att om dom kommer ifatt mig kommer de verkligen ha ihjäl mig.
Trapar på så in i helvete, hjärnan gick verkligen på högvarv och adrenalinet bara pumpa runt i kroppen! Hann tänka säkert 100 gånger att dem kommer ha ihjäl mig, jag kommer aldrig orka hålla det här tempot hela vägen!

Tillslut kommer jag fram till en liten gård där de har 2 hästar, närj ag trampar på i full panik med två galna grisar bakom mig hör jag att deras hund är ute och börjar skälla! Tittar bakåt, grisarna saktar ner, tittar bakt igen och hör hundarna bli helt galna, då vänder grisarna ut på åkern.
Jag trampade på en bra bit till innan jag vågad sakta ner. Lovar att hela kroppe skakade av allt adrenalin som bara pumpade på!

dem var minst 1 meter höga och riktigt biffiga.
Kan lova att jag inte tänker cykla där nå mer!


Jag överlevde iallafall, skön. Nu ska jag ta en dusch och sen ska ja krypa ner i sängen och föröka sova.

sallad

Nu har jag slängt ihop min sallad, nu ska jag bara göra en ört-dressing och fixxa dricka sen rullar jag ut mot brudarna!(k)


Kör på gurka, tomat, isbergssalld, annanas, vattenmelon och kykling!

lökigt!

Hjälp vad det är lökigt väder! Man svettas av att bara röra på sig, uuh.
Idag hämtade jag hem Chasmir så nu är hon med de andra, blev ingen betäckning, känner att jag inte ska gå in på några detaljer varför men än att det handlar om en massa "bråk".
Dumhästen drog iväg när vi kom fram, inte så konstigt när hon inte har sett en annan häst på sådär 2 veckor.

Nu håller jag på och fixxar mig, ska träffa brudarna! Länge sen nu! :(
Jaja, nu  ska jag slänga ihop en sallad till kvällen och fixxa drickan, blogg kanske innna jag åker!(k)


juste!

Vet ni vem som kommer hem idag?
Jo, väldens bästa brud!


Lånar en bild från braigaste blogg, vågar inte lägga ut bilderna vi fotade för Theresen skulle döda mig, fast bilderna va döheta!

Bra Bättre TheresePetersson!(k)

hur trött kan man bli?

Har sovit grymt mycket idag men ändå är jag lika trött. Kroppen skakar och febern går upp och ner, suck.

Har vart ute och gått en sväng med mamma och hundarna nu när det blev lite svalare, grymt skönt. Borde egentligen hålla mig lugn men ja, det var just det. Har pratat med Björn ett tag också, insåg hur mycket jag saknar honom och allt annat öknafolk som jag inte har träffat på super länge! Men nästa vecka blir det ändring på´t! :)

Tog precis bort lösnaglarna, frågan är hur jag ska få bort limmet som sitter på mina riktiga naglar! Är inte sådär jättesnyggt och jag vill ha på nagellack, känner mig så äcklig med ofixade naglar *suck*
(Dagens ilandsproblem)

godmorgonx2

När jag kom hem efter att Evelina red igenom bushästen tog jag en snabbdusch på sådär 5 minuter innan jag gick och la mig. Är helt slut i kroppen och inte blir det bättre för att jag har feber, suck.

Egentligen har jag som mest lust att lägga mig framför tvn och somna men funkar ju inte om man ska sova bort hela sommarlovet heller!


haha! tittade igenom lite bilder, frågan är, vad gör grodan???

tidiga mornar är inget för en morgontrött chey!

Sitter i köket och petar lite på mackan, är så sjukt trött! Orkar inte ens äta, så grymt trött! Kommer somna sittandes.

Men jaja, sista dagen på ett tag så är bara att ta sig upp och ut. Ska vara där ute om sådär 20 minuter. Tråkigt väder, grått och mulet, ingenting som gör en piggare, iallafall inte mig.
Hoppas det inte börjar regna tills jag ska cykla hem! Inte alls kul att cykla i regn. Jaja. de går nog fort bara jag kommer igång så går det nog på rutin, det brukar det göra. Skulle kunna göra det här i sömnen, haha. Och sen när jag kommer hem är det mer än okej att gå och sova!

Nu måste jag fixxa dt sista innan det är dags att rulla, kyss (k)
Blev ett knasigt inlägg, men är dödstrött!


Bjuder på en gammal bild,
för idag fastnar jag inte på bild!

RSS 2.0