oncontextmenu="return false"

svettig häst



Red igenom Miio ordentligt idag.
Till en början ville hon inte alls jobba och bråkade jätte mycket. Så bestämde för att jobba ordentligt i skritten, ställde och böjde henne ordentligt i båda varven. Red en åtta, det funkade jätte bra och hon blev super mjuk och fin. När hon gick som jag ville ökade vi till trav, hon började bråka och ville inte alls. Så fortsatte rida åttor och volter i olika storlekar så tillslut släppte hon jätte fint och tog till och med eget stöd.
Hade inte tänkt galoppera nånting men eftersom hon faktiskt lyssnade så knde jag ju inte låta bli. Först så hoppade hon och skuttade men precis om vanligt insåg hon att jag inte blev rädd utan bara drev på henne och då gav hon upp. Hon gick faktiskt riktigt bra i båda höger och vänster. Avslutade det hela med lite trav på volten innan vi skrittade ut en sväng.

Är riktigt nöjd med dagen, känns bra att det slutade bra den här gången. Skulle kunna ridit flera timmar till, älskar att rida henne när hon går sådär super bra! Men hon var svettig och trött i huvudet efter allt krångel i börjarn så vi avslutade när det gick sådär jäte bra! Är jätte sugen på morgondagens ridning! Haha.

Efteråt tog jag in Let´s Danc och Do It, kunde inte låta bli att borsta igenom dom ordentligt. Kvällarna är allt super mysiga i stallet! Hästarna står och tuggar på sitt hösilage och det är lugnt och skönt.
Bara älskar det!


Haha! Video från förra helgen, är iallafall sista gången pappa och kameran får följa med ut till stallet samtidigt ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0