oncontextmenu="return false"

nyårsafton var det ja

Godmorgon, sista dagen på det här året.
Känns inte alls om att det är nyår och jag är inte ett dugg taggad. Nu känner jag att det skulle vara extemt skönt att bara ligga i sängen i mjukisbyxor och en stor t-shirt och göra absolut ingenting. Men så kan man ju inte ha det på nyår, förhoppningsvis släpper det när det är dags att börja fixa sig inför kvällen och alkoholen kommer fram.

Ska iallafall hem till Gyldens place ikväll, kommer nog bli trevligt! Funderar på att springa över till Emma en snabbis och säga hej men vi får helt enkelt se hur långt vi kommer och vart kvällen slutar.

Tänkte slänge ihop ett inlägg om mitt 2011 bara för att liksom *blink*

Godmorgon

När man får sova hur länge man vill så går det inte, då är det väl som det ska vara då.

Igår va jag, emelie, therese och björn på stan, va väl inte riktigt alla som tyckte att de va kul men lite mysigt vare ju. Hittade verkligen ingenting, lite halvtråkigt sådär men va inte på nå riktigt shopping humör. Fick i alla fall hem min säkerhetsväst som äntligen är lagad så nu rider jag säkert igen!

Vet inte riktigt vad jag ska hitta på nu, funderar på att krypa ner under täcket brevid min fina en stund.

dålig uppdatering är riktiga grejjer!

Jag har inte haft tid lust eller ork så därför har jag inte uppdaterat nånting, enkelt.

Igår kom min fina hit, super mys! Vi åkte ut till hästarna med Emelie. Jag pysslade om grabbarna och dom skötte sigriktigt bra, var bara Do It som bet mig lite men vadå han är ca 1,5 år klart han testar gränserna. Vi nattade hästarna och åkte hit innan vi ramlade över till Emelie en stund, och sen gick vi hit och så kom therese som jag har saknat gånger hundra.

Vi mös framför en lite halvläskig film innan flickorna lämnade oss och vi gick och la oss.

Idag lyckades jag vakna klockan åtta och kunde inte somna om, så gick upp och tittade på tv med mamma en stund och nu är jag nyduschad och ska snart gå in och väcka min finaste!
Ska fixa oss och sen drar vi ner på stan och träffar lite folk, blir nog en bra dag idag! :)



snart åker jag ut till mitt andra hem

Snart ska jag åka ut till min finaste.
Skulle ju rida gånger tusen det här lovet men nej tydligen inte.
Ska ta en sväng på åkern, tror nästan att jag ska rida barbacka!
Har saknat det så sjukt mycke!
Kanske ska ta och pilla lite på grabbarna när jag ändå är ute, åh underbart!


Förra vintern
Min svarta dröm<3

trött och fet efter en braig jul

Lyckades sova till halv tio och vaknade bara en gång vid åtta, super skönt! Idag mår jag faktiskt bra,har inte tagit en enda värktablett idag, känns rätt skönt. gör ju fortfarande ont i halsen och den är svullen men inte alls lika farligt som förut så nu kanske det äntligen tänker släppa!

Idag ska mamma och pappa åka in och titta på bandy så jag blir ensam här hemma. Ska faktiskt ta tag i mitt rum hade jag tänkt.
Behöver städas ordentligt, behöver byta lakan, tömma papperskorgen på snorpapper efter den här trevliga veckan i sängen, dammsugarn behöver dras fram och golvet torkas av. Tänkte faktiskt sätta upp gardinerna och mysa till det lute där inne.
Får väl se hur lång tid det tar innan jag tröttnar och gör nånting annat.

Ska åka ut och klappa på Miio sen när mamma och pappa kommer hem, funderar på att rida en sväng, men vet inte riktigt hur mycket jag orkar.


nu ska jag börja om från början

Ska snart ta en dusch, kleta på sminket och sätta på mig klänningen igen för idag är det jul nummer två som gäller! Ska hem till farmor och fira jul klockan två.

