oncontextmenu="return false"

dagens


Idag var hon ju hur fin som helst! Hon var lite trött i början och lite småstel men när hon släppte kom det nästan glädjetårar!

Började med att skritta ut en sväng, red en kvart på långa tyglar.
Sen red vi på en volt lite längre bort på åkern, trodde att hon skulle vilja dra hem till kompisarna men hon skötte sig fint. Började arbeta henne på lite halvlånga tyglar och till en början ville hon inte alls men sen kom började hon komma ner i form. Samlade upp tyglarna och började jobba henne, hon var lite trött och ville inte riktigt ta stödet. Men efter ungefär en kvarts arbete i båda varven började hon vakna till.
Lekte lite i traven, långsamt tempo - ökat tempo - minskat temp - jätte ökat tempo. Då släppte det ännu mer och hon blev hur underbar som helst. Behövde kappt hålla i tyglarna och hon gick på i ett perfekt tempo helt själv!
I galoppen fungerade n fortfarande jätte bra, jag måste fortfarande stödja henne gansa mycket men det börjar släppa det också!
Provade att galoppa över hela åkern,fortfarande i ett lånsamt tempo och i form. Börjadenästan grina när hon lyssnade på minsta lilla! I vanlga fall brukar hon dra på i full galopp och inte alls lyssna, underbara häst! Efter ungefär en timmes arbete skrittade vi ut en halvtimme!

Är sådär jätte glad, stolt och bara allmänt svävande på moln!
Allt jobb jag har lagt ner börjar visa sig!

Kommentarer
Postat av: Therese

bra att du varnar så att jag slipper läsa

2012-02-12 @ 23:26:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0