Hoppas på att det blir trevligt, är lite sådär ska jag stanna hemma? Min farmor är livrädd för baciller, tror inte att hon kommer förstå att min "förkylning" inte smittas utan beror på att jag har vart så otroligt stressad, och stress smittar inte. Typ så iallafall. Men det kan nog bli trevligt även om jag får sitta ute på balkongen för mig själv, heh.


Bilden är tagen för precis ett år sen när tomten kom på besök och lilla älsklingstjejen blev rädd!

en underbar jul!

Den här julen slår alla andra år!

Hade några jätte mysiga timmar ute i tortuna hos morbror Benny, Birgitta, Sara, Mattias och Cajsa! Även om det snurrade i hela huvudet mest hela tiden så var det massa mys. Super god mat, tråkigt bara att jag har tappat matlusten. Älg/kaninköttbullarna slog väl ändå de mesta, hihi.
Vi rullade hem innna julklappsöppningen eftersom hundarna fick stanna hemma.
Så vi öppnade paket hemma, så grymt mysigt, satt och pratade lite med pappa innan medan mamma va ute och gick, länge sen vi hade serious talk - myysigt!

Skällde lite på mor och far, ville ju inte ha några julklappar i år men jag hade tydligen ingen talan på den punkten. Men alla blev glada och nöjda, avslutade kvällen med lite cider och jäger framför Harry Potter, helt okej sådär!


En vanlig jul hos familjen Ekblom!


När tänker det gå åt rätt håll?

Vaknade inatt och mådde ganska så bra, somnade om och vaknar med ännu ondare och feber. Visst jag är piggare och orkar röra lite på mig men blir fortfarande trött av att resa mig upp och gå några meter. Kommer bli jätte jobbigt att bygga upp konditionen igen...Men det har gått förut.

nu vill jag bara försvinna

Igår hade jag helt galet ont, trodde att jag skulle dö. Imorse när jag vaknade gjorde de ont när jag andades och halsen va dubbelt så svullen.

Seriöst, det här är nog bland det värsta jag har vart med om. Jag kan inte svälja utan att tårarna börjar rinna, får nästan ingen luft.
Idag har jag knappt kommit upp ur sängen, tog en dusch och sen har jag legat i sängen. Har tittat klart på första säsongen av AndraAvenyn, fast fick lov att kolla om nästan varenda program eftersom jag lyckades somna mitt i allt. Låg och bölade lite för mig själv till i taket lyser stjärnorna, hatar den filmen... Nu har jag precis kollat klart på Linas kvällsbok.

Tänkte flytta mig in till tvn men orkar inte sitta upp så fick gå tillbaka och lägga mig igen. Nej det här lovet suger inte alls...Tur iallafall att min far va lite snäll igår och flyttade in datan i mitt rum igår så att jag kan ligga i sängen och kolla på film istället för att sitta upp.

Så ska väl roa mig med ännu en film och känna mig ännu mer ensam, suck....


glass och fotbad

Nu tänkte jag faktiskt bli frisk!

läkarbesök chek

Skönt att ha läkarn avklarad, usch. Har iallafall inte halsfluss eller körtelfeber utan bara en ordentlig inflamation i halsen. Är jätte svullen och har jätte ont, stackars mig. Hon trodde att det kunde bli bihålsinflamation av det härr, hallä jag ska vara ute i skogen och busa och inte ligga hemma. Har helt och hållet träningsförbud, får inte rida eller anstränga mig. Kul. Har legat och sovit sen tolv så nu ska jag krypa ner i soffan och försöka hitta nån bra film och tycka synd om mig själv. ÅH jag är uttråkad!


ibland lyckas jag sådär jätte bra med saker

Min morgon rullar på och fortsätter vara sådär extremt klockren! Tio i sju fick jag panik och kom på att vi skulle åka, sprang runt som en höna och letade efter mamma. Mamma skrattar åt mig och säger att vi inte ska åka förän om en timme. Jag har alltså lyckats ställa klockan en timme för tidigt!


Idag känner jag mig blond och dum...

take it easy

Brände tungan på te´t, aj.

Försöker iallafall vakna till liv, ska försöka kleta på lite smink och ta mig till tandläkarn. Hade det vart en vanlig kontroll hade jag stannat hemma men nu är det ganska mycket som hänger på det här och vill få igen gluggen nu!

Känner mig jätte drogad och mysig efter alla värktabletter, skulle behöva en dusch innan jag lämnar huset bara för att komma igång men det har jag inte tid med.
Det här är ingen bra morgon.

paniken när jag insåg hur jag verkligen ser ut

Har inte sovit nånting inatt, har så galet ont i halsen. Varje gång jag försöker svälja kommer tårarna... Snälla, döda mig just nu?

Fick världens panik när jag gick upp och tittade i spegeln som vanligt, trodde verkligen att det va jag som va trött, men tydligen inte.... Hela min hals är uppsvullen så det ser ut som att jag har världens dubbelhaka! Liksom supervackert, verkligen. Mamma ska tvinga mig till läkarn... Dom kommer säkert sätta en sån där pinne i halsen...Åh vill bara gråta av tanken ju, finns det verkligen nånting värre? Okej det gör det väl men usch jag vill inte!

oboy och andra avenyn



Ska snart ta en lång skön dusch, raka benen och sen krypa ner under täcket, blir en tidig morgon imorgon eftersom jag ska till tandläkarn. Saknar den absolut bästa i mitt liv, kommer kännas jätte konstig att inte sova vid hans sida inatt...Och eftersom vi sov bort sådär hela dagen kommer det vara ännu svårare att sova.

Men en vecka borde gå fort...

Underbara dagar hos min älskade!

Åh, jag blir bara kärare och kärare för varje sekund som går!


nu ska jag krypa ner under täcket och vänta på therese

Ska gosa ner mig under täcket, sova nåra timmar innan tokungen kommer hit! Ska ladda upp med melissa, känns som att natten kan bli lång!


Ibland vill man bara drömma sig bort till gamla dagar,
men när man vaknar upp är man glad att det är ett gammalt kapitel.


mysig dag med trevligt sällskap ute på erikslund


att säga hej är lätt men att säga hejdå gör ont

Imorgon åker min fina flicka!
Åkte ut och packade hennes saker,
tog in henne från hagen,
borstade henne,
flätade om hennes svans,
satt i hennes hö med hennes huvud i knät.








en del av mitt hjärta kommer alltid slå för dig!♥

visar två sommarbilder bara för att jag saknart!



foto: Therese Petersson - http://oronsus.blogg.se/

qenza


vissa dagar vill man bara dra täcket över huvudet och försvinna

Imorse gick det trögt, kom upp ur sängen, lyckades äta lite halv äcklig gröt till frukos och sen blev allt bara kaos. Och ja, idag är jag bitter.


Bara för de kör jag på ett lite för högt linne,
håret flätat,
och hans hjärta runt min halsen.

Ska äntligen få komma hem idag, ska åka ut och pussa på hästarna, ska krypa ner under en filt i soffan och känna mig liten igen.


Dålig vecka, ja men visst

Usch, det här är verkligen ingen bra vecka. Folk som är dumma i huvudet och försör en massa och sen tycker synd om sig själva. Men det är väl så det är, desperata människa. Är så arg så att jag skullekunna skriva en hel bok just nu. Men mest av allt har jag så grymt dåligt samvete över att jag ens trodde på det själv .

Sov med min finaste inatt, mysigt efter en natt utan honom.

Ikväll är det öppethus/julmarkad, ska stå i djuhuset, skjut mig.
Efter det ska jag plugga resten av natten med den konstiga känslan.

Och imorgon får jag äntligen åka hem!!!

skyller på att det är måndag

Ingenting blir som det ska, haha, kanske för att jag inte har sovit så mycket, men de funkar ändå.

Helgen har vart galet bra! Har haft min bästa för mig själv hela helgen! Super myyys! Vi va och titta på bäbisarna också, slänger upp bilder på våran sötnöt i helgen!

Nu ska jag prata allvar med Charlie och sen plugga hela natten lång, puss påt!♥


RSS 2.0